Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
barborys написав:А підкажіть, коли краще продати ОВДП у Приваті, щоб 25 травня погасити кредитку. Завтра, післязавтра, чи може у понеділок? Щоб не попасти.
Гіпотетично можна і 25-го, але я думаю зробити таке скоріше і ще спокійніше пару днів на конверті потримати.
barborys написав:А підкажіть, коли краще продати ОВДП у Приваті, щоб 25 травня погасити кредитку. Завтра, післязавтра, чи може у понеділок? Щоб не попасти.
Як варіант, створити заявку на продаж 22/05 після обіду (по ціні понеділка), в понеділок отримати кошти і погасити кредитку
moveton написав:Это у них официально или опять, как недавно было, глюк приложения?
Сейв-період без відсотків – до 62 днів.
Відкрив картку24 у застосунку П24, пробував змінити кредитний ліміт – пише «Рекомендуємо погасити поточні кредитні продукти і повторити запит». Чи я правильно розумію, що коли покрию КЛ по картці Універсальна можна буде повторити запит? Як перенести КЛ з Універсальної на К24?