Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 479480481482483 ... 951>
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 08:29

Re: Ринок ОВДП

Скажите, чтобы через дию купить бумаги, например, у кинто и сенса, я должен уже быть их клиентом?
la9

Подякував: 544 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 09:40

la9 написав:Есть кто из банков, кроме сенса и Мони, кто продает без комисса или с относительно низкими?

Куча: пумб, газ, ексiм - уся купівля військових облігацій під замовлення на аукціонах мінфіну виключно без комісій
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 09:41

la9 написав:Скажите, чтобы через дию купить бумаги, например, у кинто и сенса, я должен уже быть их клиентом?

Ні не треба. Вони вас реєструють по спрощеній процедурі під час покупки облігацій.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 09:51

Alien написав:
  la9 написав:Скажите, чтобы через дию купить бумаги, например, у кинто и сенса, я должен уже быть их клиентом?

Ні не треба. Вони вас реєструють по спрощеній процедурі під час покупки облігацій.
Это для случая, когда сумма не более 400К, верно?
la9

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 10:14

la9 написав:
Alien написав:

Это для случая, когда сумма не более 400К, верно?

А ви взагалі в Дії щось з облігацій хоч колись купували? Процес уявляєте? Там оплата карткою? Я дуже здивуюсь якщо вам якийсь з банків пропустить оплату карткою в 400к за один платіж. Дія не для таких "гучних" разових придбань.
Крім того - особисто не перевіряв - але існує думка, що кожен один окремий брокер після реєстрації через спрощену процедуру у дії дасть можливість у кілька прийомів придбати усього військових облігацій на сумму не більшу ніж 400к на рік. А потім при спробі купити більше скоріше за усе буде вимагати повну ідентифікацію по власним процедурам (наприклад у ІКУ це підпис пдв-файлів з кількома заявами та анкетами КЕП) + надання джерел походження коштів. Втім наразі це лише припущення, яке грунтується на тому що в документах які ви підписуєте через дію фігурує якраз сума "до 400к". Як воно буде при перевищені цього порогу треба тестувати (може хто вже?).
Особисто перевірити не зможу бо у тому ж Сенсі чи ІКУ я проходив повну ідентифікацію та заповнення усіх документів ще до початку продажу воєнних облігацій у Дії
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 10:29

Alien написав:А ви взагалі в Дії щось з облігацій хоч колись купували? Процес уявляєте?
Нет, всегда покупал через брокера напрямую. Но там уже лимит выбрал или близко к тому, поэтому ищу новые каналы. Поэтому, и спрашиваю... не обессудьтте
la9

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 10:36

la9 написав:
  Alien написав:А ви взагалі в Дії щось з облігацій хоч колись купували? Процес уявляєте?
Нет, всегда покупал через брокера напрямую. Но там уже лимит выбрал или близко к тому, поэтому ищу новые каналы. Поэтому, и спрашиваю... не обессудьтте

Та не проблема. На відміну від того що у вас було раніше (купівля у брокера) - коли ви сепом (чи якимсь іншим чином) заводили кошти на рахунок, а потім купували папери, у дії покупка реалізована виключно як купівля з БАНКІВСЬКОЇ КАРТКИ (через гугл-пей або з введеням реквізітів картки) через термінал з МСС 6211. Відповідно для подібних покупок діють все ті самі обмеження, які МПС та банки передбачають для свої карток при оплаті в інтернеті.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 12:39

Alien написав:Куча: пумб, газ, ексiм - уся купівля військових облігацій під замовлення на аукціонах мінфіну виключно без комісій

кстати интересно, сегодня аукцион, цена облигаций для клиента будет у всех одинаковая?
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 12:40

Alien написав:Там оплата карткою? Я дуже здивуюсь якщо вам якийсь з банків пропустить оплату карткою в 400к за один платіж.

Я в Аккорде интересовался. Мне сказали: "Несколько миллионов гривень за раз? - Пожалуйста. Только позвоните на горячую линию, чтобы на этот день сняли лимит на покупки" Но не проверял пока. На стороне дилера, увы, таки тоже не проверю: на ICU оформлен по полной процедуре. Хотя может справки о доходах и захотят.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 714 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 13:42

Alien написав:...
Крім того - особисто не перевіряв - але існує думка, що кожен один окремий брокер після реєстрації через спрощену процедуру у дії дасть можливість у кілька прийомів придбати усього військових облігацій на сумму не більшу ніж 400к на рік. А потім при спробі купити більше скоріше за усе буде вимагати повну ідентифікацію по власним процедурам (наприклад у ІКУ це підпис пдв-файлів з кількома заявами та анкетами КЕП) + надання джерел походження коштів. Втім наразі це лише припущення, яке грунтується на тому що в документах які ви підписуєте через дію фігурує якраз сума "до 400к". Як воно буде при перевищені цього порогу треба тестувати (може хто вже?).
Особисто перевірити не зможу бо у тому ж Сенсі чи ІКУ я проходив повну ідентифікацію та заповнення усіх документів ще до початку продажу воєнних облігацій у Дії
[/quote]
Наприклад, в ІКУ чз дію - минулого місяця перевищив цей порог на 100к+, з різних карток різних банків. І до цього були покупки (правда, майже до порогу на місяць), і в цьому місяці (теж до порогу) також купляв в ІКУ. Все чз дію. Тобто, і за один місяць перевищено порог, і загалом за кілька місяців цього року загальна сума перевищила 400к в декілька разів. Поки додаткової ідентифікації ІКУ не вимагав. Може все індивідуально і у всіх по різному, мій досвід з ІКУ ось такий.
Oberon

Подякував: 146 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

#<1 ... 479480481482483 ... 951>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор