Пора зайнятись конструктивом1 Так як я стверджував що для 95% населення влада вище голови Райради не важлива, бо ці 95% ніколи в житті з мешканцями кабінетів вище голови Райради не стикались і не зіткнуться - то пропоную трошки понизити накал спілкування з опонентами.
2 Щоб засвідчити серьозність своїх намірів беру на себе одностороннє зобовязання не відповідати опонентам в своєму стилі , навіть коли вони мене,або кандидата за якого я голосував і закликаю голосувати ( тобто Президента Порошенко і скромний нік budivelnik) обливати брудом чи звинувачувати в різних нісенітницях....але це моє зобовязання
діє до 00-00 годин 22 квітня 2019 року , після чого втрачає силу і я постараюсь адекватно відповісти всім, хто користуючись випадком вирішить повести себе по хамськи, а звинувачувати мене в поганій памяті-я думаю ніхто не може
3 Користуючись випадком пропоную всім хто в голові і в душі закликає тримати Порох сухим - приєднатись до моїх пунктів як вище,так і тих що описані нижче.
Спеціально не називаю ніки , щоб ненароком не образити когось тим що його пропустив, або приписав не до того табору.
4 Пропоную як симпатикам Порошенка,так і симпатикам Зеленського сформувати перелік питань для дебатів, на які б хотіли почути відповіді симпатики Зеленського від Порошенка і симпатики Порошенка від Зеленського
Як на мене це демократичний і дієвий спосіб перевербовування симпатиків з онієї політичної сили до іншої.5 Для внутрішнього використання симпатиками Порошенка
Пропоную скористатись особистими повідомленнями через скриньку для узгодження загального переліку запитань.
Так як
а - ми приблизно уявляємо з дописів хто кого підтримує, то у випадку звернення когось з протилежного табору маємо можливість не враховувати,або ігнорувати такі звернення
б - так як узгоджені питання все одно будуть оприлюднені, то відносно слабкий захист від проникнення опонентів не страшний
в - кожен не зважаючи на ігнорування його запитання-все одно отримає можливість питання поставити
г - для пришвидшення обробки питань пропоную узгодити список ніків для автоматичної пересилки проектів запитань
Список можна узгоджувати як відкрито так і шляхом приватної переписки
Що правильніше-я не знаю
6 Симпатикам Зеленського пропоную також скористатись моїм алгоритмом
7 Якщо всі (або більшість) утримається від істерик-негативів-кличок і так далі, кожен з кандидатів в Президенти отримає список питань,які хвилюють людей з протилежного табору
І той хто швидше і якісніше зможе зреагувати - той і переможе
ПС
Якщо ж питання будуть емоційно тупі або не можливі до виконання - то може грамотній людині треба буде просто зробити крок в сторону
Навіщо переконувати більшість що ти правий.якщо легше дати цій більшості наломати дров і вона сама прийде до тебе з вибаченнями.
То що-починаємо?