Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають
Ну, чомусь, покищо, лише "думкою багатшають" Ціни на продукти/комуналь/бетон - не дають пересічним розслабитись і відчути, що статки їхні ростуть. А мали б(з твоїх слів) - раз зменшується населення!
ти, маючи 9класів освіти, заробив 1к який відчувається як 3к, плюс смарт, на якому як з куща +30Куе і ще маєш наглість жалітися?
flyman написав:Я особливо так інфляції не відчуваю, так як витрати на їдло та комуналь (кавалірка\цоколь) разом $125 +-25% особливо на погоду не впилавають.
Ми бачили фото твоїх хоромів і фото яєшні)) - що можна сказати: з твоїми знаннями(а ще, якщо їх трохи підтягнути на курсах) і таким дешевим/жорстко-економним способом життя - то кавалірки можна купувати щороку, якщо не щопівроку!
flyman написав:Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають
Ну, чомусь, покищо, лише "думкою багатшають" Ціни на продукти/комуналь/бетон - не дають пересічним розслабитись і відчути, що статки їхні ростуть. А мали б(з твоїх слів) - раз зменшується населення!
ти, маючи 9класів освіти, заробив 1к який відчувається як 3к, плюс смарт, на якому як з куща +30Куе і ще маєш наглість жалітися?
Аааа, бачу мій трешачок зайшов - люблю накидувати на вентилятор)) - а вже хто вірить, а хто ні - це вже десяте
І - я не жаліюсь в загальному, а тільки жаліюсь на останнє півріччя! - жити(виживати) стало важче!
Успіх написав:Аааа, бачу мій трешачок зайшов - люблю накидувати на вентилятор)) - а вже хто вірить, а хто ні - це вже десяте
І - я не жаліюсь в загальному, а тільки жаліюсь на останнє півріччя! - жити(виживати) стало важче!
Далі буде ше гірше - краще вже не буде років 20-30!
а в Анталії?
Про Анталію я тобі іншалла розкажу через пару тижнів... ---- Шкода, що Анталія не в ЄС. Черговий контакт з рекрутерами, та інфа, що ми би раді на віддалений йоб, але в нас рестрікшени: РФ, РБ, УА (привіт європатріотам і натодрочерам).
моя думка, так як в нас нема ФР, то тримати 1\3 в КРЖН, 1\3 в UAH, 1\3 USD ще трохи кеша в ойрах та кріпти, ну і гривасиків на 2-3 тижня для підтримання трусів
change_pm написав:Про Анталію я тобі іншалла розкажу через пару тижнів...
Час візиту вибрали вдалий - 25 липня на плато Феслікан (приблизно 40 км від Анталії в гори на висоту 2000 м над рівнем моря) будуть щорічні змагання особливого виду боротьби - там спортсменів покривають олією... Feslikan Oil Pehlivan Wrestling. Дуже незвично. В 2020 році із-за пандемії змагання - вже буде 23-ий за рахунком фестиваль борців - не проводилися... https://www.youtube.com/watch?v=YR_xVsIpmHA Я Вас - change_pm - візьму із собою - мабуть, в моєму авто буде місце! (Хоч вперше побачу особисто свого клона).