Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Зебра, конечно, "эпатирует" в свойственной ему манере - по таким ценам Нафтогаз покупать не будет. Но вообще по итогам сентября вышло так, что российской пропагандой оказалось ваше отрицание очевидных энергетических рисков - рекордным стал не экспорт, а импорт.
Так что предлагаю впредь обходиться без этой категоричности и обмена любезностями
zРадио написав:Зебра, конечно, "эпатирует" в свойственной ему манере - по таким ценам Нафтогаз покупать не будет. Но вообще по итогам сентября вышло так, что российской пропагандой оказалось ваше отрицание очевидных энергетических рисков - рекордным стал не экспорт, а импорт.
Так что предлагаю впредь обходиться без этой категоричности и обмена любезностями
Я дивлюсь на все ширше. Зернові і олійні - це така саме енергія. Якщо згадати ще експорт електроенергії в Європу - то Україна виграє від здорожчання цін на енергоносії. Гривня буде міцнішати від подорожчання енергії (хоч і у вигляді зерна та олійних культур).
В Європі вже зараз на ТЕС дешевше спалювати кукурудзу аніж вугілля з огляду на необхідність придбати 3 тони квот СО2 по 65 евро/т!!!!
Denik написав:Я дивлюсь на все ширше. Зернові і олійні - це така саме енергія. Якщо згадати ще експорт електроенергії в Європу - то Україна виграє від здорожчання цін на енергоносії.
Будь ласка відокремлюйте мух від котлет. Хтось в Україні, безумовно, виграє від здорожчання цін на енергоносії. Декілька відсотків нелохів.
Уся інша лохомаса програє бо інфляція з'їсть як розрекламований приріст зарплати, так і заощадження.