boshetyn написав:.
тому ринок бомжсегменту можна сказати "неактивний"
дивлячись на вашу і ваших колег активність і готовність щось купити - більш ніж активний
ось тільки довгоочікуваної шари все нема і нема)
|
|
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
дивлячись на вашу і ваших колег активність і готовність щось купити - більш ніж активний ось тільки довгоочікуваної шари все нема і нема)
![]() що у вашому понятті "шара"? є канонічна цифра в 7%+ річних по аренді (по версії АІ та брата моєї сусідки) тому навіть при наявності 33к умовний інвестор не побіжить купляти шопопало для здачі за 8к грн. тому і чекаємо. або росту аренди, або падіння вартості халуп. обєктивно я не бачу передумов для росту ні аренди, ні продажу. сегмент зубожіння сидить на зарплатах по 15-20к грн. в лухарі - там своя атмосфера. тємкі-схємкі-кріпта-абаронка. я там не експерт ![]() ![]() так вже є просадка. осінню минулого року гатили 9к за гостінку і не було варіантів практично. зараз вибір шикарний. і ставлять по ціні 9500, але поступово зливають до 8-8.5 але це сталіца, тому тут попит буде завжди. питання в ціні. тому забиті дошками вікна - то поки реалії прикордонно-прифронтових місцин цікаво буде побачити вартість квартир після відкриття кордонів... ПС. у мене є і особисті мотиви на купівлю саме зараз. і це не просто вкладання бабла в бетон.... тому 50\50 . інвестиція\особисті мотиви ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
на сьогодні це реальна безпроблемна однушка дешевша 35кS а ваші підрахунки рентабельності тут нічого не вирішують
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?то здавайте дорожче, або не займайтесь тим що не виходить
|
|