Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 300301302303304 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вс 26 сен, 2021 20:55

change_pm писал(а):
Для вар"янтів, коли грошви мало, якраз Турція (правопис флая) - саме те :!:

хіхі,
і не огидно тобі займатися плагіатом думок акурта?
чогось думав що х-нею, як пенс на чужбині страдати не будеш

не грошви, а розуму мало... крім турецької нерухомості є ще чарівний інструмент - депозити в лірі... дуже вигідно

але, все ж, думаю, ти сам чудово розумієш, як посиплеться К(итай)РЖН, то ТРЖН не буде тихою гаванню: "Кожному, хто має, додасться ще більше і матиме він надміру, а у того, в кого нічого не має, відніметься і той дріб'язок, що йому належить."
Від Матвія 25:29 UMT
Последний раз редактировалось flyman Вс 26 сен, 2021 21:30, всего редактировалось 1 раз.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 26 сен, 2021 21:26

akurt писал(а):Про США не дивився - мені не цікаво.
Але син приятелів сьогодні дзвонив - живе у Флориді - сказав що гребуть нерухомість - і китайців не бояться з їх кризою - як скажені, не втовпляться. Аж гай шумить!

Про Кіпр цікаво, тому що між гидомирною (вже не знають форумчани, які дурниці писати) Туреччиною та благословенним Ізраїлем.
Мої думки:
1. Кіпр - інвестиції від 300 000 євро - то саме те, що треба нашим форумчанам.
Але "наших" можуть зупинити не гроші: поросятини там немає. А це - головне! Такий критерій до інвестування в закордонну нерухомість висували неодноразово.
2. Він говорить, що позитив номер 1 - то КЛІМАТ. Дурня! Це не позитив, ще й на першому місці. Наші люди б"ють Туреччину ногами та посипають сушеним лайном саме за мої слова про клімат. Нікого з форумчан не хвилює той клімат: подумаєш, в грудні вдень зазвичай до +25, в січні-лютому вдень зазвичай +16, і в грудні-лютому не більше 8 дощових днів на місяць. Снігу не було з 1993 року. Пам"ятаю, як один легінь на форумі написав, що життя без снігу, заметілі та хуртовини не існує взагалі. Позитив 1 відкидаємо рішуче!
3. Позитив 2 - ніби-то немає податків, але через пару хвилин (07:15) вже говорить, що податки більші (прогресивна європейська шкала оподаткування), ніж в РФ.
Плутає дивіденди із заробітком. Не можна так...
Плутається в тому позитиві. Сумнівний позитив...
4. Думаю, всі почули його слова: ВИСОКІ ЦІНИ. Там, панове, без євро нікуди... АТБ там немає...
5. Ну про опалення зрідженим газом із балонів промовчу. А ось електрика - важливо, бо тут мене теж били ногами за високі ціни на електрику - на Кіпрі орієнтир ціни 0,18 євроцентів за 1 кВтгодину.
Боже правий, як мене топтати ногами за ціну близько в 0,10 євроцентів в Туреччині: і по шиї били, і по колінах...
Уявляю, що будуть робити з хлопцем на відео.
6. Авіапереліт з УКРАЇНИ на Кіпр забезпечують Австрійські, SWISS Air та навіть МАУ через Афіни, через Відень або Цюрих - 7000 - 8000 гривень в обидва боки і то це не в названий хлопцем Лімассол. Час перельоту з пересадками з Києва 8-11 годин. Далі на таксі - ой, я не помилився - він так і сказав, що таксі дорге від слова "дороге"? Але в цілому не так вже й погано... Здається, раніше були рейси від WIZZAIR на Кіпр.

Ну а так чекаємо думки досвідчених фахівців... Час інвестувати...

P.S. Отримав рахунок за електрику з 24.08.2021 по 25.09.2021 - 32 дні.
Спожито 192 кВтгод на загальну суму 175,69 ліри або 175,69/10,40=16,89 євро або 1 кВтгод=0,096 євро за 1 кВт год. Тільки останній тиждень кондиціонери не вмикаю... Вдень +28...+29... обіцяють на тижні +31...

п.с.
отримав рахунок за елекетрику: 82 ( Вісімдесят ) грн. 32. коп.
із них 28 (Двадцять вісім) грн . 56 коп. - перерахунок після зняття показників.

Тобто менше чим 2 (Два) за е.е. без перерахунку і менше чим 3 (Три) євро після перерахнку після зняття показників.

Туреччина сакс, Україна рулєз.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 06:53

flyman писал(а):
  akurt писал(а):P.S. Отримав рахунок за електрику з 24.08.2021 по 25.09.2021 - 32 дні.
Спожито 192 кВтгод на загальну суму 175,69 ліри або 175,69/10,40=16,89 євро або 1 кВтгод=0,096 євро за 1 кВт год. Тільки останній тиждень кондиціонери не вмикаю... Вдень +28...+29... обіцяють на тижні +31...

п.с.

Тобто менше чим 2 (Два) за е.е. без перерахунку і менше чим 3 (Три) євро після перерахнку після зняття показників.

Indeed :!: :mrgreen:

Компарінг нормал лайф з кондюками, повним комплектом побутової техніки з "бомж" існуванням з готуванням "дохлого кота" на відкритому вогні...ой...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 06:57

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):
Для вар"янтів, коли грошви мало, якраз Турція (правопис флая) - саме те :!:

хіхі,
і не огидно тобі займатися плагіатом думок акурта?
чогось думав що х-нею, як пенс на чужбині страдати не будеш

не грошви, а розуму мало... крім турецької нерухомості є ще чарівний інструмент - депозити в лірі... дуже вигідно

але, все ж, думаю, ти сам чудово розумієш, як посиплеться К(итай)РЖН, то ТРЖН не буде тихою гаванню: "Кожному, хто має, додасться ще більше і матиме він надміру, а у того, в кого нічого не має, відніметься і той дріб'язок, що йому належить."
Від Матвія 25:29 UMT

Звичайно, я все розумію, і те, і те...

В мене колись були депошки в лірі, потім перейшов в золото, лежить на депозиті також (на песнію)...

В чому проблема, що щось посиплеться? Головне, шоб було готове і ти там жив чи здавав* би.

* У тебе, флай, з цим проблеми! Але ти багатий парніша, можеж тянути багато пасивів...

зі. у мене є один котлован, ось за нього я переймаюсь, іншалла таки добудують... хоча там така схема оплати, шо поки не добудують, не отримають від мене 70% від вартості кавалерки...
так що повинні бути мотивовані 8) але як то кажуть - зобачимо!
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 08:14

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):
  akurt писал(а):P.S. Отримав рахунок за електрику з 24.08.2021 по 25.09.2021 - 32 дні.

п.с.

Indeed :!: :mrgreen:

Компарінг нормал лайф з кондюками, повним комплектом побутової техніки з "бомж" існуванням з готуванням "дохлого кота" на відкритому вогні...ой...

я бачу, що починає тебе заносити в маразм... чи то клімакс... хз...

був на дачі та ходив до лісу (два рази...), наловив трохи їстивних грібів ... білі і частину польських засушив, трохи законсервував... закінчилися кришки ... біда ...

трохи посмажив на обід/вечерю... залишки поїхали на оКРЖН і там пішли теж на консервацію ... і ще троха запхнулось в морозілку ... підуть або на сковороду або в таки знову на концервацію (якщо з"їм із запасів манюню баночку хрону/гірчиці) ... ще не придумав ...

дохлі коти це хіба у твоїй/акурта фантазії (іноді вигладає, що пише одна й та сама рука), ще в Китаї можуть бути на десерт ...

п.с.
бюджет на вихідні:
гігантська упаковка малятки (8 шт, з них дві ще сьогодні залишаються в прикупі), півбатона, півчорного. Все це приблизно 50 (П"ять десят) грн., яйко куряче 1 (Одна) шт. 3 (Три) грн., якщо грубо рахувати, квиток на електричку туди і назад 60 (Шістьдесят) грн.
Ітого $4.62, на два дні. З яких на попоїсти менше половини.

п.п.с.
Сусід попросив шмат гумової покришки на латку до чобота, то віддячив кульком помідорів і пучком петрушки. Вважай задармо, як любить акурт, майже нашаріка.
Последний раз редактировалось flyman Пн 27 сен, 2021 09:01, всего редактировалось 1 раз.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 08:45

флай...зрада (((

Украинцам не стоит рассчитывать на серьезные суммы при накопительной пенсии — экономист

В Україні хліб* може подорожчати на 25% – Новак

* малятко ((((
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 09:09

flyman писал(а):я бачу, що починає тебе заносити в маразм... чи то клімакс... хз...

був на дачі та ходив до лісу (два рази...), наловив трохи їстивних грібів ... білі і частину польських засушив, трохи законсервував... закінчилися кришки ... біда ...

трохи посмажив на обід/вечерю... залишки поїхали на оКРЖН і там пішли теж на консервацію ... і ще троха запхнулось в морозілку ... підуть або на сковороду або в таки знову на концервацію (якщо з"їм із запасів манюню баночку хрону/гірчиці) ... ще не придумав ...

ковід, то всяке може бути ((( але клімакс - це вже дуже сильно для чоловіка (хоча з омериканською толерастією може бути що завгодно) )))

ти маєш право жити, як тобі хочеться...

просто, як казалось тобі не один раз - сфіглі мати "бомж лайф", коли в тебе достатньо грошей для нормального життя?

"завтра" відорветься "тромб" і будеш розповідати архангелам, чому так вийшло, шо уешки мутились, а жив як ти...
  flyman писал(а):п.п.с.
Сусід попросив шмат гумової покришки на латку до чобота, то віддячив помідорами і петрушкою. Вважай задармо, як любить акурт, майже нашаріка.

здається десь в африці чи філіпінах роблять взуття з покришок...

шо сказати?
- по перша, забота про природу,
- по друге - звикаєш до життя на філіпінах... молодець!
  flyman писал(а):п.с.
бюджет на вихідні:
гігантська упаковка малятки (8 шт, з них дві ще сьогодні залишаються в прикупі), півбатона, півчорного. Все це приблизно 50 (П"ять десят) грн., яйко куряче 1 (Одна) шт. 3 (Три) грн., якщо грубо рахувати, квиток на електричку туди і назад 60 (Шістьдесят) грн.

шкода, що так!!!
здається, скупердяйство - це також гріх...
  flyman писал(а):дохлі коти це хіба у твоїй/акурта фантазії (іноді вигладає, що пише одна й та сама рука), ще в Китаї можуть бути на десерт ...

Слава Богу, руки 4 і у різних чєлів... Слава Богу!!!
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 09:18

flyman писал(а):бюджет на вихідні:

іншалла, такі часи не настунуть, але все може бути...

- уяви, будемо мріяти спробувати смажену крису, бо буде тотальний піпец...

- так ось, я буду згадувати сібас і рібай, а ти булочку малятко і кусати лікті, що "бомжував"...

ЙОЛО, бро, ЙОЛО!!! 8)
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 09:20

change_pm писал(а):
бюджет на вихідні:

шкода, що так!!!

Не путай Божий дар із омлетом.
Мінімалізм, це запакував у рюкзак вкрай необхідне на два дні, і гайда в кантрі ланд.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 27 сен, 2021 09:29

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):
бюджет на вихідні:

шкода, що так!!!

Не путай Божий дар із омлетом.
Мінімалізм, це запакував у рюкзак вкрай необхідне на два дні, і гайда в кантрі ланд.

Це лакшері бро! Мінімалізьм - поїхав в кантрі ланд без нічого і жив підножним кормом 2 дні )))

Економія - 4 баксів... За квитки також платити не треба - їхати "зайцем"...
change_pm

Заблокирован

1
  #<1 ... 300301302303304 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор