особливо без фінансування сам зробиться
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак законність дотримино ударом в затилок на початку конфлікту. ПС. Поліцією складено акт на працівника тцк. Ахаха. щас. ТИМ часом продовужеється судилище. Слідчих сбу поіменно названо, всі вони вже сидять згідно закону. Європарламент хлопає в ладоші і говорить нате вам ще 100 млдр за виконання судових реформ.
Ти відео бачив, чи просто чешеш що попало? за те що фіксуєм, не задавайте питань на які я не можу давати відповідей... є ж відкриті джерела. вивчайте перед тим як сперечатись... Багато кого в списках нема. Щодо заяв, що бачу тільки погане Пропорції ? За схожими оціночними методами втрати росіян вбитими в районі 270 т. Серед тієї цифри є певна кількість громадян україни з окупованих територій. І ще. В них пропорція між вбитими і раненими сильно гірші ніж наші. Тому картинка вийде іще менш райдужною. Тепер по тцк. Визнаю. Був не прав. Прошу понять і простіть. Бусифіковані в відпустках поводяться крайні чемно, вважають що їм крупно повезло воювати в зсу. Є випадки коли розшукують своїх хресників з тцк щоб виявити безмежну вдячність.
Про Крим не проходить? Ніяк? Я Вас запитала чи це гарна робота ваших колег.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||