Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Вы вот все серьезно рассматриваете рекламный ролик агентства недвижимости как источник объективной информации? Я вот лично не верю ни в какие 35тыс за эту локацию, этот метраж и этот ремонт. Даже если представить, что это не откровенная ложь и действительно нашелся такой арендатор, то это ненадолго, он спрыгнет, поняв свою ошибку. В аренде жилой недвижимости частными лицами не бывает чудес, цена на долгосрок всегда рыночная(или дешевле рынка). А если чудеса и случаются, то быстро и заканчиваются. В случае когда арендатор является юрлицом, то сдать по завышенной цене иногда можно на долгий срок, там свои особенности.
у вас якесь максимально примітивне уявлення, це ж не бюджетний сегмент типу бабушатників і навіть не трайбеківські круші з бомж-ремонтами і меблями зі смітників, не всіх цікавить виключно ціна, тих хто хоче отримувати щось дійсно якісне і готові за це платити вистачає і до речі з ними дуже приємно строїти відносини зі свого багаторічного досвіду - здати щось ексклюзивне вище ринка можна набагато простіше і безпроблемніше, ніж довго і нудно здавати щось «як у всіх» по середньому по палаті прайсу і постійно вислуховувати при цьому пропозиції «давай дешевше» від потенційних орендарів, рахуючих кожну гривню а хто у що вірить - то його особиста справа, для мене це цікавий кейс, бо я сам полюбляю подібне і терпіти не можу конкурувати ціною вбиваючи ринок, вважаю це ознакою невпевненості в собі і непрофесійності
За останні пару тижнів дня не було в будинковому чаті, щоб хтось не запостив запит на купівлю квартири. Сьогодні взагалі якесь бінго: одна агенція хоче 100 квадратів під ремонт, інший за такий самий метраж з ремонтом готовий заплатити 250. ЛБ.
gonchik74 написав:За останні пару тижнів дня не було в будинковому чаті, щоб хтось не запостив запит на купівлю квартири. Сьогодні взагалі якесь бінго: одна агенція хоче 100 квадратів під ремонт, інший за такий самий метраж з ремонтом готовий заплатити 250. ЛБ.
Сложная была сделка. Месяц прошёл, с момента задатка, продавец припёрлась с Германии, пришла на сделку, а нотариус спрашивает, муж ваш где. Тут согласие нужно. При этом покупала она хату в разводе. Оказывается, до 2013 года, одного решения суда было мало. Нужно ещё в загсе регистрировать расторжение.
gonchik74 написав:За останні пару тижнів дня не було в будинковому чаті, щоб хтось не запостив запит на купівлю квартири. Сьогодні взагалі якесь бінго: одна агенція хоче 100 квадратів під ремонт, інший за такий самий метраж з ремонтом готовий заплатити 250. ЛБ.
kingkongovets написав:у вас якесь максимально примітивне уявлення, це ж не бюджетний сегмент типу бабушатників і навіть не трайбеківські круші з бомж-ремонтами і меблями зі смітників, не всіх цікавить виключно ціна, тих хто хоче отримувати щось дійсно якісне і готові за це платити вистачає і до речі з ними дуже приємно строїти відносини зі свого багаторічного досвіду - здати щось ексклюзивне вище ринка можна набагато простіше і безпроблемніше, ніж довго і нудно здавати щось «як у всіх» по середньому по палаті прайсу і постійно вислуховувати при цьому пропозиції «давай дешевше» від потенційних орендарів, рахуючих кожну гривню а хто у що вірить - то його особиста справа, для мене це цікавий кейс, бо я сам полюбляю подібне і терпіти не можу конкурувати ціною вбиваючи ринок, вважаю це ознакою невпевненості в собі і непрофесійності
тобто аірмаксову прєлєсць вигідніше і простіше здати чим "типовий сегмент"
kingkongovets написав:у вас якесь максимально примітивне уявлення, це ж не бюджетний сегмент типу бабушатників і навіть не трайбеківські круші з бомж-ремонтами і меблями зі смітників, не всіх цікавить виключно ціна, тих хто хоче отримувати щось дійсно якісне і готові за це платити вистачає і до речі з ними дуже приємно строїти відносини зі свого багаторічного досвіду - здати щось ексклюзивне вище ринка можна набагато простіше і безпроблемніше, ніж довго і нудно здавати щось «як у всіх» по середньому по палаті прайсу і постійно вислуховувати при цьому пропозиції «давай дешевше» від потенційних орендарів, рахуючих кожну гривню а хто у що вірить - то його особиста справа, для мене це цікавий кейс, бо я сам полюбляю подібне і терпіти не можу конкурувати ціною вбиваючи ринок, вважаю це ознакою невпевненості в собі і непрофесійності
тобто аірмаксову прєлєсць вигідніше і простіше здати чим "типовий сегмент"
тобто ти не вмієш думати якби в типовому сегменті хтось зробив ремонт як у ейрмакса - то 100% так а так для свого сегменту в ейрмакса немає нічого особливого