|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:46
Vadim_ написав: smdtranz написав: Faceless написав:Тільки мені здається, що є протиріччя - нікого нема на надцять кілометрів навколо - є електрика, газ і вода на ділянці Коли до найближчих елементів цивілізації типу банального сільмагу десяток кілометрів - це теж особливий шарм мабуть 
и двойной забор с колючкой под током, сейф с огнестрелом и охранник как минимум нужен) щас сельский разбой это классика жанра, совершенно в открытую грабят одиноких пенсионеров, фермеров и других на отшибе цивилизации, пока все внимание идет городам.
Я же вроде внятно написал, 5-10 минут до города а в таких местах не живут наркоманы и бомжи и они знают шо там почьти в каждом дворе охрана или хозяин со стволом, могут без предупреждения прострелить ногу а то и голову
та які там наркомани і бомжі, якщо до тебе вночі приїде бусик з трьома-чотирма озброєними хлопцями і вони першим же пострілом вбʼють твого улюбленого алабая, то ти той бусік разом з жінкою сам і загрузиш
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2752 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:47
UA написав: kingkongovets написав:так хто тут передбачив падіння 2008го?
В 2008 особисто я перебував у складі секти Альяка. Напевно вже не пам'ятають такого святого проповідника... Відповідно тільки доларовий кеш. Погано що тут пошук відключили. Воно зразу видно хто кому Первый 
Пошук вже працює
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8263 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:50
Vadim_ написав:Вибачаюсь! Написал немного по де***(с) Посил був основний не купувати у "старому" селі , до міста 5-10 хвилин на авто і 20 х.пішки до АТБ а краще 10  або десь де до сусідів 10 км. так як сусіди то майже назавжди , вони у злиднях а ти побудував таку хату , будуть ненавидіти і заздріти
ти ціни на таке щастя біля Києва собі уявляєш, хвантазер?)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 14:01
kingkongovets написав:UA написав: kingkongovets написав:так хто тут передбачив падіння 2008го?
В 2008 особисто я перебував у складі секти Альяка. Напевно вже не пам'ятають такого святого проповідника... Відповідно тільки доларовий кеш. Погано що тут пошук відключили. Воно зразу видно хто кому Первый 
так ви встигли скинутись по оверпрайсу? за аляка щось таке чув, але вже ретроспективно, я тоді форум ще активно не читав, бо ще продовжував займатись операційним бізнесом але то глобальне перекредитування всього і всіх було тоді дійсно видно неозброєним оком, а ось українську кризу на ринку нерухомості обіцяє тут кожен диванний оналітєг на протязі багатьох років - і де воно все? хто передбачив ковід? і вертольотні гроші? хто передбачив що ціни не впадуть ані післі повномасштабного вторгнення, ані після обстрілів енергетики, а тільки тимчасово просядуть? хто очікував такий масовий попит під час війни? і ще - порівнювати вартість метра в 2008 ісв 2025 - це звісно сильно але ж знову ж таки - далеко не всі щось купували саме в 2008му, а за цей час навіть по найвищій ціні куплений обʼєкт мав давно відбитися в оренді, а що принесло за цей час золото окрім умовної курсової різниці? ну я ще розумію коли нерухомість порівнює з золотом або криптою зелена молодь, яка не розуміє як насправді заробляє нерухомість, бо в переважній більшості ніколи її не мала, але ж ви то знаєте ось я і дивуюсь
З літа 2008 інвест нерухомості не мав. За часів великої інфляції повинен буди якісь орієнтир? яка альтернатива золоту? Кожне покоління критикує молодь. Це нормально. Українська молодь хоче все і відразу. Це відрізняє від європейців. Реальна рентабельність оренди в Києві 3-5% їх дивує. Перераховують і думають що щось з калькулятором. Потім розуміють що щось щось орендодавцями.
-
UA
-
-
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2364 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 14:05
UA написав: kingkongovets написав:UA написав:[quote="5905046:kingkongovets"]так хто тут передбачив падіння 2008го?
так ви встигли скинутись по оверпрайсу? за аляка щось таке чув, але вже ретроспективно, я тоді форум ще активно не читав, бо ще продовжував займатись операційним бізнесом але то глобальне перекредитування всього і всіх було тоді дійсно видно неозброєним оком, а ось українську кризу на ринку нерухомості обіцяє тут кожен диванний оналітєг на протязі багатьох років - і де воно все? хто передбачив ковід? і вертольотні гроші? хто передбачив що ціни не впадуть ані післі повномасштабного вторгнення, ані після обстрілів енергетики, а тільки тимчасово просядуть? хто очікував такий масовий попит під час війни? і ще - порівнювати вартість метра в 2008 ісв 2025 - це звісно сильно але ж знову ж таки - далеко не всі щось купували саме в 2008му, а за цей час навіть по найвищій ціні куплений обʼєкт мав давно відбитися в оренді, а що принесло за цей час золото окрім умовної курсової різниці? ну я ще розумію коли нерухомість порівнює з золотом або криптою зелена молодь, яка не розуміє як насправді заробляє нерухомість, бо в переважній більшості ніколи її не мала, але ж ви то знаєте ось я і дивуюсь
З літа 2008 інвест нерухомості не мав. За часів великої інфляції повинен буди якісь орієнтир? яка альтернатива золоту? Кожне покоління критикує молодь. Це нормально. Українська молодь хоче все і відразу. Це відрізняє від європейців. Реальна рентабельність оренди в Києві 3-5% їх дивує. Перераховують і думають що щось з калькулятором. Потім розуміють що щось щось орендодавцями.[/quote]3-5%% це мабуть бабушатник в стилі «здав і забув» в мене жоден обʼєкт не дає менше 10% навіть зараз
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 15:06
kingkongovets написав:3-5%% це мабуть бабушатник в стилі «здав і забув» в мене жоден обʼєкт не дає менше 10% навіть зараз
Все. Великі квартири можуть 1,5-2% показати. Приклад Варшавський 92-115 Оренда реально 500... минус Експозиція амортизация, доукомплектування, зменшення ціни через знос та немодність ремонту... 5% це ідеал якого в реальності не буде В Грейті математика ще складніша ТТ в плані оренди то просто лоходром для інвестора.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 15:13
UA написав:Приклад Варшавський 92-100 Оренда реально 500... минус Експозиція амортизация, доукомплектування, зменшення ціни через знос та немодність ремонту... 5% це ідеал якого в реальності не буд.
бачу ви дійсно не в темі та ніякої амортизаціі, доукомплектування в зменшення ціни, купив/здав/через 3-4 роки перевложився в новий обʼєкт/наступне коло гарантовані 10% річних і це за умови що купуєте вже готове з ремонтом, а якщо є можливість зекономити на ремонті математика ще цікавіша
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 15:24
kingkongovets написав:UA написав:Приклад Варшавський 92-100 Оренда реально 500... минус Експозиція амортизация, доукомплектування, зменшення ціни через знос та немодність ремонту... 5% це ідеал якого в реальності не буд.
бачу ви дійсно не в темі та ніякої амортизаціі, доукомплектування в зменшення ціни, купив/здав/через 3-4 роки перевложився в новий обʼєкт/наступне коло гарантовані 10% річних і це за умови що купуєте вже готове з ремонтом, а якщо є можливість зекономити на ремонті математика ще цікавіша
Для чого це мені? ТЦКашнику з легкими грошима напевно зайде Точно КК АН відкрив 
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 15:51
kingkongovets написав: та які там наркомани і бомжі, якщо до тебе вночі приїде бусик з трьома-чотирма озброєними хлопцями і вони першим же пострілом вбʼють твого улюбленого алабая, то ти той бусік разом з жінкою сам і загрузиш
Такий бусік у мене згорить там, де зупинився. Включно з усім його вмістимим. До бандитів у мене безкомпромісне ставлення.
-
won
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 16:07
UA написав:Для чого це мені? ТЦКашнику з легкими грошима напевно зайде Точно КК АН відкрив 
а для чого байки про максимальну рентабельність на рівні 3-5%%? зи: ви здивуєтесь як зараз багато є можливостей заробити і без служби в тцк, обʼєктивно працюючи на обороноздатність країни
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1