Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Не сип мені сіль на... :roll Я, на Київській гілці, в голосовалці, відмітив пункт "те саме заробляю, що і минулого року в дол. еквівалентв". Але яке нахрін "те саме" - якщо за пів року 2 лоХдауни мене "побили/підбрили"! + комуналь зросла + ЖРАЧКА зросла! + відповідно, і бетонометри зросли
То, от давай разом порахуємо, на скільки менше я можу купити бетонометрів за перше півріччя 2021го, відносно першого півріччя 2020го? На 10% менше? На 20-30%? Чи на 40-50?
так давай, я звідки знаю що там в тебе водиться, піввареника в місяць можеш відкласти, чи півкаклєти ?
А хрін його знає Я свої витрати пробував рахувати минулого року десь 3-4міс. - далі плюнув на цю справу і закинув її
Але, зараз враження таке, що ніхрена не відкладається, так як постійно збільшую/товар/асортимент в своєму магазині... + вищеперечислені речі - теж б'ють по відкладаннях в скирду
Коротше, думаю, що на 20-30% менше можу собі дозволити бетонометрів цього півріччя
п.с. Скільки пхаю в скирду - теж не рахую. Так як одного місяця можу менше товару закупити і умовно 10Кгрн відкласти(поповнити депо-стовпець, або купити долярчиків) - а наступного місяця - можу лише 1Кгрн відкласти, так як повиходило багато позицій в товарі і їх треба закупити...
1. Суперекономіка, майже як США і бац 1998, 2. Нова надія, і 2008 і бац 3. Нарешті, пора рости, але згідно будівельника, так як населення вимирає, то GDP per capita, чисто технічно, навіть, покращення та перемога.
І тут в мене думка, а чи Китай не повторить шлях "майже суперекономіки"?
flyman написав:1. Суперекономіка, майже як США і бац 1998, 2. Нова надія, і 2008 і бац 3. Нарешті, пора рости, але згідно будівельника, так як населення вимирає, то GDP per capita, чисто технічно, навіть, покращення та перемога.
Флай, ще так по пунктах, свою думку про найближчих 5р.? 1. 2022р. - 2. 2023р. - 3. 2024р. - 4. 2025р. - 5. 2026р. -
flyman написав:1. Суперекономіка, майже як США і бац 1998, 2. Нова надія, і 2008 і бац 3. Нарешті, пора рости, але згідно будівельника, так як населення вимирає, то GDP per capita, чисто технічно, навіть, покращення та перемога.
Флай, ще так по пунктах, свою думку про найближчих 5р.? 1. 2022р. - 2. 2023р. - 3. 2024р. - 4. 2025р. - 5. 2026р. -
там у відео все розписано по хвилинам, дивись уважно
flyman написав:там у відео все розписано по хвилинам, дивись уважно
Англійську - я дуже погано знаю А субтитри там максимум на польській можна - яку я трохи краще знаю за англійську Тому і попросив тебе викласти свою думку/підкріплену тим відео
Для примерного понимания качества жизни средне-хорошего пригорода в штате Нью Джерси. В каждом городе есть библиотека и почти в каждом городе есть свой бассейн, который для жителей города стоит около 150-200$ за всё лето на семью. Бассейн в нашем городе - это на самом деле 3 бассейна. Один глубокий для взрослых. Один в 120 см глубины для детей от 5 до 10 лет. И для совсем маленьких сделан ходячий бассейн-лужа в 20 см глубины, где их сверху поливает водичкой фонтан-грибок. В бассейне есть душевые, ресторан, можно устраивать приёмы и дни рождения, приходит ди-джей на выходные. На прокат дают зонты, кресла, шезлонги и т.д. Недавно сделали очень крутой водяной слайд-горку, которая популярна у всех от от 15 до 90 лет. Глубина основного бассейна в одной части 12 метров. Плюс две доски для прыжков в воду.
Китай одна из его любимых тем, наряду с макроэкономикой.
Для примерного понимания качества жизни средне-хорошего пригорода в штате Нью Джерси. В каждом городе есть библиотека и почти в каждом городе есть свой бассейн, который для жителей города стоит около 150-200$ за всё лето на семью. Бассейн в нашем городе - это на самом деле 3 бассейна. Один глубокий для взрослых. Один в 120 см глубины для детей от 5 до 10 лет. И для совсем маленьких сделан ходячий бассейн-лужа в 20 см глубины, где их сверху поливает водичкой фонтан-грибок. В бассейне есть душевые, ресторан, можно устраивать приёмы и дни рождения, приходит ди-джей на выходные. На прокат дают зонты, кресла, шезлонги и т.д. Недавно сделали очень крутой водяной слайд-горку, которая популярна у всех от от 15 до 90 лет. Глубина основного бассейна в одной части 12 метров. Плюс две доски для прыжков в воду.
Китай одна из его любимых тем, наряду с макроэкономикой.
колись читав чи то глобаліста, чи антиглобаліста, потім загубив зсилку і перестав
Успіх написав:А субтитри там максимум на польській можна -
Дякую, та в мене на смартфоні, в нижньому правому куті, крім "повороту екрану" - нічого більше нема. - а в правому верхньому куті - то є вибір тільки такий
Успіх написав:А субтитри там максимум на польській можна -
Дякую, та в мене на смартфоні, в нижньому правому куті, крім "повороту екрану" - нічого більше нема. - а в правому верхньому куті - то є вибір тільки такий
після Polish має бути ще вкладка меню "Auto translate" (авто переклад) і вибираєш українська. Це на ПК, но мобілі, може і нема такого.