Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 54545455545654575458 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 13:07

Козак-характерник написав:
  budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Крим - це Україна, так само, як і Донбас. І той, хто тільки обмовиться про здачу національних інтересів, одразу стане національним зрадником.
Цікаво
А Аденауер - був зрадником національних інтересів відмовившись від НДР?
Чи геніальним провидцем,який відступивши в 1950 році створив передумови для 1990? після якого
а - Німеччина обєдналась
б - є насильнішою країною ЄС

Є такий вислів - Пірова перемога - це перемога в битві...яка веде до програшу у війні...
Питання
Нам потрібне насильницьке приєднання територій внаслідок якого ми отримаємо 5 млн проросійськи настроєних виборців?

Може краще з населенням проєвропейськи орієнтованим побудувати маленьку Європу в Україні, щоб завтра ордловці і кримчани хотіли до нас приєднатись?

По Аденауеру. Ні, не зрадник. ІМХО, звісно. :) Чому?
....
Висновок:
1. Німці були роз'єднані не з власної волі, а як наслідок окупації і протистояння двох супердержав.
.....
1 А у нас що? Не окупація росією криму і ордло?
2 А у нас на території Криму і ОРДЛО переважають проєвропейські чи проросійські настрої?
3 Як зміниться політичний ландшафт України ,коли у виборах приймуть участь+5 млн проросійсько настроєних?
Ви хочете завтра бути окупованими російськими військами...бо цього попросила більшість у ВР ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 13:10

budivelnik Окупація. Але немає національної єдності, в порівнянні з німцями, які ніколи не заперечували, що вони є німцями.

П.С. Я не хочу окупації.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 13:13

Козак-характерник написав:
  Puente написав:у мене немає ніякого пієтету до намагання різних сил хоч тоді , хоч тим більше зараз - до створення держави

Ви не обмовилися? :shock: Тобто всі ті жертви, що поніс український народ в боротьбі за незалежність і створення власної держави, вважаєте не гідними поваги? :shock:

"Вы в праве бросать в меня камни",
Но разделение на польских, немецких,.....
- Как бы не корректно звучало есть открытая правда нашей жизни.
При чём это "деление" навязано из-вне.
Большинство из них, даже не понимает сути "этого содержания"!
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 13:16

Козак-характерник написав:budivelnik Окупація. Але немає національної єдності, в порівнянні з німцями, які ніколи не заперечували, що вони є німцями.

П.С. Я не хочу окупації.

:cry:
Вы не правы - по причине не понимания "ответственности данного лица" и построенного к нему отношения.
Вам предстоит ещё много - познать и в Карпатах... :(
"Люди везде одинаковы"
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 13:19

Козак-характерник написав:budivelnik Окупація. Але немає національної єдності, в порівнянні з німцями, які ніколи не заперечували, що вони є німцями.

П.С. Я не хочу окупації.
Загальні фрази про те що треба любити...вірити..хотіти... -залиште для релігійних дискусій.
є жорсткі політичні реалії
1 Росія окупувала Крим і ОРДЛО
2 Росія окупувала Крим і ОРДЛО і не змогла просунутись далі тільки тому, що на інших територіях проросійські настрої були менші ніж на окупованих територіях+ проукраїнські настрої мала більша (в абсолюті) кількість населення.
3 Приєднання 5 млн проросійськонастроєнних+з урахуванням що таке приєднання можливе(якщо швидко) тільки військовим шляхом... -приведе до зникнення Державного утворенняУкраїна і перетворення останньої в федеральний округ...
4 Як не дивно це звучить ,але найбільшого прориву в сторону Європи ми досягнули скинувши баласт проросійсько настроєних виборців.
І навіть війна виявилась меншим злом ніж голоси сьогодні відкремлених від нас-російською агресією
5 Щоб там хто не говорив про економіку..але сьогодні наші гастарбайтери на 90% їдуть в Європу, в той час коли 5 років раніше 50+50%(росія+європа)
От і виходить , що сьогоднішня економічна ситуація в Україні в порівнянні з Росією - покращилась( і це зменшило кількість заробітчан які їдуть в росію) , а раз так - то навіщо нам додаткова інтеграція з росією? яку ми змушені будемо проводити у випадку коли до виборців опзж додасться ще 5 млн?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 13:28

Schmit написав:Это Порох виноват, до чего довел страну барыга, вор.

Так ставить вопрос не всегда корректно.
Ибо в нашем случае "власть" это постоянная борьба с "ветряными мельницами".
Посмотрите сейчас за "Зе"-?
Просто напросто физическое истощение - "короля играет окружение".
Единственный выход в военное время - это тирания Конституции, но на этапе "реХФорм" маємо, що маємо.
И должна "работать система", а в нашей "системе реформ" всё заточено на "нацарювать, та й втекти".
Причина банальна: Всё, что ты можешь честно заработать - отберут, кинут, украдут,....
- (!!!) Царювальники.
- Теперь это называется "экономични реформи" :mrgreen:
- Которых они часто сами не понимают, поэтому у нас получается "всё наоборот"
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 14:09

budivelnik написав:

П.С. Я не хочу окупації.
Загальні фрази про те що треба любити...вірити..хотіти... -залиште для релігійних дискусій.
є жорсткі політичні реалії
1 Росія окупувала Крим і ОРДЛО
2 Росія окупувала Крим і ОРДЛО і не змогла просунутись далі тільки тому, що на інших територіях проросійські настрої були менші ніж на окупованих територіях+ проукраїнські настрої мала більша (в абсолюті) кількість населення.
3 Приєднання 5 млн проросійськонастроєнних+з урахуванням що таке приєднання можливе(якщо швидко) тільки військовим шляхом... -приведе до зникнення Державного утворенняУкраїна і перетворення останньої в федеральний округ...
4 Як не дивно це звучить ,але найбільшого прориву в сторону Європи ми досягнули скинувши баласт проросійсько настроєних виборців.
І навіть війна виявилась меншим злом ніж голоси сьогодні відкремлених від нас-російською агресією
5 Щоб там хто не говорив про економіку..але сьогодні наші гастарбайтери на 90% їдуть в Європу, в той час коли 5 років раніше 50+50%(росія+європа)
От і виходить , що сьогоднішня економічна ситуація в Україні в порівнянні з Росією - покращилась( і це зменшило кількість заробітчан які їдуть в росію) , а раз так - то навіщо нам додаткова інтеграція з росією? яку ми змушені будемо проводити у випадку коли до виборців опзж додасться ще 5 млн?

Для 90% населения "Европа" - это уровень Права и качества жизни.
Под шумок "Так у Европах" - Украину откровенно разграбили и уничтожили безвозвратно экономические возможности.
Откровенно разргабили - и послали население на ...(заработки).
Отобрали средства производства, науку, образование, технологии, производства,.....
- При чём всё остро востребованное в самой Украине!

Вот Вам сегодняшние два примера:
https://biz.censor.net.ua/news/3175478/ ... milliardov
- Получение чисто "бумажной прибыли", не сбалансированной производством и экономической активностью.
https://censor.net.ua/news/3175475/vino ... udarstvo_i
- Безвозвратная потеря миллиардов заложенных в основу Государства "базовую" отрасль.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 14:23

"На его месте я подал бы в отставку". Доктор Комаровский раскритиковал Зеленского

https://strana.ua/news/249581-komarovsk ... telej.html
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 14:27

budivelnik написав:2 Росія окупувала Крим і ОРДЛО і не змогла просунутись далі тільки тому, що на інших територіях проросійські настрої були менші ніж на окупованих територіях+ проукраїнські настрої мала більша (в абсолюті) кількість населення.
І навіть війна виявилась меншим злом ніж голоси сьогодні відкремлених від нас-російською агресією.... а раз так - то навіщо нам додаткова інтеграція з росією? яку ми змушені будемо проводити у випадку коли до виборців опзж додасться ще 5 млн?

ІМХО, Ви знов не правильно розставили акценти... :!:

По причинам того, чому ворог не просунувся далі...

Ви визначаєте головним чинником цього - інтенсивність проросійських настроїв на певній території. Одразу скажу, що не заперечую цього факту, але не вважаю його головним. Головна причина - п'ята колона і окуаційний режим на вільній Україні. Він нікуди не дівся з моменту розпаду СРСР. Я вже неодноразово давав посилання на генезис нашої псевдоеліти, яка є рудиментами комуністичної денаціоналізованої верхівки + бандюки. Чи могли вони всі діяти в інтересах українців? Ні. Вони руйнували державність зсередини. А Донбас і Крим - лише наслідки цієї руйнівної діяльності. Апогей цієї зради - діяльність Януковича і Порошенка. Тому я не впевнений, що сепарація окупованих територій призведе до щастя інших українців. А нація буде розділена. Головне, що потрібно було б зробити - докорінне очищення влади, силових органів, ідеології і кадрів, що забезпечують цю ідеологію: вчителі, науковці, діячи культури. Треба вивчити і застосовувати той же досвід більшовиків, що стверджували свою владу і новий порядок. Але хто це робитиме? Окупанти? Звісно ж ні. І якщо вже сепарувати ті території, то як тимчасовий тактичний хід, а не стратегічний.

