Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 751752753754755 ... 1062>
Повідомлення Додано: П'ят 04 сер, 2023 17:08

akurt написав:З точки зору економіки, фінансів та інвестицій роздуми пана cherchiltank про те, що в тих країнах світу, де він не інвестував, не живе та не буде жити, все повинно бути даром - або принаймні, безкоштовно - мають право на існування.
І все логічно:- він здає всі свої 6 квартир орендарям за приємну для орендарів суму в 10000-12000 гривень на місяць (200-250$ на місяць.)
- важко знайти на глобусі країну, де орендар платив би таку приємну суму орендодавцю. Я, наприклад, я не можу пригадати таку країну і такого орендодавця. Але мабуть на глобусі десь є.
- по прибуткам повинні бути і видатки: закон економіки! Тобто, якщо в якійсь країні оренда квартири вартує 3000$ на місяць, а страховка на авто (не КАСКО) - 190$ на місяць, в якійсь країні оренда квартири стартує від 500$ на місяць ( в 6 раз менше), а страховка на авто - 190$ на рік (в 12 раз менше), то - звісно - хочеться підказати іншим країнам та іншим мешканцям цих країн, що живуть вони неправильно і витрачають гроші неправильно.

Це - благородна мета і тут потрібне подання на державну нагороду або на присвоєння наукового ступеня «Доктор економічних наук».
І не тільки тому, що все, що даром або безкоштовно - приємна річ, а й тому, що авторитетно підказати іншим народам, як треба хазяйнувати - то благородно і заслуговує поваги.

Не вгадали - я здаю 3 квартири -300,300 і 700 євро - враховуючи війну думаю непогано)
Але ж у мене квартира в центрі -200 метрів і будинок в селі з озером і жабками -вам так не жити ніколи)
Буду старий - все продам , куплю маленьку хатинку в Італії і буду байдикувати)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 сер, 2023 17:33

Ну слава Богу.
Бачте, як все добре: а то стрибаєте по гілках форуму, наче душа чогось хоче.
А душа задоволена…
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 04 сер, 2023 17:39

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

cherchiltank написав:я здаю 3 квартири -300,300 і 700 євро - враховуючи війну думаю непогано)
Але ж у мене квартира в центрі -200 метрів і будинок в селі з озером і жабками -вам так не жити ніколи)

З таким набором навіщо цікавитесь іноземною нерухомістю?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 04 сер, 2023 20:58

BIGor написав:
  cherchiltank написав:я здаю 3 квартири -300,300 і 700 євро - враховуючи війну думаю непогано)

Щоб на пенсії жити закордоном звісно
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 сер, 2023 22:00

cherchiltank написав:
  BIGor написав:

Щоб на пенсії жити закордоном звісно

А яка країна якщо не секрет? І може причини чому саме цю країну обрали?
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 04 сер, 2023 22:30

BIGor написав:
  beee написав:510 злотых за 42 м2 общей площади. Это 100 грн м2. Без электричества, воды и др счётчиков.
Нефигово. Главное дёшево Зображення

Так там входить опалення і каналізація. Це шара. В нас 231 зл адміністраційні на 36 м2 + паркомісце. У Вас біля 318 зл.
Аа, тоді нормально. Дякую
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 09:24

Слова... Слова,
...
А ніч летить
Кудись у даль,
Не залишаючи для нас
Ходів, нажаль.

Останнніми днями я у справах відвідав Польщу, Німеччину та Нідерланди.
Хотів ще відвідати приятеля - нашого українця - в Бельгії (запрошував, ми не бачилися років 10, хоча спілкуємося через Телеграм майже ЩОДЕННО!) - але жахлива погода з постійними дощами стала на заваді. Реально не розумів, як там люди живуть: цілодобово дощі і зливи.

Загальний вердикт такий: в Україні не гірше умови для проживання. Тому і сунувся сюди шукач хВашистів та бандеровців, та автор знаменитого мему "8 років дамбілі бамбас": все треба покрити гидотою та всіх перетворити на рабів.
Я реально думаю, що війна повинна закінчитися якнайшвидше та почнеться нове стабільне життя з мудрими людьми.

Але гілка про інвестиції в нерухомість.
Наприклад, пан cherchiltank збирається дочекатися пенсії та осісти десь в Італії. Звісно, ми могли би йому дати купу порад для вибору регіону - наприклад, я би не селився на півночі Італії, там, де в чудових гірських і долинних місцях компактно проживає унікальна спільнота німецьких італійців, які зберігають свою унікальну ідентичність за рахунок того, що в наші дні зберігають справжню - відому з історії та літератури - ЛАТИНСЬКУ мову.
(не мову країн Латинської Америки, а Лати́нська мо́ва, лати́на — класична індо-європейська мова. Належить до латинсько-фаліскської групи італьських мов. Одна з найстаріших і нарізних мов Європи, які формували її цивілізацію. Використовує латинську абетку, створену на основі етруської і грецької.)
Там йому важко буде жити, особливо враховуючи, що він люто ненавидить всі інші нації та народності світу, крім української (і то слава Богу).

Так ось мої враження від Польщі та Німеччини будуть не цікавими, бо там всі були, і інвестиції в Польщу та Німеччину згадувалися тут часто або дуже часто.
А ось інвестиції в Нідерланди мабуть вперше.
Я не перший раз був в Нідерландах, але все більше у великих містах - і було багато цікавого та вражаючого, а цього разу - не столичні місця. Невеликі.

Для інвестора з точки зору українця:
- немає такої помпезності, як в Німеччині. Зовні виглядає так, що живуть дуже скромно: всі будинки не більше 2-3 поверхів, простої прямокутної архітектури без улюблених киянами модних МОПів. Голене в архітектурі: простота та зручність. Я згадую, як тут горе-знавці турецької архітектури топтали мене ногами за те, що я сам живу на третьому поверсі 5-ти поверхового будинка - і практично всі будинки в Анталії саме такі - в 5 поверхів - а хмарочос заввишки в 14-16 поверхів - майже екзотика.
Жити - за думкою горе-знавців - треба тільки у шпаківні на 30-40 поверхів, щоби життю не заважали ні парковки, ні дерева.
Получаєтся для мешканців Нідерландів будинки Анталії в 5 поверхів - то хмарочоси.
- досить сильно зорганізований автомобільний рух. Тут камери скрізь! Причому різні. Є навіть камери в мінівенах, перевищення фіксують і навіть емоції на фізіономії в цей момент)))
- у Нідерландах мені дуже подобається якість доріг, я не знаю як, але будь-яка путівця у них в ідеальному стані.

Ну ось - а ціни - дорожче ніж Бельгії.
Для орієнтиру для cherchiltank - нехай бере калькулятор та вираховує за скільки може продати всі свої квартири, куплених під оренду, та за скільки - бо готуватися для пенсії варто вже зараз.
Я для нього вибрав щось більш-менш пристойне та цікаве. ну на с мак та колір товаришів немає, тому так:
Зображення

P.S. В Нідерлдандах дуже багато чороношкірих людей та якихось арабів-не арабів - не зрозумів.
Це трохи напружує. В мене весь час було враження, що вони за мною слідкують та спробують пограбувати. Повертався із PUB приблизно о 01-00 ночі - то було трохи страшно. Якось я в Туреччині відвик чогось боятися. Тут було страшно.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 20:14

А яка країна якщо не секрет? І може причини чому саме цю країну обрали?[/quote]
Італія напевно
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 20:22

cherchiltank написав:А яка країна якщо не секрет? І може причини чому саме цю країну обрали?

Італія напевно[/quote]
Но только в прямой видимости Альп с балкона виллы
Может повезёт с торгов домик какого руссопропагондона забрать занедорого?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 20:43

Хтось питав чому Італія - тому що там непогані продукти, є море і гори, і все недалеко , знов таки рейковий транспорт розвинений, є острови - а головне є села та містечка в яких нема ні роботи ні майже людей - те що треба на пенсії)
cherchiltank

Профіль

#<1 ... 751752753754755 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор