Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:............... Спробуй приділяти увагу саме обгрунтуванням, підставам, а не висновкам з башки зістельним.
Тепер зрозумілі твої рефлексії по підштаникам - напереживався на учбових мінних полях.
Сколько букаФФ и эмоций... Суть в том, что и до Львівщини дійшло про розмір Зради у Києві. На превеликий жаль не можуть вони чути, коли про це даєш прямі силки, та називаєш речі своїми іменами. Там діють свої дуже важкі аргументи, що виїдають їм мізки за прикладом "Фаріон".
- Хай хоч пізно, але це краще ніж ніколи. - "Риба гниє з голови, а чистять її з Донбасу".
Суд оштрафовал на 14,5 тыс. грн украинца за посты против Зеленского в соцсетях
Так, в Деснянском суде Чернигова 5 марта украинца обязали выплатить 14450 гривен штрафа.
Пользователя сети обвинили в публичном призыве к захвату госвласти, а также в распространении материалов призывающих совершить подобного рода действия.
Согласно предоставленным данным, мужчина в заблокированной Украиной соцсети "Одноклассники" написал 2 поста, в которых призвал к уничтожению президента и нардепов "СН", а также к возвращению власти украинскому народу.
Свои посты пользователь написал 10 и 9 октября 2019 года.
"Президент хочет сделать из Украины колонию для своих западных хозяев... Вернем силой власть народа и демократии в стране", - писал мужчина.
Его второй пост имеет похожую логику и изложение, как и первый. В нем украинец обливал грязью партию "Слуга народа".
10 жовтня 2019 року ОСОБА_1 , маючи умисел на розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, знаходячись за місцем свого проживання в АДРЕСА_1 , використовуючи ноутбук «ASUS X541S», s/n 68N0CV175776345, під управлінням операційної системи Windows, який під`єднав до мережі Інтернет, усвідомлюючи, що зі змістом статей, які він розповсюджує у загальнодоступній та соціально-орієнтованій Інтернет-мережі «Одноклассники» може ознайомитися необмежена кількість осіб, використовуючи електронну сторінку (аккаунт) під мережевим ім`ям « ОСОБА_1 » (ідентифікатор ІНФОРМАЦІЯ_2 ) з метою доведення її змісту до багатьох людей, умисно розповсюдив текстову публікацію наступного змісту - «ПреЗЕдент ОСОБА_3 хочет сделать из Украины колонию для своих Западных Хозяев ! Все что сейчас происходит в стране, все к чему мы движемся - направлено на уничтожение украинского народа и государственности! Но Мы - не рабы! Пора остановить ЗЕленого коротышку и не допустить гибели государства Украина! Украинцы, долой ЗЕ- режим! Вернем силой власть народу и демократию в страну! Настало время преЗЕдента-клоуна и его шайку повесить на Майдане!». ... У Х В А Л И В:
ОСОБА_1 визнати винуватим за ч. 2 ст. 109 КК України та із застосуванням ст. 69 КК України призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 (вісімсот п`ятдесят) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 14 450 (чотирнадцять тисяч чотириста п`ятдесят) грн.
Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави процесуальні витрати на залучення експерта під час здійснення досудового розслідування в сумі 10 357 грн 28 коп. ...
Ему еще повезло, что только оштрафовали, а могли и посадить:
Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади ... 2. Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк з конфіскацією майна або без такої. ...
yanyura написав:Такого не было ни при одном Президенте Украины:
Всё бы ничего, но последние фразы была лишними, к ним и придрались (прямой призыв к насилию). Так что суд формально прав. Интересно, за кого этот революционер голосовал в 2019м
detroytred написав:В об'єктивній реальності ж виграють ті, хто ігнорять тебе.
Виходить ти навіть більш неадекватний від тих хто мене банить, бо ти мене читаєш і рефлексуєш на прочитане.. І що можна сказати про твій інтелект? Який не в стані виконати навіть те , що по його ж дописам зробили інші...
Всё бы ничего, но последние фразы была лишними, к ним и придрались (прямой призыв к насилию). Так что суд формально прав. Интересно, за кого этот революционер голосовал в 2019м
Згідний. Повісити президента - це вже перебор. Тому суд правий на тільки "формально". Я звичайно проти Зе, але деякі правила(закони) мають працювати.
detroytred написав:В об'єктивній реальності ж виграють ті, хто ігнорять тебе.
Виходить ти навіть більш неадекватний від тих хто мене банить, бо ти мене читаєш і рефлексуєш на прочитане.. І що можна сказати про твій інтелект? Який не в стані виконати навіть те , що по його ж дописам зробили інші...
Ти,як зазвичай, не зрозумів, що я тобі вже не раз пояснював - чому власне я на тебе звертав-звертаю увагу. І з пам'яттю в тебе туго. Я читаю усіх. Звісно, що мій формат реакції на тебе не типовий для тих, хто тебе зневажає, як співрозмовника, і цурається неприємного спілкування. Але нічого неадекватного в ньому нема. Я тобі багато разів пояснював причини. Ти ж приписав зі стелі, безпідставно неадекватність, тому що забажалося.
Тобто все ті ж самі примітивні демагогічні прийоми. Згенерував неадекватність зі стелі. І мені, і тим, хто тебе повністю ігнорить.
detroytred написав:Згенерував неадекватність зі стелі. І мені, і тим, хто тебе повністю ігнорить.
1 В тебе жіноча логіка? Ті хто мене ігнорять - не мають зеленого поняття наскільки я адекватний. Ігнор=нічого не знаю , нічого не бачу.нічого не хочу знати. 2 Згенерувати дурь типу Питання міни від ворожої ДРГ не піднімали , бо боялись власного населення а тому все повісили на стрілочника.... Може навіть військовий пенсіонер ні разу не воювавший.... Зеленський порохоботів боїться більше від зеленофілів..хоча останніх і більше Тому заявити що Зеленський підставив військових ... бо боїться населення - це маразм 3 Навіть людина з однією звилиною від фуражки в стані зрозуміти. а - війна ведеться б - наказ про зняття мінних полів= зрада під час бойових дій=збільшенню ризику втрат серед військових
Тому Якщо був наказ про розмінування ( в чому я особисто сумніваюсь) - то Зеленський зрадник.... А зрадників під час бойових дій - розстрілюють... Це ясно?
Згідний. Повісити президента - це вже перебор. Тому суд правий на тільки "формально". Я звичайно проти Зе, але деякі правила(закони) мають працювати.
Что тогда помешало Вам присоединиться к петиции где была предпринята попытка объявить ему импичмент?
Вопрос второй что мешает сейчас инициировать ему импичмент, но не быть обвинённым в работе на Агрессора? - Это поддержат усе зажоповцы.
Вопрос третий: Что или кто мешает здесь, рассмотреть реальную кандидатуру "Верховного главнокомандующего" в условиях внешней агрессии? - А так же кандидатуру реального гаранта Конституции Украины?