Дивне пояснення своєї неспроможності вивчити державну мову та користуватися нею там, де це необхідно.
|
|
![]() Знаю я державну мову, мені не подобається поступове нав'язування. Мені не подобається, що приймаються такі закони як закон про корінні народи. Навіщо підливати масло у вогонь ? Жили багато років без цієї ахінеї, а тут тобі на. Цілковито провокаційна політика. "Назло бабушке отморожу уши" ![]() ![]() Re: Політичні дискусіїВ більшості країн воно було одномоментним. У нас часу дали стільки, що тільки імбецили не змогли вивчити. Відповідь на "адин_нарот, который надо защитить танками".
І дочекались"вашої України ніколи і не було, все там ваше , то наше,а ваша незалежність - временое недоразумение". ![]() Re: Політичні дискусіїУкраїнський снайпер ліквідував у Донбасі підполковника Збройних сил РФ, Манакова Кагиза Олександровича.
Підполковник російської армії Кагиз Манаков був заступником начальника курсу спеціальної підготовки 54-го центру підготовки розвідувальних підрозділів ЗС РФ Владикавказ (в/ч 90091). ![]() Re: Політичні дискусії2-й президент незалежної України Леонід Кучма вважає, що "окупація Криму відбулася тому, що Україна не стала захищатися".
Джерело: Кучма, цитує Українська правда Пряма мова: "Я б назвав те, що Росія зробила з Кримом, не анексією, а окупацією. Анексія – це ж нібито назавжди, це "відрізали і з’їли". А от окупація – це зовсім інше: це тимчасово і ми своє повернемо. Анексією можна лише обурюватися, але як уже доконаним фактом, а проти окупації треба боротися. Що ж до причин, то вони, хоча це може прозвучати як парадокс, діаметрально протилежні: окупація Криму відбулася тому, що Україна не стала захищатися, а війна на Донбасі почалася тому, що ми нарешті почали відповідати окупанту, що перейшли до опору. Могли й не переходити, звичайно. Могли скласти зброю та задкувати аж до Збруча. І все було б мирно, і не було б війни, і України ніякої не було б. А була б одна велика Малоросія". ![]() Re: Політичні дискусіїНе фантазируете. Там на параде было 50% техники - от 92-й бригады Івана Сірка (что звучало на параде) . Она сейчас в резерве. Если вы не в курсе, сейчас не 14-15 год, когда все живое было там, и резервов не было. Сейчас, благодаря разворовыванию армии гетьманом, почти 2 полноценных комплекта меняет друг друга. З.Ы. В ту же калитку Димасику: пачиму были котлы?? Потому что нельзя по всем законам войны воевать, когда у тебя резервов нет вообще,а у педерации - неограниченно. Но воевали. И освобождали. ![]() Re: Політичні дискусіїВас всегда было нелегко понять, сейчас не исключение. Бригады в ООС меняют друг друга по принципу ротации. После выхода из ООС приходят в ППД, где отгуливают свои годовые отпуска, ремонтируют технику, пополняются людьми и проводят учения для бойового злагодження. Для парада технику привезли из Черкасского (в том числе). Не из ООС. ![]() Re: Політичні дискусіїПосле того, как придёте в ковидную ветку, и доложите ту цену, за которую Германия имеет едва ли не минимальную смертность от ковид. Расскажете о том, как в магазин за едой ходили после теста только. Какие штрафы, если бесцельно бродил по улице или уезжал далеко от дома. А то вы ту нас активный дисидент (никто нигде не умирает, все в порядке) но тихонько умалчиваете, как вас немцы там в коленно-локтевую позу ставят с ограничениями. ![]() Re: Політичні дискусіїНа сегодня, или и весной?? До массовой вакцинации? Что там о поездках за город? Сколько штрафы за ковидные нарушения??
У меня половина коллег была весной , в разное время, на заводе Airbus. Они мне все врали?? Кому я больше поверю? Вы всегда врете, или только здесь? Здесь, кстати, второй раз. Уже ловил на вранье о Германии.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|