Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 427428429430431 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:41

freeze написав:Шоу Бенни Хилла продолжается.
Жестокое поражение министерства пропаганды и лично товарища Кириленко.
Трое лучших отказались.

Музыкальная группа Kazka, занявшая третье место в Национальном отборе на "Евровидение-2019", отказалась от предложения НОТУ представлять страну на международном песенном конкурсе. Об этом музыканты сообщили в соцсети.

Да, зашквар вышел тот еще. Я вот думаю, а может Притула сам поедет? Или он только в задавании неудобных и неуместных вопросов певичкам талант?

Ну а в жюри, как и полагается, со следующего года посадим настоящих экспертов во избежание таких конфузов

Зображення
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:41

Re: Політичні дискусії

Трое лучших отказались.

Музыкальная группа Kazka, занявшая третье место в Национальном отборе на "Евровидение-2019", отказалась от предложения НОТУ представлять страну на международном песенном конкурсе. Об этом музыканты сообщили в соцсети.
Да смысл вообще париться с этим ЕВ, такой цирк каждый год
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:48

Та це все Євробачення по-тупому у нас зробили . Не прописали всі вимоги завчасно ( хоч які проблеми ) , віддали на організацію відбору СТБ , а потім раптом схаменулися і почали щось вигадувати додатково ... Ще й судячи з усього - абсолютно перегнули свої вимоги ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:48

freeze написав:
  Вкладчик1234 написав:

Их подкупил сами знаете кто :)

Я думаю надо вообще отказываться от участия в Евровидении.
Допелись на политинформациях.

С детства не навижу политруков, политинформации, конспекты классиков марксизма-ленинизма, козлиные комсомольские собрания.
И тут опять повеяло прошлым.
Рад что население показало пропагандистам их место, а музыканты Kazka и девочки из Фридом-джаз еще и оказались порядочными людьми.

«Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення» (С)

ну и где тут "население показало паопагандистам их место" и "музыканты Kazka и девочки из Фридом-джаз еще и оказались порядочными людьми"?
быстро вы фейки клепаете
Востаннє редагувалось kingkongovets в Сер 27 лют, 2019 13:17, всього редагувалось 2 разів.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:50

freeze написав:
  Вкладчик1234 написав:

Их подкупил сами знаете кто :)

Я думаю надо вообще отказываться от участия в Евровидении.
Допелись на политинформациях.

С детства не навижу политруков, политинформации, конспекты классиков марксизма-ленинизма, козлиные комсомольские собрания.
И тут опять повеяло прошлым.
Рад что население показало пропагандистам их место, а музыканты Kazka и девочки из Фридом-джаз еще и оказались порядочными людьми.

это показатель того, что общество, на самом деле, гораздо взрослее, свидомее, если хотите, керманычей.
но влада более консолидирована и имеет больше возможностей для сдерживания развития страны в правильном направлении.
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:50

freeze написав:Я думаю надо вообще отказываться от участия в Евровидении.

Цього року точно - нема з кого вибрати. І не тільки на Євробачення. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:52

zРадио написав:
Трое лучших отказались.

Да, зашквар вышел тот еще. Я вот думаю, а может Притула сам поедет? Или он только в задавании неудобных и неуместных вопросов певичкам талант?

Ну а в жюри, как и полагается, со следующего года посадим настоящих экспертов во избежание таких конфузов

Зображення

До речі такий варіант ( ну приблизно ) теж мав би право на існування - був би зовсім інший вибір . Англійську ( чи на якій там би співали ) вони все одно не знають - так що вибирали б що сподобається на слух ... Ну і ідеологічно правильно . Програли б - ну і що ? Як колись Гринджоли ... Взагалі цей конкурс в принципі незрозумілий - смисл був би в автентичності національній від країни - рідна мелодика і музики і мови . Тоді б було реально цікаво - а так суцільні ноги , попи та стандартні мелодії ... Для різноманітності - неадеквати чи курйози час від часу ...
Востаннє редагувалось Puente в Сер 27 лют, 2019 12:56, всього редагувалось 1 раз.
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 12:55

lapay написав:
  freeze написав:Я думаю надо вообще отказываться от участия в Евровидении.

Цього року точно - нема з кого вибрати

Не поэтому. Нельзя уже никого отправлять чисто политически, потому что это бьет по Порошенко. Как? Плохая аналогия - украинцы отдали голоса за одного, а поехал (стал Президентом) - другой
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 13:10

zРадио написав:Не поэтому. Нельзя уже никого отправлять чисто политически, потому что это бьет по Порошенко. Как? Плохая аналогия - украинцы отдали голоса за одного, а поехал (стал Президентом) - другой

Аналогія якраз нормальна - треба скласти список питань до кандидатів:
1. Де взяв гроші на вибори?
2. Де був 20.02.2014?
3. Чий Крим?
.....

Вже після першого питання залишаться двоє - Порошенко і Безсмертний. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 13:12

опять петя нипричём ?!
Друзі Президента крадуть на оборонці
www.youtube.com/watch?v=lGTf2nUyxfw
Клаус

Подякував: 42 раз.
Подякували: 63 раз.