Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 924925926927928 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Сб 27 июл, 2024 16:33

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

osafly писал(а):Полтора года назад,можно было за 50К купить 3 биткоина и уже через год с небольшим,это было бы 200К+ Я уже не говорю за эфир или Солану с 50К-был бы 1 million $ Но там же надо разбираться,графики смотреть,анализировать рынок...иметь стальные шары и не быть припадошным додиком..

Все життя згадую як я тиждень помайнив Біток в 2012 і забив. А потім в 2017 продав...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 27 июл, 2024 21:34

akurt писал(а):Якби знав де впаду, то й соломки б підстелив.
Якби кури не заклювали, то ще живий би був.
Якби все одно, то лазили б у вікно, а то дверей шукають..

Дійсно є така цікава гілка - там люди чесно називають точні дати - до години і хвилини, коли Біткоїн буде стрибати уверх, а коли треба зливати все все все - всі 0,01 Біткоїна.

akurt,для этого есть графики...Анализ..Построение и чтение фигур рынка.Но вы же умничали с месяц назад,называя это "угадыванием цены биткоина" Те дятлы которые пытаются угадывать,как правило теряют свои деньги и таких-95%(согласно статистике)
Но биткоин торговать,не так уж и сложно,по сравнению с мусорными альткоинами..Но вы же запричитали-кто,где,чего не посоветовал и не привел возможностей кратно увеличить капитал..Я вам привел..Причем гораздо быстрее,чем на турецкой недвиге.Даже сейчас-колоссальные возможности.Рынок стоит на пороге взрыва и дальнейшего бума..Но всем ссыкотно....
То что вы попали на дно недвиги-это просто стечение обстоятельств особенно за последние пару лет,как началась война в Украине и тысячи оленей,ломанулись искать убежища от диктаторских режимов...в Украине-в том числе.Вот и вся формула "счастья" Здохнет один,выкинут другого утырка(а лучше распять в трусиках :lol: ) и все "чудеса" сойдут на нет...
Но,события с землетрясением в прошлом году,показали насколько "хрупка и опасна" инвестиция в турецкую недвигу.Как оказалось,строить нормально,турки "не умеют".Вернее умеют,но коррупция оказалась-не хуже чем в Украине.Пренебрежение сейсмической устойчивостью конструкций и пр и пр..Говно бетон...Взятки-откаты.В итоге-сплошные руины и тысячи жертв.Так что,50К могут легко превратиться в 0...еще и жизни лишиться.И Анталия,находится в такой же сейсмической активности,как впрочем вся Турция без исключения.Вся абсолютно.
osafly

С нами с: 29.05.14
Благодарил (а): 209 раз.

17
8
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 07:06

osafly Є таке загальновідоме правило критикуєш - пропонуй, в яку закордонну нерухомість Ви вклали зароблений на крипту 1 млн. долларів США? Чи плануєте? Ну з хоч якоюсь аргументацією, цікаво було б послухати.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 09:38

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Я вклався в Угорщину, бо в тому регіоні планується будівництво 2х заводів, як мені сказали. Орбан падла, але дуже хитра падла, цмудить одразу декілька сісьок - і ЄС, і з Трампом кращий друг, і пуйла не цурається, але головне подружився з Сі і Китай зараз планує там будувати декілька інфраструктурних проектів
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 09:46

The_Rebel писал(а):Я вклався в Угорщину, бо в тому регіоні планується будівництво 2х заводів, як мені сказали. Орбан падла, але дуже хитра падла, цмудить одразу декілька сісьок - і ЄС, і з Трампом кращий друг, і пуйла не цурається, але головне подружився з Сі і Китай зараз планує там будувати декілька інфраструктурних проектів

А яка місцина хоч?

Почитав, таки собі троянській кінь в занепад ЄС
https://finance.liga.net/ua/ekonomika/n ... mlrd-ievro
Можливо в ЄС зрозуміють до чого це все йде, і виженуть Венгрію.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 10:05

The_Rebel писал(а):Я вклався в Угорщину, бо в тому регіоні планується будівництво 2х заводів, як мені сказали. Орбан падла, але дуже хитра падла, цмудить одразу декілька сісьок - і ЄС, і з Трампом кращий друг, і пуйла не цурається, але головне подружився з Сі і Китай зараз планує там будувати декілька інфраструктурних проектів

Вітання !
Вибір ,звісно, не банальний, тому заслоговує окремої поваги :mrgreen:
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 10:59

fox767676 BIGor
Просто якщо виключити за рамки політику Орбана, то мені дуже імпонує акцент на електроавтомобілі в Угорщині.
Китай допоможе стати Угорщині лідером в Європі з виробництва батарей: https://autoporady.com/ugorshhyna-stala-czentrom-z-vyrobnycztva-akumulyatornyh-batarej-u-yevropi/
А також буде конкуренція Теслі в Німеччині, бо BYD планує збудувати там свій завод з виробництва автомобілів: https://www.ukrinform.ua/rubric-technology/3803881-kitajskij-avtogigant-byd-zbudue-v-ugorsini-svij-persij-evropejskij-zavod.html
Перспективним, на мою думку, є район біля кордону з Сербією, бо його зараз активно розвивають і він буде входити в "китайський шлях", при цьому там ще не такі захмарні ціни як на заході країни. Я взяв трохи східніше цього району, просто попався хороший варіант з ремонтом. Але подумую ще над "каваліркою" десь в районі Сегеду/Дебрецена
The_Rebel

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 11:28

The_Rebel не розглядуєте варіант, що Орбана вигонять, і Угорщина залишиться без китайських заводів, але з величезними боргами?
Ситуація нагадує пізнього Яника - той теж нагрібав кредитів у ворогів, як востаннє.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 11:49

BIGor
Я не критикую,а отвечаю челу который начал волать какой он умный и почему никто ему до сих пор не посоветовал путей вложения средств в колличестве 50К,круче и лучше,чем сделал он 7 лет назад.
osafly

С нами с: 29.05.14
Благодарил (а): 209 раз.

17
8
Сообщение Добавлено: Вс 28 июл, 2024 13:54

BIGor писал(а):The_Rebel не розглядуєте варіант, що Орбана вигонять, і Угорщина залишиться без китайських заводів, але з величезними боргами?
Ситуація нагадує пізнього Яника - той теж нагрібав кредитів у ворогів, як востаннє.

Не тільки розглядаю, а і надіюся, що скоро його час спливе. Вже є досить міцна опозиція в лиці Мадьяра, який недавно був в Україні та висловив свою підтримку. Але не думаю, що Китай своє упустить. Навпаки, засилля Китаю - це гарантія, що Путін туди свої граблі не запустить. Тому що проекти Китаю - це по суті антагонізм до проектів росії (зелена енергетика проти вуглецевої та атомної)
The_Rebel

2
1
  #<1 ... 924925926927928 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор