Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 214215216217218 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Сб 26 июн, 2021 20:32

change_pm писал(а):Я давно поняв, що МАУ - "цукерка", ще коли попав (довго вилітав) на банкрутство Аеросвіта (хто такий старий, як я - пам"ятає)...

МАУ-это еще цветочки! Должен даже признать,вполне..."терпимая" по украинским меркам компания,хотя конечно в данном случае-поступили по скотски однозначно. Вот кадр еще тот-SkyUp!! Ни в коем случае,подчеркиваю-никогда и ни в коем случае не покупайте там билетов-денег назад не увидите,потому что рейсы отменяют регулярно.Я в прошлом году,на этих тварей две жалобы в Державиаслужбу писал,угораздило вляпаться..Вернули через три месяца-как самому гавкучему очевидно,чисто чтоб не пиз.....Откровенные аферисты под крышей Державиаслужбы Украины,других вариантов нет,почему это скотскую контору аферистов до сих пор не закрыли и не расформировали за многочисленные вопиющие нарущения,но эта компания,рано или поздно объявит себя банкротом,чтобы списать все долги и претензии-однозначно.Кто любопытен-вот,почитайте отзывы реальных людей о бизнесе по Украински- https://www.airlines-inform.ru/about_airline/skyup/
Не ведитесь ни на дешевизну,ни на мнимые удобства и многочисленные маршруты-их нет,все отменяется и перетрахивается регулярно,деньги при этом-людям обратно не возвращают,как это делают обычно все уважающие себя авиакомпании.Забудьте!Тем более,альтернативу можно всегда найти не намного дороже,а порой....даже дешевле.
osafly

С нами с: 29.05.14
Благодарил (а): 209 раз.

17
8
Сообщение Добавлено: Вс 27 июн, 2021 07:41

Уявіть!!!

Turkey’s economy is expected to have grown around 20% in the second quarter of this year and will expand more in 2021 than the government forecast of 5.8%, Treasury and Finance Minister Lütfi Elvan said Friday.

The strong rate of growth in the second quarter will largely be thanks to the so-called base effect due to a nearly 10% contraction in the April-June period of 2020.

https://www.dailysabah.com/business/eco ... n-q2-elvan

зі. і задам таке питання, а як там у ... :?: :mrgreen:
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 27 июн, 2021 14:29

Хроніки опоголізму )))

change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Вс 27 июн, 2021 19:16

change_pm писал(а):
Turkey’s economy is expected to have grown around 20% in the second quarter of this year and will expand more in 2021 than the government forecast of 5.8%, Treasury and Finance Minister Lütfi Elvan said Friday.

The strong rate of growth in the second quarter will largely be thanks to the so-called base effect due to a nearly 10% contraction in the April-June period of 2020.

USDTRY 8,77
Росте
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 28 июн, 2021 06:09

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):

USDTRY 8,77
Росте

Навіть і не знаю, що тобі сказати....

Верніше знаю :mrgreen:

Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...

Бо інфлец :lol:
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 28 июн, 2021 06:46

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

change_pm писал(а):Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...

Ось приклад
Буханка хліба в 2020 - 14 грн. (0,5 дол США)
Буханка хліба в 2021 - 19 грн. (0,7 дол США)
IT-шники і заробітчани напряглись.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 28 июн, 2021 07:53

BIGor писал(а):
  change_pm писал(а):Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...

Ось приклад

Бро, я на своїй шкурі це відчув - коли пару років тому, через ревал і інфлец вна неньці почав витрачати на 25% в баксі більше на навчання дитини в школі...

+ комунальні + все інше вже дороче, ніж в тій же Пільше...
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 28 июн, 2021 13:46

quote="5251867:change_pm"
--------
  flyman писал(а):
  change_pm писал(а):

USDTRY 8,77
Росте

Навіть і не знаю, що тобі сказати....

Верніше знаю :mrgreen:

Зара ти отримуючи з.п.шку в баксі і витрачаючи ці бакси в Україні, узнаєш, як при стабільному курсі гривні, витрачати на 20% більше баксів...

Бо інфлец :lol:
------

Ще недавно на хайпі опоголізму думав, підняти витрати "для себе, але для життя", на осінь до 4000 грн. місяць, але поки, вписю в старий сценарій біля $125 в місяць. Побачим чипідрісне.

Наразі:
ніштяки з Аліекспреса вже не купую, достатньо раніше набрав,
аналогічно із взуттям, минолого року затарився із запасом,
за мобільний зв"язок, писав у темі КРЖН, вистачає акційних няшок, теж витрат 0,
іноді користуюсь ГТ, раз чи два в тиждень,
цукор на закрутки ще є позаминулорішний, і купа недоїджених закруток на час ВПЦ.
і т.д.

А от із ремонтами, от можу відчути інфлєц.

Весною скидалися на зтяжку від забудовника, то було спочатку 200 грн м2, потім 220, а зараз, хто тоді не встиг, вже 280.

Але, "моряки об этом не грустят" (с).
Як пише Успіх - "орендавець заплатить за все".
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 28 июн, 2021 16:03

change_pm писал(а):
  BIGor писал(а):

Ось приклад

Бро, я на своїй шкурі це відчув - коли пару років тому, через ревал і інфлец вна неньці почав витрачати на 25% в баксі більше на навчання дитини в школі...

В Чехії теж спостерігаємо інфлєц крони по цінам в супермаркеті.
Причина: інфляція долара (і, в меншому ступені, євро), я про це писав в паралельній темі стосовно солідного зростання зп в ойті.
ЗІ про комуналь в Польщі - дуже сумнівно. Панельна трьошка в Празі, утеплена, реконструйована, взимку батареї майже не вмикалися - приблизно 3 тис корун в місяць (12 місяців в рік, тут середнє платять, а потім коригують). По факту за рік - 1700 доларів суто комуналь.
Рыба-сом

С нами с: 29.11.16
Благодарил (а): 1834 раз.

3
3
Сообщение Добавлено: Пн 28 июн, 2021 17:17

quote="5252054:Рыба-сом"

-----

change_pm писал(а):
  BIGor писал(а):

Ось приклад

В Чехії теж спостерігаємо інфлєц крони по цінам в супермаркеті.
Причина: інфляція долара (і, в меншому ступені, євро), я про це писав в паралельній темі стосовно солідного зростання зп в ойті.
ЗІ про комуналь в Польщі - дуже сумнівно. Панельна трьошка в Празі, утеплена, реконструйована, взимку батареї майже не вмикалися - приблизно 3 тис корун в місяць (12 місяців в рік, тут середнє платять, а потім коригують). По факту за рік - 1700 доларів суто комуналь.[/quote]

-----

чому ойтішнегів хвилює інфляція багса?
тримаєте в матрасах чемодани доларового кеша?

З іншого боку відкриваються перспектива окуєнних рейтів в інвойсах клієнтів, хаба нє?

От вище писав, що витрачав $125 в місяць "на себе, а не на щось інше або когось іншого", а з осені думаю чи підрісне до $150 (20%), чи троха менше.
Але рейти уже пігнав до гУри.
flyman

1
4
  #<1 ... 214215216217218 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор