Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Макну в черговий твій брехливий закид зі стелі. Що я не засуджую гогіашвілі.
Прочитай по буквах ось оце все моє повідомлення: Пн 13 дек, 2021 10:37 Політичні дискусії Там і моє зауваження й до президента Зе. Що не змінює систему.
При чём тут система, если сам Зеленский и пропихнул этого Гогиашвили на должность Потому что, он муж помощницы Зеленского
Потому что, друг детства Баканов на должности в СБУ Потому что, Юзик - депутат Потому что, муж подруги Кравец - бывший глава УкрЭксимбанка Потому что, Брагар советовал собак продавать в уплату комуналки Таких потому что, можно написать много
У тебя в голова некая система, а смотреть надо на персоналии и их действия, чего ты не делаешь. Или не хочешь делать
А насчёт меня макнуть. Так ты сперва отмойся от того во что я тебя макнул, а потом что-то говори Потому что, ты захотел, чтобы я вместо тебя, искал какие-то ссылки на BBC. Это так не работает, ты утверждаешь - ты подтвердаешь А если я тебе сто раз напомнил, а ты бросаешь всякую хрень, то проблема на твоей стороне
Який же ти кумедний.
Вказав мені, щоб я сам знайшов тобі цитати ВВС. Я забив на твоє прохання. І ти з цього зробив які висновки??? Що я збрехав, що ти мене макнув. В тебе точно проблеми з розумом, з логікою.
Оце так круто ти мене макнув)))) Крутіше нікуди))))
А тепер подивись у що макнули тебе: 1. Вказали, що сам (якщо схочеш) загугли ВВС та тощо. І... як ти сам кажеш -- ты не смог справиться с таким простым заданием (це в твоїй же логіці)))
2. Ти не зміг зрозуміти, що для мого підтвердження достатньо "тощо" -- тобто цитат з Більд та ле Монде
3. Коли ти заволав про брехню, тебе макнув в пряму цитату ВВС.
4. Макнув своїми цитатами в твою брехню, що *Гогиашвили Александр И ты не вспоминал его ...И ты не осуждаешь Гогиашвили*.
5. Ти знов, як і завжди!!!!!, відмовчуєшся-зливаєшся замість вибачитися перед Юкрейном за свій голослівний черговий закид у брехні. Коли він знов макнув тебе у скрін з цитатою.
Повір, що ти клоун набагато кумедніший, ніж ти розумієш хто))
Навсяк випадок зроблю прохання до тебе -- тільки не генеруй нові чергові дурні випади. Рахуй повідомлення та інші дрібниці -- це максимум, який ти можеш вичавити в мій бік, не застосовуючи брехню, демагогію та викривлення.
З.и. Для недолугого поясню: коли начальник пропхає своїх родичів, кумів, несунів на посади -- це і є система. Ось її і повинен був змінити Порошенко. Також і те, де генерал-полковник діє за вказівками секретарки. Це все елементи однієї і тієї ж системи.
Бо зрозумій, що для отого посадовця було цілком природньо (звичайно, нормально), що секретарка дає вказівки... Не торкали б його, то так і далі бігав... Бо став їм отак же... А ті, хто не бігав, такі кар'єри не роблять. Давно рибалять.
Також цілком природньо було цьому Гогі так вести... Бо система. І йому не звезло, що на цих нарвався й рознесли в СМІ, й минуле ну дуже чорне.
Ти взагалі не маєш уяви, що дійсно в тих же військах робиться... Да цей Гогі младенец... практично лише пожурив хлопців.
Саме від Порошенка чекали дійсно зміни системи. А він... Тому й таке отримав, не зважаючи на те, що дійсно профінансував, забезпечив, озброїв. Але для цього часу такий мінімум, м'яко кажучи, не задовільнив.
Многие , тут на форуме, зашкварились, в своё время, на этой истории. Типа, всё ясно, нац.ики-убийцы и тд.
+1000 000500
Якщо на таке йдуть до таких людей, то уявіть на що йдуть до конкурентів, противників.
А на що йдуть, коли оці посадовці сценаристи-режисери не чіпають жодних інтересів (тобто, коли їм взагалі ніяка відповідальність не загрожує - аля оті згадані вистави з підривом мосту, заручниками і т.д.) -- )))
Це відео треба pesikot-ту дивитися, щоб зрозумів, що таке система і хто повинен був її змінити (дійсно мав змогу-можливості змінити, умови -- бо відбулася революція Гідності, був величезний запит суспільства на зміни, була підтримка Госдепу і Ко, військовий час).
Таку точку біфуркації про...гавив. Такі віконця відкриваються мабуть раз-два в історії країни.
В частности, в опубликованном приговоре говорится о том, что россияне находились в ОРДЛО на "боевом дежурстве". Само дело касается взяточничества.
"Фигурант поставлял продовольствие российским военным, расположенным на территории так называемых "ДНР" и "ЛНР". Едва не сорвал в мае-ноябре 2019 года поставки продовольствия российским солдатам, которые находились "на боевом дежурстве" на оккупированной части Украины. Попытался закрыть свои факапы взятками. Не получилось. Но еще больший факап сделал судья Кировского суда Ростова. Внес все это в официальный документ. Выложил его в публичный доступ. Поэтому когда его выгонят с работы, предлагаю предоставить ему убежище в Украине. На основании того, что он, скажем, давно является скрытым агентом нашей разведки", - пишет Цаплиенко
Они там есть. Впрочем, это и так известный факт Но факт, зафиксированный в решении суда - это нечто
detroytred написав:Це відео треба pesikot-ту дивитися, щоб зрозумів, що таке система і хто повинен був її змінити (дійсно мав змогу-можливості змінити, умови -- бо відбулася революція Гідності, був величезний запит суспільства на зміни, була підтримка Госдепу і Ко, військовий час).
Таку точку біфуркації про...гавив. Такі віконця відкриваються мабуть раз-два в історії країни.
У тебя в голове полная каша. И напомни мне, это когда у нас было военное время ?
Пресс-конференцию провели Зеленский и Аваков, потому что, Зеленскому захотелось красиво выступить Но опять виноват Порошенко, не сменил систему и прочее ко-ко-ко.
Почему-то ты не осуждаешь тот факт, что невиновные люди назначены убийцами только потому, что Зеленскому захотелось красивой картинки
Всё-таки ты непроходимо туп, поэтому ничего не способен понять А вот обвинить меня в чём угодно тебе очень хочется
detroytred написав:Це відео треба pesikot-ту дивитися, щоб зрозумів, що таке система і хто повинен був її змінити (дійсно мав змогу-можливості змінити, умови -- бо відбулася революція Гідності, був величезний запит суспільства на зміни, була підтримка Госдепу і Ко, військовий час).
У тебя в голове полная каша. И напомни мне, это когда у нас было военное время ?
Пресс-конференцию провели Зеленский и Аваков, потому что, Зеленскому захотелось красиво выступить Но опять виноват Порошенко, не сменил систему и прочее ко-ко-ко.
Почему-то ты не осуждаешь тот факт, что невиновные люди назначены убийцами только потому, что Зеленскому захотелось красивой картинки
Всё-таки ты непроходимо туп, поэтому ничего не способен понять А вот обвинить меня в чём угодно тебе очень хочется
Для недолугого пояснюю: військовий час почався з початком війни й досі триває. А не було військового стану (военного положения) -- про яке ти подумав.
Я не звинувачував тебе в чому завгодно, а чітко й конкретно вказав (макнув) у 5 пунктів. Ось на них ти, як завжди, відмовчався. Особливо втретє на вибачення Юкрейну (див. п.5).
А почав ко-ко-ко, бо не зрозумів зв'язку системи (непроведеної зміни цієї системи) з Порошенком. От отой Авяків, прес-конференція -- це наслідки... роботи по мінімуму Порошенка. До речі, насмішила Геращенко, коли пояснювала, що Порошенко не знімав цього міністра -- бо треба було проводити реформи)))) Ось і побачили результат рехформ -- у вигляді отой прес-конференції та арештів)))) Цирк не гірший Кварталу... відтворюють Геращенко та По.
Не генеруй..., а вибачся хоча б перед Юкрейном за своє брехливе звинувачення у брехні. Знов будеш робити вигляд, що не бачиш? Коли тебе вже втретє макають.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 17 гру, 2021 01:31, всього редагувалось 1 раз.
Шахтарі вимагають виплатити боргів із зарплати 16 грудня 2021 https://kvpu.org.ua/uk/news/6/5035-shak ... z-zarplaty У четвер, 16 грудня, зранку на площі Конституції під Верховною Радою зібралися шахтарі з усіх вугледобувних реґіонів України. Вони вимагають віддати їм до кінця нинішнього року понад 2 млрд грн заборгованої зарплати.
Саме у передостанній день пленарних засідань у нинішньому році парламент має на позачерговому засіданні розглянути й ухвалити законопроєкт №5891-1 про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» і виділення до кінця цього року 2,4 млрд грн для стабілізації роботи державних шахт. Щоб депутати вчергове не провалили такого важливого для гірників, їхніх родин і шахтарських реґіонів законопроєкту, люди й дісталися цього прохолодного дня до столиці.
У гірників, які приїхали до Києва зі Сходу й Заходу, однакові проблеми, про які їм уже набридло говорити, але й мовчати теж. Бо, як написано на одному із лозунгів, що його тримав у руках шахтар із Червонограда Львівської обл. пан Роман: «Наші діти теж хочуть їсти». Чоловік розповідає, що у нього троє дітей віком від двох до тринадцяти років.
«Дружина не працює, бо доглядає за найменшою донечкою. Та, якби й мала змогу працювати, роботу зараз не так просто знайти, - бідкається пан Роман. – На шахті я заробляю непогано і якби своєчасно платили, родина не бідувала б. Але вже й не пам’ятаю, коли водночас отримував усю зарплату. Постійно виплачують гроші частинами – по 6-12-20%. Через це часто немає за що придбати найнеобхіднішого, доводиться залазити у борги, брати кредити, а потім не знаєш, як і чим їх погасити».
Про подібну ситуацію розповіла й жінка із Добропілля Донецької області, що тримала в руках прапор Незалежної профспілки гірників України. Каже: «Вчора увечері, коли уже були в дорозі на Київ, прийшло повідомлення на телефони про зарахування на картки 48% зарплати за вересень. Дуже здивувалися, бо ми працюємо на поверхні, то нам навіть не обіцяли жодних виплат у цьому році, бо, мовляв, грошей немає. А тепер виходить раптом з’явилися?! Набридло так жити, тому й приїхали на акцію протесту».
Такі невеселі розповіді можна було почути чи не від кожного, хто приїхав на шахтарський мітинг.
Гірники не стримували емоцій і тоді, коли до них із будівлі парламенту вийшла група народних депутатів: скаржилися на своє нелегке життя-буття, висловлювали обурення байдужістю нинішньої влади до проблем людей, часто особливо не добираючи слів і виразів.
Трохи притихли мітингувальники лише тоді, коли слово взяла Юлія Тимошенко. Вона пообіцяла підтримку очолюваної нею фракції у справедливій боротьбі шахтарів за розвиток власної вугледобувної галузі і під час голосування за законопроєкт №5891-1, і в подальшому.
На ранковому мітингу під парламентом також виступили голова Незалежної профспілки гірників України, народний депутат Михайло Волинець та голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін.
Після закінчення мітингу під парламентом шахтарі провели пікетування Офісу президента, а потім знову повернулися під будівлю Верховної Ради, де після закінчення основного засідання одразу розпочалося – позачергове.
На ньому монобільшість проголосувала за очікуваний шахтарями законопроєкт №5891-1 лише у першому читанні. А це означає: владі байдуже, що гірники і їхні родина зустрічатимуть Новорічні й Різдвяні свята впроголодь. Бо народні обранці повернуться до роботи у парламенті аж після 22 січня, а отже й розгляд та голосування за законопроєкт №5891-1 у цілому може не відбутися до кінця січня!
Шахтарі зустріли це повідомлення криками «Ганьба!».
Народні депутати Михайло Волинець і Валентин Наливайченко, які виступили перед шахтарями, повідомили, що парламентська Фракція «Батьківщина» ініціюватиме проведення ще одного позачергового засідання парламенту у цьому році, щоб законопроєкт №5891-1 був ухвалений у другому читанні і шахтарям віддали зароблене до кінця 2021-го.
Согласно с предыдущим постом янелохи официально Враги Украины?