там вища математика
приклад форумули можете знайти внизу сторінки
|
|
![]() Re: Ринок ОВДПтам вища математика приклад форумули можете знайти внизу сторінки ![]() Я розумію, чому у райфі у відділення стверджують, що більше не продають овдп. У ексі і газі продали, але після того як я побачив цей процес у сенсі -- мені було жаль працівниць ексі й газу, і якось аж соромно перед ними... “ніколи знову”... хіба що на якусь аж дуже велику суму з газі, бо там овдп аж на 77 центів дешевші за сенсові (всі ці банки продають одне і те ж, мабуть, бо з одним строком закінчення) -- хоча тут є ризик, що по закінченні зависнуть, а перекинути буде ніяк... Також не можу зрозуміти, чому кожен держ.банк тратить гроші на додаток інет-банку, і дехто от цілий рік не може зробити продаж овдп у тому додатку (укргаз). І, водночас, могли би всі держ.банки скласти у додаток сенса, на різні вікна, і ще й додати інфо про комісії, і може, о чудо -- зробити доступним перекидання також і ватюти по iban між ними... (хоч би між власн.рах. в різних.банках). Бо зараз перекинути неможливо, як я розумію? ![]() ![]() Re: Ринок ОВДПКоли Мінфін викладе проект випуску ОВДП на перший квартал 2024? Хочу єврові виципити.
![]() Re: Ринок ОВДПВ останнi днi грудня. Чому саме евровi?
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|