Що стосується чи потрібна нам інтеграція окупованих територій....

Ви вже маєте відповідь, як я зрозумів. :) Тому просто висловлю своє бачення. На істину знову ж таки не претендую. Потрібна. Проросійського населення багато не лише на окупованих територіях. І що з ними робити? Теж сепарувати чи обмежити в правах виборчих? На мій погляд просто треба ввести військовий стан, як того і вимагає Конституція України, що зроблено не було Порошенком. І не лише з огляду на християнстькі цінності і національну єдність потрібна інтеграція. Знову ж таки з тактичних міркувань, а потім й стратегічних. Поясню чому...Ворог не зупиниться ніколи, навіть якщо віддавати йому нові й нові території і йти на поступки. Крим це показав. Такої гарантії немає. А якщо б і була надана, то вірити таким гарантіям глупо. Тому треба якось "пропетляти". :) І зберегти територіальну цілісність, і прибрати п'яту колону при владі в Україні. Одним словом знищити окупаційний режим. Як саме пропетляти? Тут вже мистецтво ювелірне...І головна проблема - відсутність еліти, саме тих людей, що можуть генерувати такі ідеї і згуртувати народ біля головного - творення державності України для українців, на засадах братерства. Нехай навіть і не в християнстькому розумінні, як в мене, але братерстві, побудованому на взаємній повазі один одного, задля комфортного проживання в одній спільній хаті - Україні.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2020 14:55

Козак-характерник
Можно 2 вопроса к Вам?
1. Уточните всё же, пожалуйста, что Вы понимаете (называете) под "радянським режимом".
2.
ЛАД писал(а):
Можно встречный вопрос? Предположим (чисто гипотетически, без привязки к любым личностям и событиям) такую ситуацию - существует (существовала) партия НСУРП (надеюсь, расшифруете по аналогии с НСДАП - с той же идеологией), которая последовательно и настойчиво борется за независимость Украины. Лично Вы поддерживали бы такую партию? Желали бы её победы? Желали бы построения независимой национал-социалистической Украины? Я - нет.

Ні, не підтримав би. Але і не засуджуав би тих, хто пішов до них, з метою боротьби за незалежність України, якщо б на той момент, це був єдиний спосіб протистояти іншому Злу.

Пожалуйста, более чётко -
а) что означает "не засуджуав"? Вы не понимаете, что "не осуждение" это тоже поддержка?
б) если бы "на той момент, це був єдиний спосіб", Вы желали бы построения независимой национал-социалистической Украины?
3.
Если Вы такой сторонник независимости, то в случае (пока опять же гипотетическом) вступления Украины в ЕС и углубления интеграции Европы (= постепенному отказу от независимости в пользу общеевропейских органов управления) Вы будете против?

Все эти вопросы уже задавал, но ответа не увидел.

По поводу ответов на вопросы. Вы достаточно часто в последнее время перекручиваете мои слова и "не замечаете" вопросы. Или делаете вид, что не так поняли вопрос.
Я на Ваши вопросы отвечаю практически всегда (пишу "практически", т.к. боюсь ( :) ), что какой-то всё же прозевал и Вы меня на этом "поймаете").
В частности, на вопрос об отношении к "радянському режиму" ответил ещё Сб 08 фев, 2020 02:37 viewtopic.php?p=4865307#p4865307:
3. О СССР. Тоже уже высказывался. История Союза включает в себя 70 лет. Весьма бурных. Как внутри страны, так и во всём мире. 20 век был богат на события.
И Союз сильно менялся. Союз 30-х очень сильно отличается от Союза, к примеру, 60-х
или 70-х.
И если сталинский режим был преступным, то из этого не следует, что был преступным и брежневский (хотя я, мягко говоря, не большой поклонник второго Ильича :) ).
Кстати, пример того же Китая. Вроде бы та же страна, у власти та же КПК, но, думаю, Вы не будете сравнивать Китай сегодняшний с Китаем, например, периода культурной революции.
Исходя из этого, я не считаю правильным говорить о "радянськом режиме" взагалі. В разные годы он был разным и Вы как историк должны это понимать.

По-моему, достаточно ясно.

P.s. Вы пишете об "оккупационном режиме" и сегодня.
Тогда ещё один вопрос -
4. кто сегодня "оккупанты"?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 54545455545654575458 ... 7544>
Форум: