Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 211212213214215 ... 1059>
Повідомлення Додано: Вів 22 чер, 2021 17:55

BofA - Facset: кол-во компаний из Russell 2000, которые не зарабатывают = исторический рекорд

https://t.me/markettwits/143908

Зображення
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 14:30

change_pm написав:

Я реально в шоці :shock: зібрався через пару тижнів приїхати, а тутай такі новини :cry:
Яна Метелкина просила сотрудников аэропорта связаться с сотрудниками авиакомпании МАУ, но они лишь разводили руками. А к месту инцидента стягивали дополнительные силы правоохранителей в бронежилетах.

Тревел-блогера отвели в кабинет, где предъявили обвинение в совершении административного правонарушения, выписав ей штраф на 240 гривен по статье "Нарушение пункта пропуска". Пока Яна Метелкина с опоздавшими пассажирами добивались объяснений, в аэропорту "Борисполь" открылись новые стойки регистрации на следующий рейс с такой же большой очередью.

Я давно поняв, що МАУ - "цукерка", ще коли попав (довго вилітав) на банкрутство Аеросвіта (хто такий старий, як я - пам"ятає)...

Взагалі я вірю, що ті, хто розіп"яв Христа, однозначно фашисти :!:

Це Родіна, вона тебе любить, і тобі любити, твою мать.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 14:32

change_pm написав:
  flyman написав:В тебе якісь ніщебородні ціни.
Труъ пацани беруть Тетріс або Тарян Таур.
Тетріс або Тарян Туаур.

Та я взагалі бамжара, сплю під мастом в каробці... :oops:

пісі. куди мені до тру пацанів...

як куди, в тему коли КРЖН сам знаєш що
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 14:33

Вкладчик1234 написав:
BofA - Facset: кол-во компаний из Russell 2000, которые не зарабатывают = исторический рекорд

https://t.me/markettwits/143908

Зображення

це що значить, що "пора купувати для себе а не в оренду"?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 21:02

Що зробила зелінь?

Податкова амністія чи все ж таки всезагальне податкове декларування?

Так, законодавці внесли у документ одну специфічну норму. Згідно з нею, особи, які мають право на одноразове добровільне декларування, проте ним не скористалися, вважаються такими, що повідомили контролюючий орган про відсутність у власності активів, отриманих за рахунок доходів, з яких не сплачено або сплачено не у повному обсязі податки і збори на момент завершення періоду одноразового декларування.

Це — так звана юридична фікція, один з прийомів правової науки. Вона передбачає, що усі суб'єкти, які підпадають під неї, вважаються такими, що вчинили певні дії, хоча де-факто могли їх і не здійснювати.

Відтак, відповідно до прийнятого законопроекту, з 1 вересня 2022 р. усі фізичні особи-громадяни України автоматично вважатимуться такими, що підтвердили сплату податків з усіх своїх доходів і з усього майна. Таким чином, насправді цей документ не про кілька тисяч мільйонерів, які хочуть легалізувати свої незаконні статки. Він напряму стосується мільйонів пересічних громадян, чиє майно потрапляє у зону уваги контролюючих та правоохоронних органів.

https://biz.nv.ua/ukr/experts/chim-zako ... 67088.html

Читайте всю статтю і думайте :mrgreen: бо імхо про багатійте тутай мови немає...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 21:45

change_pm написав:

Так, законодавці внесли у документ одну специфічну норму. Згідно з нею, особи, які мають право на одноразове добровільне декларування, проте ним не скористалися, вважаються такими, що повідомили контролюючий орган про відсутність у власності активів, отриманих за рахунок доходів, з яких не сплачено або сплачено не у повному обсязі податки і збори на момент завершення періоду одноразового декларування.

Це — так звана юридична фікція, один з прийомів правової науки. Вона передбачає, що усі суб'єкти, які підпадають під неї, вважаються такими, що вчинили певні дії, хоча де-факто могли їх і не здійснювати.

Відтак, відповідно до прийнятого законопроекту, з 1 вересня 2022 р. усі фізичні особи-громадяни України автоматично вважатимуться такими, що підтвердили сплату податків з усіх своїх доходів і з усього майна. Таким чином, насправді цей документ не про кілька тисяч мільйонерів, які хочуть легалізувати свої незаконні статки. Він напряму стосується мільйонів пересічних громадян, чиє майно потрапляє у зону уваги контролюючих та правоохоронних органів.

Читайте всю статтю і думайте :mrgreen: бо імхо про багатійте тутай мови немає...

вы сам проект читали? Выводы статьи из него не вытекают даже близко.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 10:00

juristkostya написав:
  change_pm написав:

вы сам проект читали? Выводы статьи из него не вытекают даже близко.

Звичайно читали...

Мені цікаво, шо висновки в статті зроблено бувшим керівником податкової, він то точна знає, як внутрішні листи і накази в податковій клали болт на закони і трактування.

Тому висновкам того парніши я вірю...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 10:03

change_pm написав:Звичайно читали...

Мені цікаво, шо висновки в статті зроблено бувшим керівником податкової, він то точна знає, як внутрішні листи і накази в податковій клали болт на закони і трактування.

Если не сложно, поясните, чем ситуация для человека, который не подал добровольную декларацию (автоматически признан подтвердившим уплату налогов), будет отличаться от нынешней.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 11:01

juristkostya написав:
  change_pm написав:Звичайно читали...

Если не сложно, поясните, чем ситуация для человека, который не подал добровольную декларацию (автоматически признан подтвердившим уплату налогов), будет отличаться от нынешней.

Гроші люблять тишину. І так на кіпіші із 2 роком короно кризи і безпрецендентим "пом"ягшенням".

А тут що не день нові ініціативи "відібрати та поділити".
Так щоб там що не писали, щоб на ліпше було для пересіченого не очікую.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 12:32

From Czechia with love

Не есть и не пить 15 лет: в Праге ухудшилась доступность жилья
P.S. Но при этом цены аренды за последние два года упали на 10-15%.
Рыба-сом

Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.

Профіль

3
3
  #<1 ... 211212213214215 ... 1059>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему