Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 30273028302930303031 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:25

budivelnik написав:Так суть то в тому і полягає
Якщо мови різні-то для ідеологічного впливу на іншомовну групу потрібно витрачати додаткові кошти/час/зусилля/інструменти..
А якщо мови однакові, і населення різних країн мають спільний кордон - то за рахунок витрат на власне населення-обробляєш і сусідське походу і без затрат..
От і виходить-Мова-це сильна зброя.

Суть состоит в том, что об этом Вы только сейчас заявили.
О дополнительных материальных затратах врага.
Только без цифр сравнительных -- доле их в общих затратах врага.

Но опять же - это разные вещи:
- мова, как фактор укрепления-усиления армии, государства - о чем и шла речь;
- мова, как фактор внешнего идеологического! влияния.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:26

freeze написав:
  budivelnik написав:А чого добиваєтесь особисто Ви
1 Говорите і пишите на мові яка для вас зручна і за це Вас ніхто не гнобить і не зневажає
2 Країна , державною мовою якої є та, яка напала на Вашу країну - цей факт не змусив (спонукав) хоча б на час агресії відмовитись( самому особисто і без жодного примусу,виключно з тих міркувань що ви громадянин України) від використання мови країни агресора?
Чи у вас клепки в голові вивчити за 35 років проживання,мову країни в якій живете не вистарчає?
Ничего не добиваюсь. Сейчас сижу пью дорогое виски.
Мне вообще языковый закон как-то по боку. Но мне нравится, что проигравшая на выборах сторона не способна извлечь уроков из своих ошибок. Поскольку я голосовал за другую сторону, кстати в первом туре я голосовал за Юлю, которая голосовала за новый языковой закон. Это доказывает, что языковые дискуссии - есть результат искусственно навязанной папередником стратегии на выборах.
Ну, и понятно, что я живу у себя на Родине не 35 лет, а гораздо больше )))
Мені по барабану що Ви там пєте і скільки років не можете вивчити мову країни в якій живете...
Мене хвилює - чому в час агресії-ви принципово не відмовились від мови агресора?
Ви перекоти-поле?
Чи люмпен який вірить що путін його нагодує краще ніж годував Порошенко чи обіцяв годувати Зеленський?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:26

zРадио написав:
  freeze написав:
  andrijk777 написав:Ви англійську мову хоч вивчали?
Human Freedom Index - Індекс свободи людини - до чого тут демократія???

Особенно прикольно звучит ваш пассаж, после того как по вашей ссылке мы не попали в группу даже ущербных демократий, а попали в группу гибридных режимов. Насколько я понимаю в английской мове, конечно.

Да. И это тот гибридный режим, который по шкале ближе к авторитаризму, чем демократии:

Тобто при Януковичу у нас була демократія, а при Порошенку "гибридный режим ближе к авторитаризму".
Ви ідіота з себе не стройте.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:28

Пішов срач... :( Люди, любіть один одного! Адже ви знаєте, як легко помирають!
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:29

budivelnik написав:
  freeze написав:
1 Говорите і пишите на мові яка для вас зручна і за це Вас ніхто не гнобить і не зневажає
2 Країна , державною мовою якої є та, яка напала на Вашу країну - цей факт не змусив (спонукав) хоча б на час агресії відмовитись( самому особисто і без жодного примусу,виключно з тих міркувань що ви громадянин України) від використання мови країни агресора?
Чи у вас клепки в голові вивчити за 35 років проживання,мову країни в якій живете не вистарчає?
Мне вообще языковый закон как-то по боку. Но мне нравится, что проигравшая на выборах сторона не способна извлечь уроков из своих ошибок. Поскольку я голосовал за другую сторону, кстати в первом туре я голосовал за Юлю, которая голосовала за новый языковой закон. Это доказывает, что языковые дискуссии - есть результат искусственно навязанной папередником стратегии на выборах.
Мені по барабану що Ви там пєте і скільки років не можете вивчити мову країни в якій живете...
Мене хвилює - чому в час агресії-ви принципово не відмовились від мови агресора?
Ви перекоти-поле?
Чи люмпен який вірить що путін його нагодує краще ніж годував Порошенко чи обіцяв годувати Зеленський?

:lol: :lol: :lol:
Вы сейчас практически гнобили и зневажали оппонента!!!!
За мову.

Это полный капец....
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:30

budivelnik написав:
  freeze написав:
Ви перекоти-поле?

Навіщо такі теорії.
Він звичайна вата.
Його чітко спитали: А чого добиваєтесь особисто Ви.
Він відповів: Ничего не добиваюсь. Сейчас сижу пью дорогое виски.
Та ще й за Юлю голосував. "Вата звичайна" - ось діагноз.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:33

Раз п'є вино, то вже всього добився. І кайфує! :P Не заздріть!
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:34

budivelnik написав:Мене хвилює - чому в час агресії-ви принципово не відмовились від мови агресора?

Я считаю, что территория современной Украины - есть Родина русского языка, то, что где-то кто-то чего-то использует, это не мои проблемы, меня это не волнует от слова совсем, я лет 30 не был в РФ и не особо интересуюсь новостями оттуда.

budivelnik написав:Ви перекоти-поле?

Можно сказать, что да. Я по убеждениям, не националист, а глобалист. Явно не сторонник фольклора, перьевых убранств на голове индейцев в сенате, шаровар, лаптей или кокошников. Это всё прошлый век, человечество ушло вперёд.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 19:35

andrijk777 написав:Тобто при Януковичу у нас була демократія, а при Порошенку "гибридный режим ближе к авторитаризму".
Ви ідіота з себе не стройте.

И где я такое написал? Оценка уровня демократии в Украине не меняется уже более 20 лет и находится в сегменте hybrid regime.

Но ты при этом наврал о том, что "Кучма и Янукович - диктаторы, а Кравчук, Ющенко и Порошенко - демократы". А затем еще на это вранье наложил теорию о развитии украинского языка.

На самом же деле эти "демократы" и "диктаторы" в части языка отличаются только тем, кто первые играли на патриотических чувствах электората, а вторые - нет.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2019 20:05

Спочатку постить таке:
  zРадио написав:Это Порошенко то демократ? Зачем же так бессовестно врать!
Вот любуйся:
Зображення

Після тикнення в англійський словник, Вікіпедію і факти, спригує на таке:
  zРадио написав:И где я такое написал? Оценка уровня демократии в Украине не меняется уже более 20 лет и находится в сегменте hybrid regime.

І все в нього норм. "Разве я вру?"
andrijk777

Профіль

#<1 ... 30273028302930303031 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість