|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Пон 10 кві, 2023 11:14
J написав:при купівлі ОВДП через ДІЮ звідки Дія бере данні про місце роботи і середньомісячний дохід ?
кредистория ну кредбюро
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 кві, 2023 11:16
J написав:при купівлі ОВДП через ДІЮ звідки Дія бере данні про місце роботи і середньомісячний дохід ?
А яка різниця? Вам їхати чи шашечки? 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 10 кві, 2023 11:17
cohan написав: J написав:при купівлі ОВДП через ДІЮ звідки Дія бере данні про місце роботи і середньомісячний дохід ?
кредистория ну кредбюро
У них не повинно бути ні ваших доходів ні місця роботи
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 10 кві, 2023 11:53
Alien написав: cohan написав: J написав:при купівлі ОВДП через ДІЮ звідки Дія бере данні про місце роботи і середньомісячний дохід ?
кредистория ну кредбюро
місце роботи є в БКІ. дані бере з банку, через який ви авторизувалися в Дії.
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 кві, 2023 11:56
V2 написав:greenozon Поділяєте думку Наймана чи оптимізм учасників пулів? До речі, для себе зробив висновок, що в плюсі однозначно тільки організатори так званих пулів, які вклавши свій час, мають відразу понад 10% від залучених коштів!
в Наймана думки специфічні. Інколи таке відчуття, що він просто спекулянт і намагається розхитати ринок на свою користь.
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 кві, 2023 12:01
ScaryBee написав: Alien написав: cohan написав:кредистория ну кредбюро
місце роботи є в БКІ. дані бере з банку, через який ви авторизувалися в Дії.
Вибачте я авторизувався в дії по біометричним документам. Де там місце роботи?
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 10 кві, 2023 12:06
А правду кажуть, що в ДІЇ офіційно безробітний не може придбати ОВДП?
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 10 кві, 2023 12:13
Alien написав: J написав:при купівлі ОВДП через ДІЮ звідки Дія бере данні про місце роботи і середньомісячний дохід ?
А яка різниця? Вам їхати чи шашечки? 
Дія каже продавцю що у мене доходи 3 копійки чи не буде потім проблем з фінмоніторінгом продавця ?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 кві, 2023 12:21
Мій досвід. Райф - з 01.04.23 змінилася сума мін входу, тепер вона становить 400 000грн. Як на мене, це забагато. ПУМБ - горяча лінія десь пару годин вивчала питання й відповіла, що тільки грн. й вся інформація у відділенні. У відділенні ж цим займається тільки головна, можна й грн. й $, але тільки первинний ринок, інформація чи буде банк робити заявки відомо тільки в кращому випадку за два тижні до торгів (залежить, чи наберуть охочих), мінімум десять бумаг. Якщо у інших клієнтів буде заява на більшу кількість, ви випадете, тому що беруть тільки 30 заяв. Так, логіки немає, слова суперечать самі собі, довіри немає, в іншому відділенні можливо все по іншому, бажання вже не було йти. Ощад - на звичайних відділеннях працівники погано володіють цією темою, я потрапив на адекватного працівника, він записав мій номер та передзвонив через дві години. Краще йти до головного відділення міста, там більше вирогідності, що зможуть усе вірно зробити, він би й хотів, але боїться. Купують тільки на первинному ринку. Укргазбанк - одразу дали телефон людини з Києва, який займається цим, я так зрозумів, на всю країну. Дозонився раза з п'ятого, завжди розмовляє. Треба відкрити депозитарний рахунок й дзвонити йому, коли вирішу купувати. Укрексімбанк - можлива покупка на первинному та вторинному ринку. Зупинився на ньому. Хоча вже ж клієнтом банку, але потрібні всі документи для відкриття рахунку. Придбав у минулу середу 5 бумаг з чистою дохідністю 4,1% (сам перерахував, все зійшлося) на п'ять місяців, ходити ж почав з понеділка, працівник дуже повільно все робить, видно, що просто не поспішає. Ділі казав все буде вже швидко, наступного разу буду з заявами дзвонити/писати у вайбері, йти один раз внести готівку та підписати заяви. Ще є бумага до 20.07.23 з дохідністю, якщо не помиляюся, 4%, думаю зайти в неї також, все ж таки це, за виключенням перших рядків табл. по конвертаційним, на зараз найкращий варіант по дохідності та й бажання кормити обмінки зі спредом 40-60 коп. не має зовсім. Доречі купівля від однієї одиниці, перелік бумаг змінюється, коротких на три місяці в березні в них не було, зараз з'явилися, ну й треба пом'ятати, що зникнути вони теж можуть несподівано.
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 10 кві, 2023 13:14
ГеннадийUA написав:Райф - з 01.04.23 змінилася сума мін входу, тепер вона становить 400 000грн. Як на мене, це забагато.
до войны они только Белых людей допускали, тобто с премиальными своими пакетами, у Вас с этим как? ГеннадийUA написав:ПУМБ - горяча лінія десь пару годин вивчала питання й відповіла, що тільки грн. й вся інформація у відділенні. У відділенні ж цим займається тільки головна, можна й грн. й $, але тільки первинний ринок, інформація чи буде банк робити заявки відомо тільки в кращому випадку за два тижні до торгів (залежить, чи наберуть охочих), мінімум десять бумаг. Якщо у інших клієнтів буде заява на більшу кількість, ви випадете, тому що беруть тільки 30 заяв. Так, логіки немає, слова суперечать самі собі, довіри немає, в іншому відділенні можливо все по іншому, бажання вже не було йти.
эти мне не ответили, и слава Богу, вообще по их котировкам вообще ничего интересного, а глядя на ПУМБ Финмон - Вы еще рисковый парень ГеннадийUA написав:Ощад - на звичайних відділеннях працівники погано володіють цією темою, я потрапив на адекватного працівника, він записав мій номер та передзвонив через дві години. Краще йти до головного відділення міста, там більше вирогідності, що зможуть усе вірно зробити, він би й хотів, але боїться. Купують тільки на первинному ринку.
Ощад как замуж последняя надежда, не знаю по чем с ним имеет смысл связываться до пока не стал пенсом, там же концов не сыщещь и до решалы не дозвониться, как в небольших банках ГеннадийUA написав:Укргазбанк - одразу дали телефон людини з Києва, який займається цим, я так зрозумів, на всю країну. Дозонився раза з п'ятого, завжди розмовляє. Треба відкрити депозитарний рахунок й дзвонити йому, коли вирішу купувати.
а так почти у всех, даже в Киеве Альфа отсылает на Костел, там сидят все расскажут, то же кредитднепр и т.п. ГеннадийUA написав:Укрексімбанк - можлива покупка на первинному та вторинному ринку. Зупинився на ньому.
как ни странно, самый приемлемый варик - тетки тут пожизннено (хз, мож госслужащия пенсию дают), поэтому воленс не воленс - подкованы в тех пытаннях, на какие подписываются, уж нач отделения точно будет шарить, но коммиссии в свое время меня не устроили, + опять же финмон, не пумбоидиотный, но тоже не фонтан, даже при чистых декларациях правда, тоже была минималка, хз как с этим сейчас
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
|