Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
колеги, припиняйте вже цей оффтоп з суперечками про майбутнє - мало того що засираєте гілку, так ще й зі своїми прогнозами та уявленнями про сучасний світ виглядаєте як діти, які прогулюють школу за гаражами
Якщо американці відіжмуть нас у росії і зайдуть сюди корпораціями, а таке скоріше за все буде, то є шанс на якесь майбутнє. Суди треба всі відправити на базар носки продавать і всіх чиновників. Набрати нормальних, бажано з інших країн. я хз що робить
Суди для інобізнеса та інвешторів ззабугра будуть у Нью-Йорку, а для аборигенів залишать місцеві
Я тоже хочу там же шото со столовой и шоб в ванной балкон был Шоб Щербицким и ЛеонидИльичём аж пахло в парадном А я на Бронко 79года подруливал к подьезду и парковался где хочу. Но не по ценам как Ганс или Ульрих вкопытился...
цікаво, якісь вброси ноунейм блогерів вже мають який сенс на ринку нерухомості? чи це просто про потужно-переможні бла бла бла потенціали? пам'ятаєш який був "потенціал" в 2007? ))
Востаннє редагувалось sergey_stasyuk555 в Вів 22 кві, 2025 22:02, всього редагувалось 1 раз.
барабашов написав:Я тоже хочу там же шото со столовой и шоб в ванной балкон был Шоб Щербицким и ЛеонидИльичём аж пахло в парадном А я на Бронко 79года подруливал к подьезду и парковался где хочу. Но не по ценам как Ганс или Ульрих вкопытился...
Faceless Та отож... нехай та мадама Прыдатко шука дурачка подверженного влиянию её коучей и на её ценник(Безос или Маск это будет - не в курсе) 8 лет как раз период с пика 2008го по франтовский минимум вторичкм в 16-17годах