Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Я давно поняв, що МАУ - "цукерка", ще коли попав (довго вилітав) на банкрутство Аеросвіта (хто такий старий, як я - пам"ятає)...
МАУ-это еще цветочки! Должен даже признать,вполне..."терпимая" по украинским меркам компания,хотя конечно в данном случае-поступили по скотски однозначно. Вот кадр еще тот-SkyUp!! Ни в коем случае,подчеркиваю-никогда и ни в коем случае не покупайте там билетов-денег назад не увидите,потому что рейсы отменяют регулярно.Я в прошлом году,на этих тварей две жалобы в Державиаслужбу писал,угораздило вляпаться..Вернули через три месяца-как самому гавкучему очевидно,чисто чтоб не пиз.....Откровенные аферисты под крышей Державиаслужбы Украины,других вариантов нет,почему это скотскую контору аферистов до сих пор не закрыли и не расформировали за многочисленные вопиющие нарущения,но эта компания,рано или поздно объявит себя банкротом,чтобы списать все долги и претензии-однозначно.Кто любопытен-вот,почитайте отзывы реальных людей о бизнесе по Украински- https://www.airlines-inform.ru/about_airline/skyup/ Не ведитесь ни на дешевизну,ни на мнимые удобства и многочисленные маршруты-их нет,все отменяется и перетрахивается регулярно,деньги при этом-людям обратно не возвращают,как это делают обычно все уважающие себя авиакомпании.Забудьте!Тем более,альтернативу можно всегда найти не намного дороже,а порой....даже дешевле.
Turkey’s economy is expected to have grown around 20% in the second quarter of this year and will expand more in 2021 than the government forecast of 5.8%, Treasury and Finance Minister Lütfi Elvan said Friday.
The strong rate of growth in the second quarter will largely be thanks to the so-called base effect due to a nearly 10% contraction in the April-June period of 2020.
Turkey’s economy is expected to have grown around 20% in the second quarter of this year and will expand more in 2021 than the government forecast of 5.8%, Treasury and Finance Minister Lütfi Elvan said Friday.
The strong rate of growth in the second quarter will largely be thanks to the so-called base effect due to a nearly 10% contraction in the April-June period of 2020.
change_pm написав:Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...
Ось приклад Буханка хліба в 2020 - 14 грн. (0,5 дол США) Буханка хліба в 2021 - 19 грн. (0,7 дол США) IT-шники і заробітчани напряглись.
change_pm написав:Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...
Ось приклад Буханка хліба в 2020 - 14 грн. (0,5 дол США) Буханка хліба в 2021 - 19 грн. (0,7 дол США) IT-шники і заробітчани напряглись.
Бро, я на своїй шкурі це відчув - коли пару років тому, через ревал і інфлец вна неньці почав витрачати на 25% в баксі більше на навчання дитини в школі...
+ комунальні + все інше вже дороче, ніж в тій же Пільше...
Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...
Бо інфлец ------
Ще недавно на хайпі опоголізму думав, підняти витрати "для себе, але для життя", на осінь до 4000 грн. місяць, але поки, вписю в старий сценарій біля $125 в місяць. Побачим чипідрісне.
Наразі: ніштяки з Аліекспреса вже не купую, достатньо раніше набрав, аналогічно із взуттям, минолого року затарився із запасом, за мобільний зв"язок, писав у темі КРЖН, вистачає акційних няшок, теж витрат 0, іноді користуюсь ГТ, раз чи два в тиждень, цукор на закрутки ще є позаминулорішний, і купа недоїджених закруток на час ВПЦ. і т.д.
А от із ремонтами, от можу відчути інфлєц.
Весною скидалися на зтяжку від забудовника, то було спочатку 200 грн м2, потім 220, а зараз, хто тоді не встиг, вже 280.
Але, "моряки об этом не грустят" (с). Як пише Успіх - "орендавець заплатить за все".
Бро, я на своїй шкурі це відчув - коли пару років тому, через ревал і інфлец вна неньці почав витрачати на 25% в баксі більше на навчання дитини в школі...
В Чехії теж спостерігаємо інфлєц крони по цінам в супермаркеті. Причина: інфляція долара (і, в меншому ступені, євро), я про це писав в паралельній темі стосовно солідного зростання зп в ойті. ЗІ про комуналь в Польщі - дуже сумнівно. Панельна трьошка в Празі, утеплена, реконструйована, взимку батареї майже не вмикалися - приблизно 3 тис корун в місяць (12 місяців в рік, тут середнє платять, а потім коригують). По факту за рік - 1700 доларів суто комуналь.
В Чехії теж спостерігаємо інфлєц крони по цінам в супермаркеті. Причина: інфляція долара (і, в меншому ступені, євро), я про це писав в паралельній темі стосовно солідного зростання зп в ойті. ЗІ про комуналь в Польщі - дуже сумнівно. Панельна трьошка в Празі, утеплена, реконструйована, взимку батареї майже не вмикалися - приблизно 3 тис корун в місяць (12 місяців в рік, тут середнє платять, а потім коригують). По факту за рік - 1700 доларів суто комуналь.[/quote]
-----
чому ойтішнегів хвилює інфляція багса? тримаєте в матрасах чемодани доларового кеша?
З іншого боку відкриваються перспектива окуєнних рейтів в інвойсах клієнтів, хаба нє?
От вище писав, що витрачав $125 в місяць "на себе, а не на щось інше або когось іншого", а з осені думаю чи підрісне до $150 (20%), чи троха менше. Але рейти уже пігнав до гУри.