Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16241625162616271628 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:04

yanyura написав:
  V2 написав:
Сьогодні 2 квітня 2019 року. Центральна виборча комісія порахувала 98,90 % голосів виборців. З них 30,23% - за Володимира Зеленського і близько 15,91% за чинного президента Петра Порошенка. Експерти аналізують результат, дискутують про причини. Але попри симпатії, прогнози та емоції усім без виключення цікаво спостерігати за цим реаліті-шоу. Особливо у магнетичному світлі софітів, камер та виборчих спец-ефектів…
...
Сьогодні ми усі - батьки майбутньої України. І від наших рішень та вибору залежить чи буде вона сильною, заможною, успішною і коли саме буде. Тому, що успішну особистість і успішну державу можна побудувати тільки важкою щоденною працею, відповідальністю та самодисципліною. Інакше буває лише "у когось іншого", у казках та кіносценаріях.

А что ж вы не указали, что автор статьи, который хвалит Порошенко и хулит Зеленского
Степан Кубив
первый вице-премьер-министр - министр экономического развития и торговли Украины

https://biz.liga.net/ekonomika/all/opin ... -zelenskiy

Вы бы еще Гладковского процитировали.
:D

ПАЦТАЛОМ :lol:
Сколько будучи главой НБУ Кубив брал откаты за рефинанс?! :lol:

Пеця, Юра, где уголовное дело на Кубива?..
Навуходоносор

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1022 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:06

Долярчик написав:.... ха, я ще і не виробляв біометричний! - #безпотреби! :D

Тоді зрозуміло звідки тупі закиди московітської пропаганди що безвіз - це їхати чиїсь дупи мити. Така ж тваринна заздрість як у мокшей невиїздних!
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:07

Пора зайнятись конструктивом
1 Так як я стверджував що для 95% населення влада вище голови Райради не важлива, бо ці 95% ніколи в житті з мешканцями кабінетів вище голови Райради не стикались і не зіткнуться - то пропоную трошки понизити накал спілкування з опонентами.
2 Щоб засвідчити серьозність своїх намірів беру на себе одностороннє зобовязання не відповідати опонентам в своєму стилі , навіть коли вони мене,або кандидата за якого я голосував і закликаю голосувати ( тобто Президента Порошенко і скромний нік budivelnik) обливати брудом чи звинувачувати в різних нісенітницях....але це моє зобовязання діє до 00-00 годин 22 квітня 2019 року , після чого втрачає силу і я постараюсь адекватно відповісти всім, хто користуючись випадком вирішить повести себе по хамськи, а звинувачувати мене в поганій памяті-я думаю ніхто не може :twisted:
3 Користуючись випадком пропоную всім хто в голові і в душі закликає тримати Порох сухим - приєднатись до моїх пунктів як вище,так і тих що описані нижче.
Спеціально не називаю ніки , щоб ненароком не образити когось тим що його пропустив, або приписав не до того табору.
4 Пропоную як симпатикам Порошенка,так і симпатикам Зеленського сформувати перелік питань для дебатів, на які б хотіли почути відповіді симпатики Зеленського від Порошенка і симпатики Порошенка від Зеленського
Як на мене це демократичний і дієвий спосіб перевербовування симпатиків з онієї політичної сили до іншої.

5 Для внутрішнього використання симпатиками Порошенка
Пропоную скористатись особистими повідомленнями через скриньку для узгодження загального переліку запитань.
Так як
а - ми приблизно уявляємо з дописів хто кого підтримує, то у випадку звернення когось з протилежного табору маємо можливість не враховувати,або ігнорувати такі звернення
б - так як узгоджені питання все одно будуть оприлюднені, то відносно слабкий захист від проникнення опонентів не страшний
в - кожен не зважаючи на ігнорування його запитання-все одно отримає можливість питання поставити
г - для пришвидшення обробки питань пропоную узгодити список ніків для автоматичної пересилки проектів запитань
Список можна узгоджувати як відкрито так і шляхом приватної переписки
Що правильніше-я не знаю
6 Симпатикам Зеленського пропоную також скористатись моїм алгоритмом
7 Якщо всі (або більшість) утримається від істерик-негативів-кличок і так далі, кожен з кандидатів в Президенти отримає список питань,які хвилюють людей з протилежного табору
І той хто швидше і якісніше зможе зреагувати - той і переможе
ПС
Якщо ж питання будуть емоційно тупі або не можливі до виконання - то може грамотній людині треба буде просто зробити крок в сторону
Навіщо переконувати більшість що ти правий.якщо легше дати цій більшості наломати дров і вона сама прийде до тебе з вибаченнями.
То що-починаємо?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 02 кві, 2019 22:14, всього редагувалось 3 разів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:07

komp написав:
  Долярчик написав:.... ха, я ще і не виробляв біометричний! - #безпотреби! :D

Тоді зрозуміло звідки тупі закиди московітської пропаганди що безвіз - це їхати чиїсь дупи мити. Така ж тваринна заздрість як у мокшей невиїздних!

Я писал уже: Доллярчик - золотой стандарт электората Зеленского. И когда видишь сколько их таких, доллярчков, в стране - впадаешь в депрессию.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:21

budivelnik
Щоб засвідчити серьозність своїх намірів беру на себе одностороннє зобовязання не відповідати опонентам в своєму стилі , навіть коли вони мене,
Если будивельник перестанет хамить ему цены не будет. Лучше хамите.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 02 кві, 2019 22:22, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:22

budivelnik написав:1 Так як я стверджував що для 95% населення влада вище голови Райради не важлива, бо ці 95% ніколи в житті з мешканцями кабінетів вище голови Райради не стикались і не зіткнуться - то пропоную трошки понизити накал спілкування з опонентами.
2 Щоб засвідчити серьозність своїх намірів беру на себе одностороннє зобовязання не відповідати опонентам в своєму стилі , навіть коли вони мене,або кандидата за якого я голосував і закликаю голосувати ( тобто Президента Порошенко і скромний нік budivelnik) обливати брудом чи звинувачувати в різних нісенітницях....але це моє зобовязання діє до 00-00 годин 22 квітня 2019 року , після чого втрачає силу і я постараюсь адекватно відповісти всім, хто користуючись випадком вирішить повести себе по хамськи, а звинувачувати мене в поганій памяті-я думаю ніхто не може :twisted:

Не опускаясь до инфантильности в духе "я первый это сказал", взываю все же к вашей хорошей памяти - замечание о вторичности влияния фамилии Президента на интересы пересичных я делал вам около месяца назад. А раз делал, значит вы сами же не следовали своим проповедям - начните с себя, и односторонняя любезность сразу же станет ответной.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:25

Если смотреть поверхностно, то да - 95% населения с представителями кабинетов выше местной власти не сталкиваются.

Если смотреть реально (а иначе и нельзя), то очевидно, что 99,9...% населения ежедневно сталкиваются (находятся под влиянием) с решениями, принимаемыми в кабинетах выше райрады.
То есть личное сталкивание)) вообще никоим боком.

Поэтому и такие дискуссии-споры вокруг кандидатуры того же президента, с которым лично 90 или больше процентов населения не сталкивается, но действия которого влияют на практически каждого гражданина.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:27

Re: Політичні дискусії

Зображення
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:30

komp написав:
  Навуходоносор написав:ПАЦТАЛОМ :lol:
Сколько будучи главой НБУ Кубив брал откаты за рефинанс?! :lol:

У тебя свидетельства есть или просто ЗЕфилис уже осложнения дал?

Лицо сторонника пострадавшей стороны изучаем пристально, под микроскопом - по процитированному посту.

Наглое. Агрессивное, в меру трусливое. Ну и необразованное, само собой)
komp, где мы с вами на брудершафт-то пили? :oops: :lol:
Навуходоносор

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1022 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 22:32

vitaliian написав:
  Оранжевый-хит сезона написав:
  airmax78 написав:Унуноктий, добрый вечер! Скажите, кто победит во втором туре? Что говорят в кулуарах?

пипец, сегодня видел заплаканного министра...

надеюсь Супрун?

Нет я с ней не знаком
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 16241625162616271628 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему