|
Ринок нерухомості в Дніпрі (купівля, продаж, оренда) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:01
Vadim_ написав: Investor_K написав: Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Все залежить від фіналу війни - коли і яким він буде?
Дуже потужно, 95. Ві как моя Сара , розумна вчерашним днём п.с. про це і моя чуйка але у неї своя..., доволі часто - прибутковіша п.п.с. питав у не у пальцем у небо а у - читай вище?
Ви очікуєте на математичні формули та науково обгрунтований підхід? Навряд чи таке можливе. Ключове питання - результат війни і залежне від цього майбутнє краіни.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:14
dimo_0n написав: Vadim_ написав:Шо скажуть практики і интелектуали гілки ?
Не Днепр. Кропивницкий. Делаю ремонт в квартире, но она не дитю. Она была выкуплена с нюансами, нюансы порешаны, ремонт под сдачу, инстаграмный. Был куплен участок в начале войны. Планировался дом. Коммуникации подведены, но фундамент доси не залит. Дом планировался себе, новый. Но тут я приостановил. Т.к. вкидывать деньги+ возможно дитю не стоит тут оставаться(пацан, 13 лет). А ложить 200+К в дом, то я лучше может за эти деньги ему что-то в Польшах\Германиях возьму. Ну или сам на старости распродам все и уеду в Испанию\Португалию чилить на пенсию. Я б ориентировался на достаток и планы. Вкинуть по 3-5К\мес в ремонт да на 3-4 месяца(Да, Бетон, я за месяц не умею, особенно летом, когда мои проверенные "универсалы" бабло в сезон рубят на фасадах, а я остаюсь на жожди, но и мне некуда спешить если чесно) - для меня не есть проблема, а вот 200+К за дом отлистать, при чем 60-80% в моменте(сразу закупить материалов на все + проект + за первый этап работы) - как то накладненько и стремненько. Был бы год 2020 - ужеб построил наверное, но не на часи.
Живемо ми наразі у своєму будинку..., уперше в житті , дивлюся на квіточку і витяг невперше ,настроэние на пол 6-того... п.с. тут в какой-то теме "специалисті" рассказівали про ненужность 2-й єтаж в частном доме, я и жена ,когда она не на кухне, проводим почьти все время на втором(спальни/телек) и ходим туда-сюда по лестнице , как спорт получается. Может если большой участок то и 1-го этажа достаточно, на днях смотрел ютуб про Бессарабию, немецкие дома длиной 50-60 метров
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 14 сер, 2025 09:36, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:44
Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Слухайте дружину. Вона в вас мудра людина. Делайте ремонт по немногу, как будто это банка в монобанке. Появились лишние деньги - купите кабель 3х2.5, 2х1.5. Ещё появились - латунные фитинги под надвижные гильзы tece либо рехау либо general fitings 16х1/2. Плитку по скидке и т.д. Используйте объект как аккумулятор. Помните, что самый важный ресурс человека это время. А вы никуда не спешите. Именно поэтому придумали рассрочку и кредиты. Ремонт выполненный со сроками и вразвалку это две большие разницы. Прозвучит цинично, но чем бы не закончилась война, лично вам от этого...
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:50
Бетон Я саме так потроху і робив в своїй квартирі в Херсоні. Від того не легше, адже 23.02.22 теоретично можна було продати за 50, а зараз нема сенсу навіть виставляти. Прямих збитків може і небагато, не так багато і вклав. А от втраченої вигоди чимало)) Але думати треба позитивно. Десь можливості втрачаються, а десь вони відкриваються. А Херсон колись може знову підніметься в ціні, і акумулятор дасть свою енергію))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Чет 14 сер, 2025 10:20
Бетон написав: Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Слухайте дружину. Вона в вас мудра людина. Делайте ремонт по немногу, как будто это банка в монобанке. Появились лишние деньги - купите кабель 3х2.5, 2х1.5. Ещё появились - латунные фитинги под надвижные гильзы tece либо рехау либо general fitings 16х1/2. Плитку по скидке и т.д. Используйте объект как аккумулятор. Помните, что самый важный ресурс человека это время. А вы никуда не спешите. Именно поэтому придумали рассрочку и кредиты. Ремонт выполненный со сроками и вразвалку это две большие разницы. Прозвучит цинично, но чем бы не закончилась война, лично вам от этого...
Дуже от этого. Не хотелось бі увидеть Днепр в состоянии Авдеевки, даже через 3-50 років. Гроші можна вивезти а хату ніяк...
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 10:21
Hotab написав:Бетон Я саме так потроху і робив в своїй квартирі в Херсоні. Від того не легше, адже 23.02.22 теоретично можна було продати за 50, а зараз нема сенсу навіть виставляти. Прямих збитків може і небагато, не так багато і вклав. А от втраченої вигоди чимало)) Але думати треба позитивно. Десь можливості втрачаються, а десь вони відкриваються. А Херсон колись може знову підніметься в ціні, і акумулятор дасть свою енергію))
Нам всім здається, що щось трапиться, але не з нами. Це ваш досвід. І якщо добре поміркувати, чи хотіли б ви не робити той ремонт, можливо, відповідь буде не такою очевидною. Бо я теж не впевнений, чи був би я собою, якби в мене не забрали 70 тисяч доларів. В такому випадку, доречно сказати: дякую боже, що взяв "дєньгами", хоч я в нього не вірю
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 14 сер, 2025 10:30
Vadim_ написав: Бетон написав: Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Дуже от этого. Не хотелось бі увидеть Днепр в состоянии Авдеевки, даже через 3-50 років. Гроші можна вивезти а хату ніяк...
Харьков отбили. А Днепр никогда никогда не будет и близко разрушен. Тогда продавайте, как мой приятель, который буквально месяц назад продал у вас в Днепре новострой за 46 куе и купил в варшавском за 54 куе 1к на 27 год Кирпичная коробка генерирующая убытки хуже всего
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 14 сер, 2025 12:16
Vadim_ написав:Живемо ми наразі у своєму будинку..., уперше в житті , дивлюся на квіточку і витяг невперше ,настроэние на пол 6-того...
Так и я в доме живу, 2 этажа... А новый хотел барнхаус со вторым светом и 1 этаж. Т.к. 90% проводим внизу. А по молодости тож хотелось дорого-багато, 2 этажа))) Теперь пересмотрели хотелки и пришли к выводу с женой - что 1 этаж ТОП))) Главное планировку с большой гостинной, вторым светом и выходом на терасу. Да и квадратов 120 нам бы с женой хватило на старость)) Тем более участок в близи соснового леса, воздух - просто кайф. Но у каждого свои забубоны.
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 113 раз.
-
-
Профіль
-
-
|