Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
shapo написав:"Законность" переворота 2014г Украина для мира объясняла преемственностью парламента, а вовсе не вашим "народом" и его "волеизъявлением"
Правильно Янукович - самоусунувся Законнообраний(ще при Януковичу) Парламент - призначив дату виборів Президента Народ проголосував - Президент легітимний Далі закінчився термін дії Парламенту обраного при Януковичу - призначили термін виборів до нового Парламенту Народ проголосував - Парламент легітимний.
Отже ,єдиний проміжок часу, в якому такі москво-казахо-ізраїле українці як ви можете натягувати сову на глобус по питанню нелегітимності - це між втечею януковича і виборами Порошенка. Хоча жодна світова Держава (крім пуйла особисто , бо навіть росія не висувала претензій до нелегітимності) претензій до нашої влади - не висувала.
Якщо вам факти претензій відомі - ссилки на державні сайти Держав які такі претензії висували -викладайте сюди, а тоді вже й подискутуємо А то комусь в напівпяному угарі щось здалось і він вважає що це можна всюди тиражувати.
Ага, встал утром, посмотрел в окно на мирный спящий Киев и решил не сбежать ли мне из него. За его трусость и то, что завгар не захотел стать С. Альенде его и свои рыги презирают и давно с ним простились. Потому и в парламенте переворот узаконили. Помнится, бацька в то время говорил что он на такое никогда не пойдёт, а если кто-то нападёт на Беларусь и армия его предаст он возьмёт автомат и пойдёт сражаться один.
Отже Ссилочок на заяви ООН , чи МЗС хоча б якоїсь країни ,де вибори Порошенка,або Парламенту України -признані нелегітимними - я від вас не дочекаюсь?
shapo написав:Кстати, мне вас как называть? Немецко-чеченско-польским украинцем?
Правильно мене називати Звенигородсько-Львівським українцем В Звенигородці народився, У Львові вчився і працював=разом в цих двох містах я провів 90% свого часу (49 років +/- рік які проводив у Карпатах ,Волині, Полтавщині, Житомирщині... ) В Німеччині - 4 роки , в Чечні - менше року, в Швеції ,Польщі, Угорщині, Хорватії, Чорногорії, Грузії, Прибалтиці - ще до пів-року
shapo написав: На вскидку - Н.Влащенко,А.Шарий,Е.Лукаш,Т.Монтян и т.д., и т.п.
Ваші "джерела інформації" не повні. Для повноти картини раджу дивитись Росія24 і слухали Кисельова і Соловьова.
shapo написав:Понятия не имею и мне эти нюансы абсолютно неинтересны в отличие от вас т.к. многое происходит under table и судя по украинским майданам не скоро будет доступно публике т.к. каждая сторона будет излагать свою версию. Скорее всего помимо традиционных противников бацьки из США и европы и их естественных союзников из белорусской оппозиции сейчас и Россия заинтересована в его свержении. Поэтому там может закрутиться интересное кино , но оно интересно вам, а не мне.
А що нового ви ходите про майдани почути? Від першого майдану вже 16 років пройшло - я впевнений, нічого нового вже не буде. Ніякі ваші фантазії про "международный уровнень" підтверджені не будуть. У нас все-таки не 30-ті роки, КГБ вже немає. Про Білорусь - так, мені дуже цікаво. Тому що Білорусь найбільш схожа з Україною держава. У нас століттями не було власних держав, в 1991 ми були у рівних стартових умовах. Цікаво ще й те, що ми пішли абсолютно різним шляхом. Порівнювати нас з Польщею - невірно. Як мінімум Польща мала свою державу багато століть. Порівнювати нас з Росією - брєд. Хіба з США.
Когда-то респектабельный NYT превратился в желтую прессу и агитлисток демократической партии.
Белковский ржет с NYT, говорит много лет читаю и вроде демократов поддерживаю в США, но сейчас газета превратилась в подобие газеты Правда худших советских времен, просто нескончаемый поток фейков и помоев на Трампа, сообщения на тему по словам анонимных источников, письма возмущенных трудящихся (блогеров). Мы еще жалуемся на якобы помоечные Цензор или Страну.
Ваші "джерела інформації" не повні. Для повноти картини раджу дивитись Росія24 і слухали Кисельова і Соловьова.
Там тоже очень редко, но иногда здравые мысли проскакивают как и на 5-м, прямом, эспрессо, атр
shapo написав:Понятия не имею и мне эти нюансы абсолютно неинтересны в отличие от вас т.к. многое происходит under table и судя по украинским майданам не скоро будет доступно публике т.к. каждая сторона будет излагать свою версию. Скорее всего помимо традиционных противников бацьки из США и европы и их естественных союзников из белорусской оппозиции сейчас и Россия заинтересована в его свержении. Поэтому там может закрутиться интересное кино , но оно интересно вам, а не мне.
andrijk777 написав:А що нового ви ходите про майдани почути? Від першого майдану вже 16 років пройшло - я впевнений, нічого нового вже не буде. Ніякі ваші фантазії про "международный уровнень" підтверджені не будуть. У нас все-таки не 30-ті роки, КГБ вже немає.
andrijk777 написав:Про Білорусь - так, мені дуже цікаво. Тому що Білорусь найбільш схожа з Україною держава. У нас століттями не було власних держав, в 1991 ми були у рівних стартових умовах. Цікаво ще й те, що ми пішли абсолютно різним шляхом. Порівнювати нас з Польщею - невірно. Як мінімум Польща мала свою державу багато століть. Порівнювати нас з Росією - брєд. Хіба з США.
Мне Беларусь абсолютно безразлична, тем более никакого сходства с Украиной ни в недавнем прошлом, ни в настоящем у ней с Украиной никогда не было. Во время ВМВ там, конечно, были коллаборанты в вспомогательной полиции, но до размеров дивизий СС как в Украине не дошло. Во времена брежневского застоя в мордовских лагерях среди политзеков были украинцы, литовцы, конечно же, евреи-отказники,немного русских, но ни одного белоруса.
budivelnik написав: 1 Отже признали що користуєтесь москальською жвачкою про хунту і нелегітимність Наприклад Придністровья-Абхазія - не признані 95% країн світу 2 Як ви хочете ,щоя я класифікував українця, який вважає Україну Африкою. Моя класифікація проста-3,14рас. 3 В армію я взагалі йшов в спортроту..і тільки смерті генсеків створили легкий бардак і в армії також ,що помножило на нуль мою спортивну карьєру. В ГСВГ -приїхав сержантом.
1) По приведённым мной ссылкам с изложением событий и участников 2013-2014г в Киеве конкретные замечания есть?
2) Человек который до сих пор не понял что Украина за 30 лет превратилась в банановую республику для меня называется му-дак
3) В спорт роту как и в любую другую призывают, а вот за какие заслуги отправляют в ГСВГ тема не раскрыта, и, самое главное, почему отказываетесь называться немецко-польским украинцем хотя вполне соответствуете этому критерию?
Там тоже очень редко, но иногда здравые мысли проскакивают как и на 5-м, прямом, эспрессо, атр
andrijk777 написав:А що нового ви ходите про майдани почути? Від першого майдану вже 16 років пройшло - я впевнений, нічого нового вже не буде. Ніякі ваші фантазії про "международный уровнень" підтверджені не будуть. У нас все-таки не 30-ті роки, КГБ вже немає.
andrijk777 написав:Про Білорусь - так, мені дуже цікаво. Тому що Білорусь найбільш схожа з Україною держава. У нас століттями не було власних держав, в 1991 ми були у рівних стартових умовах. Цікаво ще й те, що ми пішли абсолютно різним шляхом. Порівнювати нас з Польщею - невірно. Як мінімум Польща мала свою державу багато століть. Порівнювати нас з Росією - брєд. Хіба з США.
Мне Беларусь абсолютно безразлична, тем более никакого сходства с Украиной ни в недавнем прошлом, ни в настоящем у ней с Украиной никогда не было. Во время ВМВ там, конечно, были коллаборанты в вспомогательной полиции, но до размеров дивизий СС как в Украине не дошло. Во времена брежневского застоя в мордовских лагерях среди политзеков были украинцы, литовцы, конечно же, евреи-отказники,немного русских, но ни одного белоруса.