От таки ви вмовили мене почитати. Але на, мою думку, ваш переказ виглядає краще самої статті
|
|
Re: Інвестуємо в нерухомість закордономЦікава позиція. Чи могли б Ви трохи розгорнути, чому саме вважаєте орендну нерухомість у Європі — безглуздою? Адже контроль оренди та захист орендарів суттєво різняться між країнами — у Німеччині одне, у Польщі зовсім інше. Водночас інвестування в Україну — це серйозні ризики та сумнівна ліквідність. І хоча річна дохідність може бути трохи вищою, як слушно зауважив Morgan Housel: "Ніколи не ризикуй втратити щось важливе заради потенційного прибутку, який тобі не критично потрібен." Чи плануєте Ви особисто зараз вкладатися в українську нерухомість під оренду? Цікаві у вас запитання.
Я НЕ планував, НЕ планую та НЕ збираюся вкладатися в нерухомість під оренду в жодній країні світу, в тому числі в Україні. Якщо я хочу заробити гроші - то в мене є інші інструменти. В той вже час вважаю, що в кого вже є придбана РАНІШЕ нерухомість в Україні - то гріх її не здавати. В мене всі приятелі мають під здачу від 3-х до 6-ти квартир в Україні. Хтось мешкає в Україні для адміністрування, хтось мешкає дуже далеко та стриже грошенята щомісяця, не сплачуючи жодних податків. Краса ж! Я ще в 2018 році висунув ідею, і вона була на цьому форумі, що найкраще в житті - це мати під оренду в Україні 3 квартири, а самому мешкати в своїй квартирі в Анталії. Приблизно це я зараз реалізую саме в Анталії - вчора весь день мандрував горами та каньйонами в Таврських горах.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||