Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Економ ремонт, новобуд Те що в 2017 коштувало 400 за метр в 2021 - 600 в 2025 - 800 Більш менш якісні сантехніка, електрика, двері... в 2025 - 1000 Нормальний ремонт 1200+ Зі справжньою звукоізоляцією (мінімально придатне для життя житло) від 2000 Нормальних виконавців нема.
интересно было бы увидеть смету
Краще глянь на результат ремонту по 2000+ Реалізована концепція “квартира в квартирі” — жоден конструктив не закріплений до несучих стін • Повна шумоізоляція каркасного типу з матеріалами Tecsound (вага 1 м² — 65 кг) — максимальний акустичний комфорт https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/eksk ... YJ2sB.html
Frant написав:У 2025–2026 роках з України виїдуть ще майже 400 тисяч людей — прогноз Офіса міграційної політики
Виїзжать з якихось депресивних сіл чи пгт. В Києві з 1991 року тільки приріст. Навіть ті хлопці 18-22 що зараз виїзжають - чи це ЦА на купівлю Варшавського чи Грейт?
Бетон написав:По слухам в 26 году из Киева выйдет больше миллиона. Не знаю на сколько это отвечает действительности. Кто что слышал
Прямо выйдет ? Не выедет, пешком ... ? Миллион ?
А куда ? )
"Опять эта неопределенность"
Тебя же отчим учил конкретности Тебя в институте учили точным расчетам
А ты оказался недостойным учеником ... образование тебе давали, но ты от него отказался
Так говорят люди.
Я спрашиваю, а не утверждаю. . Но знаю точно, что из Чернигове в Киев перевозят архивы МВД и нацгвардии. Это точно, потому что в архиве работает мой знакомый. На очереди архивы запорожской области. Частично перевозят в Киев и Львов. Во Львове архивные склады поменьше. Так что я бы обратил на эту информацию внимание
Може нічого нового не розкажу експертам ринку , але взагалі , гіпс і інше приблизно + 65% (до війни)на український Кнауф , про більш якісний Польський Ригиипс можна забути. Робота гіпсарів також приблизно так підвищилась. Вообщем сьогодні стартанул...