Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Фінансові показники, які були затверджені постановою Кабінету Міністрів від 2 квітня 2021 року №335/4, на сьогодні з боку Міністерства оборони виконані на 68,75% від загального фінансового ресурсу. Якщо порівняти це з минулим роком, то станом на 1 червня було взято лише 43,6% зобов'язань від загального ресурсу державного оборонного замовлення 2020 року", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.
detroytred написав:Тому читай бальцеровичей, які дають відповіді на питання, що треба можновладцям (регуляторами ринку) зробити, щоб збільшувалися ефективність підприємців, кількість підприємців, з'являлося скоріше бажання, швидше ріс та розвивався ринок. Там твоїх недоречних порад немає...
Мені стало цікаво А чи читав Бальцеровича мій опонент взагалі? Щоб не переглядати всі праці,я просто знайшов інтервью Бальцеровича, дане українським журналістам в 2017 році і там https://www.dsnews.ua/economics/baltserovich-v-ukraine-net-takih-problem-kak-v-polshe-v-28042017220000 Л.Б. Возможность политиков вмешиваться в экономический процесс, в решения предпринимателей. Политизирование экономики — это основная угроза экономическому росту. .... ДС Многие эксперты уверены, что кризисы в экономике возникают из-за ошибок рынка... Л.Б. Это абсолютный миф. Они возникают исключительно по причине избыточного авторитаризма и тотального контроля государства над экономикой! ... Л.Б. Думаю, что у украинских элит есть осознание необходимости догонять западные страны и преодолевать отставание. і останнє Л.Б. Я бы рекомендовал не только украинской элите, но и простым людям, прочесть книгу, которую всегда даю своим студентам. Это книга Генри Хазлитта Economics in one lesson («Экономика за один урок»).
Ясно що я прочитав цю книжку...але її не потрібно читати всю, вже на 4 сторінці никакая заурядная неудача, никакое никчемное управление не сделают страну несчастной, если постоянное продвижение вперед в познании мира и постоянные усилия каждого человека по самосовершенствованию будут способствовать процветанию страны Часто обнаруживалось, что расточительные расходы, высокие налоги, абсурдные коммерческие ограничения, коррумпированные суды, гибельные войны, антиправительственные мятежи, гонения, пожары, наводнения не могли разрушить капитал так же быстро, как гражданам приходилось создавать его».
Я надіюсь всім хто зміг прочитати цих кілька абзаців, стало ясно Що Бальцерович писав свою програму вивчаючи досвід тих хто РЕАЛЬНО ДІЯВ взагалі без програми і необхідних законів, а не на основі робіт економістів які жили в 19 столітті
Чи я помиляюсь? І видаю бажане за дійсне?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 30 лип, 2021 20:04, всього редагувалось 1 раз.
02.02.2017 ... Как сообщалось, в рамках заключенного в 2009 году с Минобороны контракта в 2011 году на мощностях ЧСЗ, входящего в «Смарт-холдинг» олигарха Вадима Новинского, было начато строительство первого украинского корвета «Владимир Великий». Первый корвет на ЧСЗ заложил еще беглый экс-президент Украины Виктор Янукович в мае 2011 года. Передача головного корабля заказчику, согласно первоначально озвученным планам, намечалась на 2016 год. До 2021 года планировалось построить четыре корвета.
Однако, с тех пор из-за отсутствия необходимого финансирования программы ни один корабль так и не был построен. В начале ноября 2014 года, корвет был, мягко говоря, в разобранном состоянии.
detroytred написав:Тому читай бальцеровичей, які дають відповіді на питання, що треба можновладцям (регуляторами ринку) зробити, щоб збільшувалися ефективність підприємців, кількість підприємців, з'являлося скоріше бажання, швидше ріс та розвивався ринок. Там твоїх недоречних порад немає...
Мені стало цікаво А чи читав Бальцеровича мій опонент взагалі? Щоб не переглядати всі праці,я просто знайшов інтервью Бальцеровича, дане українським журналістам в 2017 році і там https://www.dsnews.ua/economics/baltserovich-v-ukraine-net-takih-problem-kak-v-polshe-v-28042017220000 Л.Б. Возможность политиков вмешиваться в экономический процесс, в решения предпринимателей. Политизирование экономики — это основная угроза экономическому росту. .... ДС Многие эксперты уверены, что кризисы в экономике возникают из-за ошибок рынка... Л.Б. Это абсолютный миф. Они возникают исключительно по причине избыточного авторитаризма и тотального контроля государства над экономикой! ... Л.Б. Думаю, что у украинских элит есть осознание необходимости догонять западные страны и преодолевать отставание. і останнє Л.Б. Я бы рекомендовал не только украинской элите, но и простым людям, прочесть книгу, которую всегда даю своим студентам. Это книга Генри Хазлитта Economics in one lesson («Экономика за один урок»).
