колишньої
Пиши - те родной , русской а то очі вивертає навиворіт.

|
|
![]() Вивертає - не дивіться. ![]()
![]() ДробовичМаємо досі багато тем, які недостатньо проговорені у суспільстві.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить директор Інституту національної пам'яті Антон Дробович. "Чи несуть відповідальність громадяни СРСР за те, що добровільно жили в цій країні й не чинили спротиву тоталітарній машині? Далі анекдотів на кухні суспільне невдоволення не виходило. Чи повинні визнати свою відповідальність за прийняття злочинів? Більшість про них знали. Інститут нацпам'яті має стимулювати діалог про це", - наголошує Антон Дробович. За його словами, непроговорені великі трагедії, що сталися на території України за радянських часів. "Наприклад, Чорнобильська. Лише зараз через інтерес світу до тих подій відкриваємо архіви, цікавимося подробицями. В Україні був Голокост. Під час Другої світової війни знищили 1,5 мільйона євреїв, з якими ми жили разом тисячу років. У багатьох місцях за цим мовчки спостерігали місцеві. За радянських часів не акцентували на походженні жертв Третього Рейху. Просто писали: "советские граждане". Фокус на трагедії конкретного етносу консолідував би його представників у жалі та співчутті", - вважає голова УІНП. З Голодомором та сама історія, наголошує Антон Дробович. "Репресивна система знищує мільйони. Одні живуть у містах і нормально почуваються, інші приповзають із сіл і вмирають на вулиці від голоду. Про це не можна було говорити, писати. Тема Голодомору актуалізувалася тільки з незалежністю. Доти десятиліттями мовчали. Дивує, коли питають, чому українці постійно піднімають цю тему. Бо люди, які жили поруч, масово помирали з голоду. Їх не можна було навіть оплакати. Роками мовчали і про депортацію кримських татар, греків, болгар із Криму. Закривали очі на мережу секретних співробітників і стукачів КГБ. На систему репресивної медицини у психіатрії", - додає він. Повне інтерв'ю з Антоном Дробовичем читайте в журналі "Країна" від 13 лютого. Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 14 лют, 2020 01:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Родители этих персонажей не использовали РТИ №2, в результате они появились на свет:
![]() ![]() Козак-характерник
Козаче, хотел бы написать друже, но после Ваших слов о том, что при определённых обстоятельствах Вы согласились бы на нацистскую Украину, не могу. И после таких слов Вы рассказываете о борьбе "Добра со Злом"? Кстати говоря, я ни разу не обсуждал и не осуждал Вашу личность и не затрагивал Ваши личные качества.
Гординя, по-моему, у Вас. Вы гордитесь своей верой и ставите себя заведомо выше атеистов, т.к. мы "блукаємо в темряві і не бачимо світла", а Вы "з ліхтариком". Немного смирения Вам бы не помешало. ![]() Я, правда, из Ваших слов не понял - дьявол мне что-то там внушает или я сам воплощение дьявола? Не буду подробно разбирать Ваш ответ. Лень и надоело. Так, вкратце. Я, конечно, понимаю, что Вы не какой-нибудь математик, а историк, а у историков логика ... скажем мягко, своя. Но понять разницу между "что Вы понимаете (называете) под "радянським режимом" и "какой он" может, по-моему, даже историк. А Вы мне в десятый раз пишете, что он "злочинний" (т.е. отвечаете на вопрос какой?) и так и не ответили на мой вопрос (что Вы понимаете (называете) под "радянським режимом).
По этому вопросу. Если Вы не осуждаете какое-то явление, то уж, тем более, не будете с ним бороться. Відчуваєте, що різниці нема? Тем более, что Вы и сами при определённых обстоятельствах не против национал-социалистической (нацистской) Украины, как Вы честно написали.
Верно, может такое быть. Но, простите, Украина сегодня независимая и, может, я что-то прозевал, но, вроде, нас пока никто, ни одна страна не захватила. Так о какой оккупации и каком "оккупационном режиме" речь?
Не виправдовує. Но Вы назвали "радянський режим" злочинним, причём "отныне и во веки веков", хоть сталинский, хоть хрущёвский, хоть брежневский, хоть горбачёвский. Вот я и поинтересовался, назовёте ли Вы преступными другие "режимы", у которых на руках достаточно крови в прошлом. Вы ответили как-то абстрактно - "були інші злочинні режими і що?". Да ничего! Но почему-то Вы не сказали прямо, что эти режимы это США, Англия, Франция, да и все "передовые" страны. А я эти "режимы" в своём вопросе назвал конкретно. Может, теперь понятно, почему ответы неудовлетворительные?
Это по принципу: "На воре и шапка горит"? Где это я лично Вас разоблачил "як шпіона і диверсанта" да ещё под барабанную дробь? Ещё раз - лично Вас я нигде не затрагивал и не "разоблачал". Ну а Ваши взгляды ... Какие есть, такие есть.
А что, нельзя? Мы, вроде, пока не в мусульманских странах, где нельзя критиковать пророка и писать на него карикатуры.
Уж не знаю, какие органы мне должны дать грамоту, хотя от премии (пусть 1% от коболевской ![]() А вот Вы от Христа грамоту явно не заслужили. Вся Ваша Любовь испарилась тут же, как только наступили на больную мозоль - ОУН-УПА, дивизия СС "Галичина" и "злочинний радянський режим". Ну что ж, бывает. И с показными святошами не так уж редко. (Вот теперь можете начинать возмущаться - в первый раз задел Вас лично ![]() ![]() ЛАД Почну з особистого...
![]() ![]() ![]() П.С. Ви не є дияволом. ![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|