Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Значить прокинувся, випив кави з круасаном (з сиром і нутелою)... Потім яешню з сальцем + ковбаскою...
Відчуваю, що вже витратив більше ніж 2 бакси на іжу і навіть заліз в 2 бакси на завтра...
А ще ж не вечір, треба буде щось закинути в шлунок...
Як бути флай з твоїм буджетом? Як жити?
Зробив підрахуй за вересень. Намалювалось 3300+ грн (фактично тих самих легендарних $124 в місяць). Магічне число якесь: 2^0, 2^1, 2^2.
Я вже писав, що думаю з вересня підняти бюджет до 4К грн., але в тому бюджеті ще думаю вписатися в покупку "болгарки" (КШМ - кутової шліфувальної машини), яку думаю адаптувати до різних корисних застосувань, напр. порізки дрібних патиків.
По роботі: перший КПІ успішко виконаний, тобто дохід у 2021 перевищив дохід у 2020. Лишилось ще виконати наступний КПІ, який полягає в тому, щоб середній дохід за 2020...2021 був вищий на інфляцію від доходу за 2019.
А в 2022, думаю трохи розслабитися з роботом і підшукати щось або для душі, або щоб добре платили, може той самий ДеФі, а може яке Абу-Дабі. Чи в ФААНГ почну готуватися.
akurt написав:Про що це нам може сказати? Тут без калькулятора ніяк... Квартира 1 bedroom - "1+1" - "двушка" - 164 950 фунтів стерлінгів або 164950х1,39=229 280 доларів США. Нормальна - якщо порівняти із Києвом чи Дніпром - ціна (враховуючи, що готова з ремонтом). Якщо врахувати, що ціна на паркомісце в Дніпрі, Києві, а в же і в Одесі доходить до 40 000 доларів, то приємний бонус у вигляді паркомісця. Rental yield - 6,5% - is essentially the amount of money you make on an investment property by measuring the gap between your overall costs and the income you receive from renting out your property. Наши людЕ можуть сказати, правда, що 6,5% малувато буде... Звикли мати більше...
Згоден на 100500%!!! )))
6.5% = 10721.75 фунтіків на рік... хм... можна і на пенсію ))) виходить 29.37 хфунтиків на день, в 20 разів більше, ніж треба по "мєтоду Флая"...
Нормально, виходить якраз мінімум-міноре (1Куй в місяць) для пенсії на філіпінках на Філіпінах. Нада брать.
Тут висвітлив би такі аспекти: - мої приятелі мають під здачу в Україні 6 квартир. Всі здаються від 11 000 до 12500. Всі 6 квартир купили не одномоментно, а поступово, "скидаючи" поступово непотріб - то старі квартири, то офісні приміщення. Справжня корисна інвестиція. Для себе, коханих. Прибуток від 4-х квартир родина "проїдає". Раніше проїдали 1 000 доларів на місяць. Зараз - самі знаєте - треба більше: відбувся фінансово-економічний абсурд: раніше зростання цін пояснювали зростанням курсу долара. Тепер ціни на харчі, будь-які послуги, включаючі стоматологію та ліки, за останні 2 роки зросли в 2 рази, а курс гривня-долар майже стабільний, або гривня навіть укріпилася.
Так ось, прибуток від 2-х квартир в той же день (завжди 1 числа), коли отримали від орендарів гривню, згадані вище приятелі перетворюють в гидомирні зелено-противні долари. Не повірете, але долари реально закопують під грушею. Не жартую.
- якщо гілка про нерухомість за кордоном, то НЕ логічно іноземцю-інвестору рахувати в "тугріках" - треба рахувати в доларах/євро. Перефразуючи знамените "Золото - мерило всех ценностей" - в Україні перетворилося - так сталося історично - в "Долари - міра всіх цінностей". Звернули увагу - хабарі і ті беруть майже виключно в доларах.
Думаю, що ще рік таких фокусів від ФЕДота, і доляр США перестане бути резервною валютою. Буде просто валюта якоїсь там категорії, як фунт чи ойра.
akurt написав:Про що це нам може сказати? Тут без калькулятора ніяк... Квартира 1 bedroom - "1+1" - "двушка" - 164 950 фунтів стерлінгів або 164950х1,39=229 280 доларів США. Нормальна - якщо порівняти із Києвом чи Дніпром - ціна (враховуючи, що готова з ремонтом). Якщо врахувати, що ціна на паркомісце в Дніпрі, Києві, а в же і в Одесі доходить до 40 000 доларів, то приємний бонус у вигляді паркомісця. Rental yield - 6,5% - is essentially the amount of money you make on an investment property by measuring the gap between your overall costs and the income you receive from renting out your property. Наши людЕ можуть сказати, правда, що 6,5% малувато буде... Звикли мати більше...
Згоден на 100500%!!! )))
6.5% = 10721.75 фунтіків на рік... хм... можна і на пенсію ))) виходить 29.37 хфунтиків на день, в 20 разів більше, ніж треба по "мєтоду Флая"...
Нормально, виходить якраз мінімум-міноре (1Куй в місяць) для пенсії на філіпінках на Філіпінах. Нада брать.
тіки "загвоздочка" )))
треба 230К баксів + десь 1 тис на нотіріуса + вже не пам"ятаю, 3% чи 5% гербовий збір....
ААА!!!
І саме основне, щоб грощі були білі-біленьки ))) тільки СВІФТ, з нормального банку, гроші там повинні на рахунку десь рік відлежатись...
flyman написав:Зато курс буде ПА25, і батон за 25. На радість сомікам і Денікам.
Деник забывает посчитать какой будет импорт при рекордном экспорте, на урожае зарабатывают не только аграрии а логистика и другие смежные отрасли, которые захотят на волне такой прухи купить новые авто и прочие прелести импорта или ту же недвижимость, продавцы которой получив от аграриев кеш сразу побегут за импортом. Проблема в том что кроме импорта и недвижимости по большому счёту высокие доходы тратить в Украине не на что. Или по ресторанам прогуливать.
Значить прокинувся, випив кави з круасаном (з сиром і нутелою)... Потім яешню з сальцем + ковбаскою...
Відчуваю, що вже витратив більше ніж 2 бакси на іжу і навіть заліз в 2 бакси на завтра...
А ще ж не вечір, треба буде щось закинути в шлунок...
Як бути флай з твоїм буджетом? Як жити?
Зробив підрахуй за вересень. Намалювалось 3300+ грн (фактично тих самих легендарних $124 в місяць). Магічне число якесь: 2^0, 2^1, 2^2.
Я вже писав, що думаю з вересня підняти бюджет до 4К грн., але в тому бюджеті ще думаю вписатися в покупку "болгарки" (КШМ - кутової шліфувальної машини), яку думаю адаптувати до різних корисних застосувань, напр. порізки дрібних патиків.
І зі світу селебрітіз... Яка країна, такі і селебрітіз
Альона поділилася, що найбільше грошей витрачає на житло, проїзд та харчування. Також, вона 13% свого прибутку віддає на благодійність.
"На місяць я витрачаю приблизно 1000-1500 доларів. Але останнім часом ця цифра більша, бо зараз я займаюсь переїздом, ходжу до будівельних магазинів з Денисом — докуповуємо необхідні речі, щоб вдосконалити своє гніздечко", - зізналася зірка.
Також Альона розповіла, що постійно їздить на таксі, адже на своє авто ще не заробила...
Крах режима, если в этом направлении будет сделан выбор в критической точке, означает ускоренный относительно проектный демонтаж его структур и переход к иной системе управления. Сегодня можно с высокой долей уверенности сказать, что иная система может быть основана только на перераспределении полномочий между федеральным центром и регионами. Проще говоря — после середины 22 года Россия встанет перед выбором — стихийная регионализация страны с ее последующим распадом или федерализация с возможностью сохранения хотя бы ключевых территорий в единой схеме управления.
Всё это возможно только при одном условии — уходе (добровольном или принудительном) той группировки, которую почему-то называют «башнями Кремля» - то есть, конгломерата оргпреступных сообществ, захвативших власть в начале нулевых. Лично у меня есть достаточно большая доля сомнений в том, что этот уход состоится в критический момент, а значит — мы свернем на худший сценарий, который придется проходить от начала и до конца. Вернуться и попробовать заново будет невозможно — у катастрофы своя специфика.
Пока система продолжает накапливать энтропию, крайне наивно полагая, что террор решает все проблемы, а если не решает, то их решит еще больше террора и насилия. Но чудес не бывает — линейное развитие достаточно скоро подойдет к своему завершению, и мы попадем в четвертую критическую точку процесса краха путинского режима.
Это совершенно не означает, что уже летом 22 года всё закончится. Это означает, что после середины 22 года сюжет, по которому будут развиваться все последующие события, приобретет определенность. Выбор будет сделан.
Якщо рашка піде по такому сценарії - катастрофічного розвалу, то ніхто організовано на Україну нападати не буде, але можуть бути мільйоні біженців на прозорих кордонах, а також нуль газа в трубі...
1 млн біженців в Ойропі практично поставив багату Йоропу на колені, не уявляю, що може трапитись з Україною при 1-2-5 млн біженців зі Сходу...
Не уявляю, як буде Україна проходити зиму / пару зим при добичі 15 млрд кубів і нульовому тиску в трубі...
China Flies Nuclear-Capable Bombers Into Taiwan's Air Defense Zone Amid Escalating Tensions
Taiwan's defense ministry reported that Chinese military airplanes—including nuclear-capable bombers—flew into the nation's air defense identification zone on Sunday.
flyman написав:Думаю, що ще рік таких фокусів від ФЕДота, і доляр США перестане бути резервною валютою. Буде просто валюта якоїсь там категорії, як фунт чи ойра.
До речі, флай, у мене така підозра вже десь рік... Я тому тут і на постійно )))
"Ignoring the fiscal consequences of our policy choices will create a disastrous future for the next generation of Americans," Manchin wrote in a recent Wall Street Journal op-ed. "I, for one, won't support a $3.5 trillion bill, or anywhere near that level of additional spending, without greater clarity about why Congress chooses to ignore the serious effects inflation and debt have on existing government programs."
Імхо, ще раз повторю, Штати здулись і дійсно бакс почав втрачати свою роль...
Єдиний варіан - це якщо в них є якась в "загашніку" "ніштякова" енергетична технологія і запаси сировити тільки в них для неї...
Тоді бакс ще попляще... інакше на чекає наступне:
Криза типу 1929 року з кривавою дефояцією, бакс в небеса останній раз, потім скажений друк бабла, гіперінфлец і баксу торба...
Омериканці взнають в той час, що таке отсосіновік (такий гриб)...