Ясно що я прочитав цю книжку...але її не потрібно читати всю, вже на 4 сторінці никакая заурядная неудача, никакое никчемное управление не сделают страну несчастной, если постоянное продвижение вперед в познании мира и постоянные усилия каждого человека по самосовершенствованию будут способствовать процветанию страны Часто обнаруживалось, что расточительные расходы, высокие налоги, абсурдные коммерческие ограничения, коррумпированные суды, гибельные войны, антиправительственные мятежи, гонения, пожары, наводнения не могли разрушить капитал так же быстро, как гражданам приходилось создавать его».
Я надіюсь всім хто зміг прочитати цих кілька абзаців, стало ясно Що Бальцерович писав свою програму вивчаючи досвід тих хто РЕАЛЬНО ДІЯВ взагалі без програми і необхідних законів, а не на основі робіт економістів які жили в 19 столітті
Чи я помиляюсь? І видаю бажане за дійсне?
Так це ж не поради уряду, а інтерв'ю. Погляд, а не рішення.
Зрозумій, я ж тобі вище от тільки пояснював, що оце наявне, про що каже Бальцерович, про появу бажання, необхідність вдосконалення, праці -- це повинно бути наслідком. Чого??? От саме дій регуляторів ринку. Створення сприятливих умов... Для появи оцього наявного.
Тому Бальцерович на наявне вказав, а потім дає поради, що треба робити владі,щоб це відбувалося.
Це як наслідком Директиви НГШ (рішення) є в кінці ланцюга зміна мотивації, організації, процесу діяльності солдата. Хоча в Директиві ні слова для цього солдата.
А ці рішення Бальцерович вивчав у смітів, кейнсів...
Тобто Бальцерович почав пояснення з низу ланцюга. Але ж ми ведемо мову про верх.
Було б так просто, то проблема вирішувалася закликами та впевненням громадян, що треба... Чим ти й займаєшся))
Бальцерович же дає поради, що треба робити регуляторам ринку. Ти б оті цитати надав би. Де Бальцерович тільки і вказує, що НЕОБХІДНО РОБИТИ МОЖНОВЛАДЦЯМ. І ЩО САМЕ ВОНИ повинні бути стурбовані та бачити необхідність розвитку ринку.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 30 лип, 2021 21:11, всього редагувалось 1 раз.
Будівельник А ти зрозумів, що прочитав та процитував?))
Бальцерович каже, що ось цим (такими "постоянное продвижение вперед в познании мира и постоянные усилия каждого человека по самосовершенствованию будут способствовать процветанию страны") можна ПЕРЕБИТИ негатив від нікчемного керування. Не зробити країну нещасливою.
Так це ніхто не заперечує. От тільки палички волшебной, щоб громадяни стали такими, не має. А він сам та інші реформатори робили реформи, рішення, дії стосовно ринку. ТОБТО ЗДІЙСНЮВАЛИ ЕФЕКТИВНЕ КЕРУВАННЯ. А не чекали від громадян, що вони попри неефективне керування дадуть результат.
Я ж тобі вже багато разів пояснював, що звісно можна чекати, поки громадяни дозріють, але всі країни, які реформувалися, не чекали громадян, а можновладці робили реформи. Ефективно регулювали ринкок. Так що з'являлися оці бажання в громадян.
Зи. Але це вже великий прогрес -- що ти не відсеб'ятіну нести продовжив, а до фахівців звернувся.
Агов, pesikot, я правильно зрозумів, що запитуючи що розробив-побудував ЗЕ, Овоч, ти мав на увазі, що вони нічого в цьому плані не робили?
Навіть цікаво, як ти викручуватися будеш-то.
До того ж нагадую, ти мене звинуватив у брехні стосовно того, що корабель побудований. При цьому в мене ніде нема навіть натяку, що побудований. Що з черговою твоєю конкретною брехнею робити будемо? Знов відмовчися?
1 Бальцерович великими буквами написав Найгірше для ринку- коли політики(читай можновладці) лізуть в ринок 2 В книзі,яку Бальцерович рекомендує прочитати усім , від політиків до своїх учнів.. Головна теза Жоден можновладець не може поламати те що зробить суспільство...
І в жодному абзаці цієї книги не написано Треба чекати можновладців 3 На відміну від ніка дейтройь з відсебятіною про те що можновладці працюють погано.. Бальцерович сказав Л.Б. Думаю, что у украинских элит есть осознание необходимости догонять западные страны и преодолевать отставание. Це дослівна цитата, а не твої переклади з Бальцеровича, які то вася грузчик переклав....
І останнє Я з цитатами від Бальцеровича підтвердив свою думку про первинність бажання простих людей змінювати своє життя,яка приведе до того що їх очолять кращі....
А от ти якраз обхезався..адже Бальцерович прямо застерігає від надмірного впливу можновладців в економіку...(він не проти того ,щоб ті займались політикою..але в економіку - зась. Це територія Будівельників)
Ти відтінки відрізняш? Навіть в цитатах. 1. Де я тобі казав, що треба політикам ще більше лізти в ринок? Де??? Де в мене про необхідність надмірного впливу??? Може в мене про створення сприятливих умов в ринку для розвитку. 2. Читай по буквах: *Они возникают исключительно по причине избыточного авторитаризма и тотального контроля государства над экономикой! * Ключові слова, відтінки --ИЗБЫТОЧНОГО,ТОТАЛЬНОГО.
Тобто звісно, що Бальцерович, як і всі інші нормальні ринкові економісти проти НАДЛИШКОВОГО ТА ТОТАЛЬНОГО.
3. Ключове слово -- думаю. Що в укреліт Є осознание... Але мова не про осознание, а про наявність реалізувати цю мету. А з цим проблема. Тому й вони не роблять!!!! те, що вказує їм Бальцерович. Щоб реалізувати. ОСОЗНАНИЕ Є (це тільки тупий може це не осознавати), а от мети реалізувати нема. Бо не роблять по максимуму, як їм радять Бальцерович та інші.
4. *Я з цитатами від Бальцеровича підтвердив свою думку про первинність бажання простих людей змінювати своє життя,яка приведе до того що їх очолять кращі....* --- да нема цього в Бальцеровича. А є -- що оце бажання може компенсувати невдалих керувальників. Там в цитаті Бальцеровича ключове слово -- *ЕСЛИ*. ТОБТО ЕСЛИ Є ЦІ рух уперед та постійні зусилля кожного по самоусовершенстаованию.
А коли їх нема, то .... Бальцерович робить реформи. Попри протести оцих кожних.
5. Для тебе: "Однако если проанализировать эту проблему, то становится очевидным, что за неправильным решением частных банков стоят ошибочные политические решения. В частности, неверная регуляция банковского сектора, неправильные решения относительно кредитов и т. д."
Ключове слово - ОШИБОЧНИЕ НЕПРАВИЛЬНІ політичні рішення.
З.И. Тобто подивись: раніше ти перекручував мої твердження, тепер почав Бальцеровича. Шамкай губами, та перечитуй, що я тобі от тіки що розжував.
Ти подивись які рішення радить Бальцерович: приватизація, демонополізація і т.д. Кому??? Будівельнику в ларьку?!))))) Чи можновладцям. І ці рішення політичні. Правильні політичні. Тобто овсім без політиків ну ніяк. Ключові слова дивись.
Напиши які поради тобі)))) дає Бальцерович, зокрема кеп-наочне для ЛЮБОЇ СПРАВИ, хоч вчителю, хоч всл, хоч підприємцю -- що якщо кожен буде самовдосконалюватися способствуючи процвітанню країни, то це компенсує негаразди та косяки керувальників. Чекаю поради будівельникам від Бальцеровича.
Вона там одна -- читай книги... Усі інші, конкретні сам напиши мені кому. Чекаю.
Також напиши чому Бальцерович не чекав від поляків оцього *если...*, а сам почав проводити реформи, приймати правильні рішення політиками. Чекаю.
Скажу чесно, що не чекав, що ти будеш отак перекручувати твердження фахівців. Ладно мої постійно перебріхуєш, не даючи цитат. А тут прям під цитатою фахівця ... Да ще так примітивно -- роблячи вигляд, що нема КЛЮЧОВИХ слів. Це капець... Таке враження, що ти не істину шукаєш, а товар впарюєш. Свої відсеб'ятинні думки.
Стосовно ж міри втручання в економіку, то це давній спір між кейнсіанством і монетаризмом. Про це можна дискутувати...вічно. І ті, і ті праві. В різних умовах перевага то одного підходу, то іншого. В умовах кризи перевага в кейнсіанства, при сталій ситуації - в монетаризму. Але ж не аля твоє неадертальське -- втручання не втручання (в економіку - зась).
От про що з тобою можна говорити-то??? Якщо ти навіть не в змозі осилити прямі вислови. Увесь вислів, а не вихвачувати зручну собі частинку, ігноруючи іншу. Це і є єралашня... Невже ти, застосовуючи цей прийом, очікуєш, що я цього не побачу? Тут же не доярки...