Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 232233234235236 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 08:32

flyman
Думаю, що на смарті такого нема - треба буде на ноуті якось подивитись.

Але, все одно, ти міг би висловити більш детальніше свою думку, підкріпившись тим відео?
Що нас чекає: стагнація, чи обвал крутіше прогнозам зРадіо? :shock:
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 09:14

Успіх писал(а):flyman
Думаю, що на смарті такого нема - треба буде на ноуті якось подивитись.

Але, все одно, ти міг би висловити більш детальніше свою думку, підкріпившись тим відео?
Що нас чекає: стагнація, чи обвал крутіше прогнозам зРадіо? :shock:

я вже кілька разів написав, особисто тобі, в різних темах, якщо до тебе не доходит і тобі тре вказати точні дати і години, то сядь в машину часу і подивися та запиши в блокнот, бо забудеш.
Можеш ще проконсультуватися у свого гуру-вчителя, він порадить вкластись в новобудову в Анталії.
В той же час, твій смарт може заморозитися до невизначеного терміну, а може дати "30Куе з куща". Приблизно як з Аркадою, хтось отримав жир, а хтось недобудований бетонний паралепіпед або ще гірше, обіцянку паралепіпеда.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 09:45

flyman справедливости ради скажу что видос не имеет никакого отношения к ситуации в Украине, там совсем другие причины. Японский пузырь подкреплялся ростом промпроизводства и экспорта товаров с высокой добавленной стоимостью (автомобили, электроника), пока в эту гонку не включился Китай обваливший цены в десятки раз. В 1985 сосед привёз из германии японскую vhs видеокамеру за 3500 тыс марок. Помню в детстве учился ей снимать. В 2003 я сам купил новую VHS камеру Панасоник (в крутом чемодане) за 3000 грн. Вот так упала цена за 20 лет. А сколько в 80х стоили японские магнитолы шарп и тп? Люди годами работали чтобы такую купить. В конце 90х брендовые кассетники уже шли по 70-100$ а китайский ноунейм или интернационал по 20-30$

киевский рн обвалился до уровня любого обл.центра + символическая доплата за бренд.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Чт 08 июл, 2021 10:01, всего редактировалось 7 раз(а).
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 09:46

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

flyman писал(а):тобі тре вказати точні дати і години,

Флай, ну ти розумієш, що все колись та й збудеться))
Але якраз період, хоч орієнтовно, якого року це буде - це найцінніше!
Тому, ніяких точних хвилин/годин, чи місяців - не потрібно!
А потрібно рік - коли буде дупа і другий рік, коли буде повна дупа? :)

А може, вже ж таки буде трошки краще років через 5-7? ;)
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 09:50

flyman писал(а):а може дати "30Куе з куща".

Флай, запам'ятай - не може, а ТОЧНО буде!
Ну, як не 30К по продажу, то 7кгрн в оренду наступного року восени - як з куща! :lol:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 10:01

vitaliian писал(а):flyman справедливости ради скажу что видос не имеет никакого отношения к ситуации в Украине, там совсем другие причины. Японский пузырь подкреплялся ростом промпроизводства и экспорта товаров с высокой добавленной стоимостью (автомобили, электроника), пока в эту гонку не включился Китай обваливший цены в сотни раз. В 1985 сосед привёз из германии японскую vhs видеокамеру за 3500 тыс марок. Помню в детстве учился ей снимать. В 2003 я сам купил новую VHS камеру Панасоник (в крутом чемодане) за 3000 грн. Вот так упала цена за 20 лет. А сколько в 80х стоили японские магнитолы шарп и тп? Люди годами работали чтобы такую купить. В конце 90х брендовые кассетники уже шли по 50$

Мова про те, що те що в Японії було, тепер повторюється в глобальному масштабі.
Щодо України, то як і Японія, вона сильно залежить від зовнішніх ринків та експорту, тому напр. Криза 1998 так і 2008 сильно вдарила як по економіці як Японії так і України.

Те що технології створюють дефляцію, теж не новина.

Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 10:02

Успіх писал(а):
  flyman писал(а):тобі тре вказати точні дати і години,

Флай, ну ти розумієш, що все колись та й збудеться))
Але якраз період, хоч орієнтовно, якого року це буде - це найцінніше!
Тому, ніяких точних хвилин/годин, чи місяців - не потрібно!
А потрібно рік - коли буде дупа і другий рік, коли буде повна дупа? :)

А може, вже ж таки буде трошки краще років через 5-7? ;)

десь так: "сем-восем, но не девет"
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 10:03

flyman писал(а):Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають.
это работает когда государство повернуто лицом к людям, если цель ободрать то смотрим историю коллективизации, налоги на фруктовые деревья, денежные реформы и тд. Мои дед и баба не оставили родителям никакого капитала, кроме старых уже не жилых хат. А ведь работали всю жизнь. С трудом могу себе представить масштабы этого грабежа.
  flyman писал(а):Те що технології створюють дефляцію, теж не новина.
напомните какие технологии создают дефляцию на энергорынке или с/х рынках? Цену помидоров видели? Ещё в 2016 я покупал их на консервацию по 3 грн/кило. Дефляция была и будет на рынке промтоваров - смартфоны, утюги, велосипеды конвеер из миллиона китайцев может наштамповать в неограниченных количествах. Туда же движется вся IT индустрия и строительство, дома из газоблоков строятся очень быстро (если у застройщика есть на стройку деньги).
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 10:23

flyman писал(а):Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають

Ну, чомусь, покищо, лише "думкою багатшають" :mrgreen:
Ціни на продукти/комуналь/бетон - не дають пересічним розслабитись і відчути, що статки їхні ростуть.
А мали б(з твоїх слів) - раз зменшується населення!
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Чт 08 июл, 2021 11:44

vitaliian писал(а):
  flyman писал(а):Загалом, я притримуюся думки обліківки будівельник: менше людей при тому самому ВВП, або навіть кількість населення швидше зменшується, чим падає ВВП - ті що лишилися живими багатшають.
это работает когда государство повернуто лицом к людям, если цель ободрать то смотрим историю коллективизации, налоги на фруктовые деревья, денежные реформы и тд. Мои дед и баба не оставили родителям никакого капитала, кроме старых уже не жилых хат. А ведь работали всю жизнь. С трудом могу себе представить масштабы этого грабежа.
  flyman писал(а):Те що технології створюють дефляцію, теж не новина.
напомните какие технологии создают дефляцию на энергорынке или с/х рынках? Цену помидоров видели? Ещё в 2016 я покупал их на консервацию по 3 грн/кило. Дефляция была и будет на рынке промтоваров - смартфоны, утюги, велосипеды конвеер из миллиона китайцев может наштамповать в неограниченных количествах. Туда же движется вся IT индустрия и строительство, дома из газоблоков строятся очень быстро (если у застройщика есть на стройку деньги).

Я особливо так інфляції не відчуваю, так як витрати на їдло та комуналь (кавалірка\цоколь) разом $125 +-25% особливо на погоду не впилавають.
flyman

1
4
  #<1 ... 232233234235236 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор