Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
andrijk777 написав:Ви англійську мову хоч вивчали? Human Freedom Index - Індекс свободи людини - до чого тут демократія???
Особенно прикольно звучит ваш пассаж, после того как по вашей ссылке мы не попали в группу даже ущербных демократий, а попали в группу гибридных режимов. Насколько я понимаю в английской мове, конечно.
budivelnik написав:Нація з німців,французів.англічан,іспанців,південноамериканців-*стала нацією з одною державною мовою
Мда. Уже многие знают, что в США нет государственного языка, никакого. Есть общеупотребительный, по факту - английский, но его функционирование в основном обеспечивается здравым смыслом и экономической привлекательностью. Больше того, ряд языков (испанский, французский и гавайский) признан официальным в ряде штатов и территорий.
А чого добиваєтесь особисто Ви 1 Говорите і пишите на мові яка для вас зручна і за це Вас ніхто не гнобить і не зневажає 2 Країна , державною мовою якої є та, яка напала на Вашу країну - цей факт не змусив (спонукав) хоча б на час агресії відмовитись( самому особисто і без жодного примусу,виключно з тих міркувань що ви громадянин України) від використання мови країни агресора? Чи у вас клепки в голові вивчити за 35 років проживання,мову країни в якій живете не вистарчає?
zРадио написав:Я бы с вами согласился, если бы все граждане Украины разделяли идеи национального государства.
Іноді кесар повинен приймати НЕ популярні рішення. Така його доля. Якщо впевнений у собі, вірить, що Божий помазаник, то литиме кров. Що казав Бісмарк? Великі справи робляться не балаканиною у парламенті, а залізом і кров'ю. Якщо кесар - не кесар, а самозванець, то й держава не відбувається. Згадайте, як створювалися централізовані держави при феодальній роздробленості...Великі лідери, політична еліта вела народ за собою! Визначала напрямок руху і ідею. Простий народ, він як діти в руках просвітльонних монархів. Роль еліти визначальна. Проблема України, що ця еліта була винищена, а народ, його пам'ять, свідомість, затьмарені. Хтось повинен показати світло, моральні орієнтири. Повинні бути лідери нації. Хтось скаже, знов, що я лицарських романів начитався...Вже заздалегідь передбачаю...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 01 чер, 2019 19:17, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:Ось люблю я кремлеботів, які на біле кажуть чорне. Та ще й когось в брехні звинувачують. Ви англійську мову хоч вивчали? Human Freedom Index - Індекс свободи людини - до чого тут демократія??? Ось посилання по демократії: https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index Україна серед колишніх республік СРСР на 2 місті(якщо Прибалтики не рахувати), уступаючи Молдові всього 5 позицій. Так, Порошенко демократ. В міру можливостей, звичайно. Не в США живемо.
Порохобот скопипастил 1/4 того, что дал я, и считает себя умным Ну не анекдот?
Я тебе дал ссылку на 3 индекса - свободы прессы, свободы бизнеса и демократии, плюс интергированный показатель человеческой свободы!
Открой ты ссылку прежде, чем разбрасывать камни, лентяй!!
PS: да, и ты конечно же забыл, что показатели нужно смотреть в динамике, особенно если ты сравнил разных президентов за 28-летний период!
detroytred написав:А вот если бы внимание уделили не столько мове
Брехня і маніпуляція Ідеологічний вплив через ЗМІ у випадку спільних кордонів - на голову перевищує вміння сержанта стріляти, по тій простій причині , що це й же сержант ,будучи отруєним іноземною пропогандою , але вміючий стряляти-свої навики використає не для оборони своєї Держави - а проти неї. Ситуація в Криму-яскравий приклад . такої кількості зрадників наші збройні сили не бачили ніколи , а мова там була не Українська...
Дурня. Идеологическое влияние - это одно, а мова (то есть о чем, шла речь) - это другое. Если демагогически обобщить, как Вы и сделали, то естественно получится - брехня и манипуляция. Сами ее сотворили, но зачем мне ее приписывать-то?
Так суть то в тому і полягає Якщо мови різні-то для ідеологічного впливу на іншомовну групу потрібно витрачати додаткові кошти/час/зусилля/інструменти.. А якщо мови однакові, і населення різних країн мають спільний кордон - то за рахунок витрат на власне населення-обробляєш і сусідське походу і без затрат.. От і виходить-Мова-це сильна зброя.
andrijk777 написав:Ви англійську мову хоч вивчали? Human Freedom Index - Індекс свободи людини - до чого тут демократія???
Особенно прикольно звучит ваш пассаж, после того как по вашей ссылке мы не попали в группу даже ущербных демократий, а попали в группу гибридных режимов. Насколько я понимаю в английской мове, конечно.
Да. И это тот гибридный режим, который по шкале ближе к авторитаризму, чем демократии:
Ничего не добиваюсь. Сейчас сижу пью дорогое виски. Мне вообще языковый закон как-то по боку. Но мне нравится, что проигравшая на выборах сторона не способна извлечь уроков из своих ошибок. Поскольку я голосовал за другую сторону, кстати в первом туре я голосовал за Юлю, которая голосовала за новый языковой закон. Это доказывает, что языковые дискуссии - есть результат искусственно навязанной папередником стратегии на выборах. Ну, и понятно, что я живу у себя на Родине не 35 лет, а гораздо больше )))
zРадио написав:Да. И это тот гибридный режим, который по шкале ближе к автократии, чем демократии:
Питання по суті 1 Який режим є більш авторитарним-російський чи польський(єесовський) 2 Що краще Щоб наполовину автократ вів в Європу Чи повний демократ в росію?