|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Пон 10 лют, 2025 12:41
lavua67 написав:Amethyst через який банк - руцями?, я вносив в Дії і через гаманець і вручну, код на смс приходить і 3-D Secure заповнюю, а оплата не проходить інші платежі на інших платформах - без проблем
При купівлі на будь-яку суму? Пробували купити 1 облігацію в Дії?
-
spiridonwot
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лют, 2025 19:08
spiridonwot навіть на одну акцію код на смс приходить і 3-D Secure вспливає, але оплата не проходить
-
lavua67
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лют, 2025 11:52
lavua67 написав:spiridonwot навіть на одну акцію код на смс приходить і 3-D Secure вспливає, але оплата не проходить
У мене була схожа ситуація з райфом. Підтвердження транзакції у додатку проходило, але підтримка не бачила запиту на транзакцію взагалі. Після довгих розбірок виявилось, що окрім видимих у додатку лімітів по картці є щє якийсь невидимий бін-ліміт по картці, я його переступив і система автоматично відбиває транзакцію, не в залежності підтверджую я їх чи ні. Підтримка за моїм запитом збільшила бін-ліміт в декілька разів з запасом і транзакції почали проходити. Не знаю чи це для всіх банків є таке поняття як бін-ліміт по картці, але варто споробувати запитати.
-
spiridonwot
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лют, 2025 12:26
spiridonwot написав: lavua67 написав:spiridonwot навіть на одну акцію код на смс приходить і 3-D Secure вспливає, але оплата не проходить
У мене була схожа ситуація з райфом. Підтвердження транзакції у додатку проходило, але підтримка не бачила запиту на транзакцію взагалі. Після довгих розбірок виявилось, що окрім видимих у додатку лімітів по картці є щє якийсь невидимий бін-ліміт по картці, я його переступив і система автоматично відбиває транзакцію, не в залежності підтверджую я їх чи ні. Підтримка за моїм запитом збільшила бін-ліміт в декілька разів з запасом і транзакції почали проходити. Не знаю чи це для всіх банків є таке поняття як бін-ліміт по картці, але варто споробувати запитати.
У ощАда можна спробувати звякнути на 0800 зразу як не виконалася операція. І там робот може бачити проблеми і запропонувати рішення. Наприклад, зняти ліміт на квазі-кеш, чи відмінити на 3 міс фрод-контроль. Шось подібне можна зробити і в тг-боті ощАда, але я не перевіряв ( ПС. Ще бувають обмеження на НОВІ картки. Десь до 3х міс можуть дозволяти тільки витрачати до 1..3Кгрн... Це треба з сапортом вже розмовляти
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 507 раз.
- Подякували: 1309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 11 лют, 2025 13:17
Купив вчора 1 овдп через приват вперше, відповідно підписав документи на брокерське обслуговування,але гроші знялися за покупку знялися тільки сьогодні. Питання -
1) цей лаг в один або наступний день існує завжди чи тільки перший раз при реєстрації?
2) Чи можна в привата купувати ОВДП за кредитні кошти самого привата?
3) чи хтось пробував купувати за кредитні, цікаво який був при цьому результат?
-
maximus4999
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лют, 2025 13:20
maximus4999 написав:Купив вчора 1 овдп через приват вперше, відповідно підписав документи на брокерське обслуговування,але гроші знялися за покупку знялися тільки сьогодні. Питання - 1) цей лаг в один або наступний день існує завжди чи тільки перший раз при реєстрації? 2) Чи можна в привата купувати ОВДП за кредитні кошти самого привата? 3) чи хтось пробував купувати за кредитні, цікаво який був при цьому результат?
1 - завжди, проводять на наступний день 2,3 - не можна, коли ви обираєте оплатити з кредитки, не будет відображати кредитні кошти, тільки власні, якщо на ній присутні.
-
spiridonwot
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лют, 2025 14:08
spiridonwot написав: maximus4999 написав:Купив вчора 1 овдп через приват вперше.. 3) чи хтось пробував купувати за кредитні, цікаво який був при цьому результат?
2,3 - не можна, коли ви обираєте оплатити з кредитки, не будет відображати кредитні кошти, тільки власні, якщо на ній присутні.
3) насправді результат може приємно здивувати - все змінюється.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 11 лют, 2025 15:16
maximus4999 Лаг є завжди. Поки можна купувати без комісії, але це можуть виправити в будь-який момент
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 лют, 2025 15:21
Ой+ написав: spiridonwot написав: maximus4999 написав:Купив вчора 1 овдп через приват вперше.. 3) чи хтось пробував купувати за кредитні, цікаво який був при цьому результат?
2,3 - не можна, коли ви обираєте оплатити з кредитки, не будет відображати кредитні кошти, тільки власні, якщо на ній присутні.
Можна купувати за кредитні через приват 24?
-
spiridonwot
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лют, 2025 15:27
Ой+ написав: spiridonwot написав: maximus4999 написав:Купив вчора 1 овдп через приват вперше.. 3) чи хтось пробував купувати за кредитні, цікаво який був при цьому результат?
Я правильно Вас зрозумів - Приват надає можливість купувати за кредитні?
-
VASH
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
1