|
|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?я теж починав заробляти цілком дорослі гроші десь з 14ти, а вже в 16, закінчивши школу звалив з дому вчитись в інше місто, маючи власноруч зароблені 5500 карбованців, яких мені разом з 40 крб степухи вистачило на 2 роки цілком пристойного життя в общазі та ще й залишилось на цигарки і походи в чопік під час служби в арміі, а вже через півроку після дембеля купив свою першу іномарку і це був ще 1990 рік, а от совських корчів в мене ніколи в житті і не було
Не буду спорить, но история вида "купил яблоко по доллару - продал по два, купил два яблока - продал по 4" не выглядит законченной без всем известного финала...
-- и я конкретно про этот момент: обычным "перепродай" заработать на "2 спринтери та рейндж"??? -- без начальных вложений стоимостью в тот же рейндж??? -- чисто с цены лотка Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
а шо тут дивного? важка щоденна праця з самого ранку, тяганина та перевантаження важких ящиків та лотків, нерви, вирішення конфліктних ситуацій - все як у всіх, багато хто таке проходив та й бусіки та старий рейндж - не щось там занадто дороге так шо не бачу нічого дивного, житло ж мабуть теж купив ну мож ще хата у спадщину досталась, але тут теж нема нічого унікального
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Off
Брат после дембеля летёхой из Термеза(за речкой не был) по выводу войск в 89-90м году немного поработал не по профилю. В Мацкве на авторынке Южный у "кэпа"(а может и боцмана) купил новую реэкспортную "Балтику"-93ю, по моему даже с мафоном Панас или шо то типа того. Цена ровно 35 лет назад была 75круб. И это самое дешёвое что он потянул, может "Акула" в 21м кузове и дешевле была, но пятилетка Е30 - точно дороже(курс в районе 20ти уже был), особенно 2-2,5 как он потом и ездил. Перед самым распадом(при курсе 75 примерно) в ноябре 91го сам с Польши пригнал 525ю себе. ДВУХхлетка стоила в Варшаве 30К ДМ или в районе 16-17куе. Это всё что надо знать о ценах на иномарки при коммуняках. ПыСы. На ДВ в "Зелёном угле" было полно разных праворулек начала 80х купленных в ниппоне по штуке у пакистанцев с разными колёсами по кругу, без радиаторов/масла и часто с элементами кузовни от разных(менее битых) машин.
Маржа (и генерируемый кеш-флоу) всего этого мероприятия -- "тут дивного". Про уникальность никто и не говорит. Более того: я про наследство сразу же и спросил -- как раз на "2 спринтери та рейндж" ее и хватит... (но человек почему-то резко именно этот вопрос видеть перестал) КРЖН в контексті девалаНу що, пора діставати затерту платівку ОШ і ЯЗ в контексті девала.
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
я до речі про Владік і розповідаю, я якраз там і вчився і машини ми брали прямо з бортів пароходів, спочатку були свої прибиті кальмарісти (крановщики), перші руки, закрите місто, майже ніякої конкуренції, ніяких тоді ще кавказоїдів, навкруги студобщаги три кільця іномарок, в тиждень кожен продавав по 2-3 потім взагалі самі їх привозили коли на літню практику в Японію вже їздити почали і до речі ніяких різних колес - корчі були хоч і далеко не нові, але в повному комплекті, з домкратами і запасками, всі лампочки горіли, всі рідини на місті, по півбаку ще японського палива в кожній, то їх вже під час перевозки по жд на захід барахолили одних марків2 в мене було штук 7 мінімум, тачіли були бомбезні, я потім від бумеранга так не кайфував як від тих марків на джей-зетах, хоча перепробував тоді геть усе що було, на зиму обовʼязково праворульний патрол (сафарі по їхньому) мав бути, отаке от було в мене студентське життя
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?І копійчужок Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?тієї умовної хати на один напіврозірваний бус мож і вистачило, не більше а в тому бізнесі не маржа а обʼєм вирішує, а це як я і казав - важка фізична щоденна праця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||