|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 01 гру, 2025 15:24
Я розумію що зараз особливо права голосу не маю. Але мені не все одно що відбувається. Тому скажу, що для мене це виглядає ніби як фортеця в осаді. На стінах вмирають вояки ледь стримуючи навалу штурмуючої орди, якій пообіцяли місто на 3 доби на пограбуванння. Стіни міста вже сильно побиті і хитаються. Є вже дірки. Ворог копає підкоп - закласти бімбу. Кожної ночі і дня обстрілює місто з катапульт. А тим самим часом в місті ремонтують дороги, розбивають нові парки, перекладють плитку тротуарну, будують нові красиві будинки, по яких час від часу вже прилітає. Я хз скільки ще ця фортеця протримається. Фортеця, звісно що не в повному оточенні і багато хто з містян спокійно фортецю покидає і постачання всього необхідного для оборони в фортецю поки що не припинилося. Але ж все одне: якось Британія під час Другої Світової собі такого не дозволяла. При тому що була непорівняно потужніша у порівнянні із Німеччіною, ніж Україна у порівнянні з Росією. І жодного метру безпосередньо британської землі німці не окупували.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 5356 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 01 гру, 2025 15:54
airmax78 написав:Я розумію що зараз особливо права голосу не маю. Але мені не все одно що відбувається. Тому скажу, що для мене це виглядає ніби як фортеця в осаді. На стінах вмирають вояки ледь стримуючи навалу штурмуючої орди, якій пообіцяли місто на 3 доби на пограбуванння. Стіни міста вже сильно побиті і хитаються. Є вже дірки. Ворог копає підкоп - закласти бімбу. Кожної ночі і дня обстрілює місто з катапульт. А тим самим часом в місті ремонтують дороги, розбивають нові парки, перекладють плитку тротуарну, будують нові красиві будинки, по яких час від часу вже прилітає. Я хз скільки ще ця фортеця протримається. Фортеця, звісно що не в повному оточенні і багато хто з містян спокійно фортецю покидає і постачання всього необхідного для оборони в фортецю поки що не припинилося. Але ж все одне: якось Британія під час Другої Світової собі такого не дозволяла. При тому що була непорівняно потужніша у порівнянні із Німеччіною, ніж Україна у порівнянні з Росією. І жодного метру безпосередньо британської землі німці не окупували.
Правовой режим Британии во время Второй мировой войны отличался от украинского сегодня тем, что Великобритания была страной, ведущей войну, и применяла законы военного времени, такие как закон о защите Великобритании (Defence of the Realm Act). Украина же сегодня является суверенным государством в мирное время, и ее правовой режим регулируется конституционным правом мирного времени, при этом некоторые правовые нормы могут быть изменены или ограничены из-за войны. Поэтому город и ведёт себя как в мирное время.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 205 раз.
- Подякували: 467 раз.
-
-
Профіль
-
-
3