Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 211212213214215 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вт 22 июн, 2021 16:55

BofA - Facset: кол-во компаний из Russell 2000, которые не зарабатывают = исторический рекорд

https://t.me/markettwits/143908

Изображение
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокирован
С нами с: 18.04.15
Благодарил (а): 9350 раз.

3
2
3
Сообщение Добавлено: Ср 23 июн, 2021 13:30

change_pm писал(а):

Я реально в шоці :shock: зібрався через пару тижнів приїхати, а тутай такі новини :cry:
Яна Метелкина просила сотрудников аэропорта связаться с сотрудниками авиакомпании МАУ, но они лишь разводили руками. А к месту инцидента стягивали дополнительные силы правоохранителей в бронежилетах.

Тревел-блогера отвели в кабинет, где предъявили обвинение в совершении административного правонарушения, выписав ей штраф на 240 гривен по статье "Нарушение пункта пропуска". Пока Яна Метелкина с опоздавшими пассажирами добивались объяснений, в аэропорту "Борисполь" открылись новые стойки регистрации на следующий рейс с такой же большой очередью.

Я давно поняв, що МАУ - "цукерка", ще коли попав (довго вилітав) на банкрутство Аеросвіта (хто такий старий, як я - пам"ятає)...

Взагалі я вірю, що ті, хто розіп"яв Христа, однозначно фашисти :!:

Це Родіна, вона тебе любить, і тобі любити, твою мать.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 23 июн, 2021 13:32

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):В тебе якісь ніщебородні ціни.
Труъ пацани беруть Тетріс або Тарян Таур.
Тетріс або Тарян Туаур.

Та я взагалі бамжара, сплю під мастом в каробці... :oops:

пісі. куди мені до тру пацанів...

як куди, в тему коли КРЖН сам знаєш що
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 23 июн, 2021 13:33

Вкладчик1234 писал(а):
BofA - Facset: кол-во компаний из Russell 2000, которые не зарабатывают = исторический рекорд

https://t.me/markettwits/143908

Изображение

це що значить, що "пора купувати для себе а не в оренду"?
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 23 июн, 2021 20:02

Що зробила зелінь?

Податкова амністія чи все ж таки всезагальне податкове декларування?

Так, законодавці внесли у документ одну специфічну норму. Згідно з нею, особи, які мають право на одноразове добровільне декларування, проте ним не скористалися, вважаються такими, що повідомили контролюючий орган про відсутність у власності активів, отриманих за рахунок доходів, з яких не сплачено або сплачено не у повному обсязі податки і збори на момент завершення періоду одноразового декларування.

Це — так звана юридична фікція, один з прийомів правової науки. Вона передбачає, що усі суб'єкти, які підпадають під неї, вважаються такими, що вчинили певні дії, хоча де-факто могли їх і не здійснювати.

Відтак, відповідно до прийнятого законопроекту, з 1 вересня 2022 р. усі фізичні особи-громадяни України автоматично вважатимуться такими, що підтвердили сплату податків з усіх своїх доходів і з усього майна. Таким чином, насправді цей документ не про кілька тисяч мільйонерів, які хочуть легалізувати свої незаконні статки. Він напряму стосується мільйонів пересічних громадян, чиє майно потрапляє у зону уваги контролюючих та правоохоронних органів.

https://biz.nv.ua/ukr/experts/chim-zako ... 67088.html

Читайте всю статтю і думайте :mrgreen: бо імхо про багатійте тутай мови немає...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 23 июн, 2021 20:45

change_pm писал(а):

Так, законодавці внесли у документ одну специфічну норму. Згідно з нею, особи, які мають право на одноразове добровільне декларування, проте ним не скористалися, вважаються такими, що повідомили контролюючий орган про відсутність у власності активів, отриманих за рахунок доходів, з яких не сплачено або сплачено не у повному обсязі податки і збори на момент завершення періоду одноразового декларування.

Це — так звана юридична фікція, один з прийомів правової науки. Вона передбачає, що усі суб'єкти, які підпадають під неї, вважаються такими, що вчинили певні дії, хоча де-факто могли їх і не здійснювати.

Відтак, відповідно до прийнятого законопроекту, з 1 вересня 2022 р. усі фізичні особи-громадяни України автоматично вважатимуться такими, що підтвердили сплату податків з усіх своїх доходів і з усього майна. Таким чином, насправді цей документ не про кілька тисяч мільйонерів, які хочуть легалізувати свої незаконні статки. Він напряму стосується мільйонів пересічних громадян, чиє майно потрапляє у зону уваги контролюючих та правоохоронних органів.

Читайте всю статтю і думайте :mrgreen: бо імхо про багатійте тутай мови немає...

вы сам проект читали? Выводы статьи из него не вытекают даже близко.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 24 июн, 2021 09:00

juristkostya писал(а):
  change_pm писал(а):

вы сам проект читали? Выводы статьи из него не вытекают даже близко.

Звичайно читали...

Мені цікаво, шо висновки в статті зроблено бувшим керівником податкової, він то точна знає, як внутрішні листи і накази в податковій клали болт на закони і трактування.

Тому висновкам того парніши я вірю...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 24 июн, 2021 09:03

change_pm писал(а):Звичайно читали...

Мені цікаво, шо висновки в статті зроблено бувшим керівником податкової, він то точна знає, як внутрішні листи і накази в податковій клали болт на закони і трактування.

Если не сложно, поясните, чем ситуация для человека, который не подал добровольную декларацию (автоматически признан подтвердившим уплату налогов), будет отличаться от нынешней.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 24 июн, 2021 10:01

juristkostya писал(а):
  change_pm писал(а):Звичайно читали...

Если не сложно, поясните, чем ситуация для человека, который не подал добровольную декларацию (автоматически признан подтвердившим уплату налогов), будет отличаться от нынешней.

Гроші люблять тишину. І так на кіпіші із 2 роком короно кризи і безпрецендентим "пом"ягшенням".

А тут що не день нові ініціативи "відібрати та поділити".
Так щоб там що не писали, щоб на ліпше було для пересіченого не очікую.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 24 июн, 2021 11:32

From Czechia with love

Не есть и не пить 15 лет: в Праге ухудшилась доступность жилья
P.S. Но при этом цены аренды за последние два года упали на 10-15%.
Рыба-сом

С нами с: 29.11.16
Благодарил (а): 1834 раз.

3
3
  #<1 ... 211212213214215 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор