|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 23 сер, 2025 08:49
Faceless написав:Бетон написав:Бетон написав:Faceless, за все платять стільки, скільки воно коштує. конвертаційні центри зробила влада і відмив від податків теж. баланс у сферах життя буде через саботаж, ухилення. і це не тому, що люди погані. люди скрізь практично однакові. дурних платити в карман чиновнику не має. ви це розумієте, я точно знаю ******* Так які тоді претензії до "того що ви за податки бачите". Платять стільки скільки коштує, роблять стільки, скільки сплачено.
Вы, к сожалению, далеки от гос закупок. Всей стране известна формула 30/70, где 70% заносится налом, а на 30 выполняются заказы. Каждый день по всем возможным каналам вскрываются коррупционные схемы, где воруются налоги, но вы этого не замечаете. У вас плохой я. Я должен исправить всю систему и исправно отдавать все деньги в бюджет. Сделать всё честно, как хотя бы в Польше вам в голову не приходит. И я отдам всё до копейки
А ви наскільки близькі? Ваш ремонтний бізнес, мабуть, на держзамовленні?
Что?? Ремонтный бизнес?? Это смешно. Какой же это к черту бизнес. До закона о мобилизации моему ТОВ было 13 лет. Я занимался реконструкциями и строительством в том числе через разных "дружков", которые типа выигрывали тендеры, а на самом деле, победители известны ещё до конкурса. А у них нет ни спецов ни знаний для выполнения. Ремонт это то, на что меня вынудили. Триста лет он мне не нужен
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 23 сер, 2025 08:54
Грейт. 4 предложения. Причём есть баба, которая практически насильно домагается привезти деньги прямо сейчас. Это какой-то ажиотаж прямо. На сделку готовы все. А переуступку закрыли. Придётся получать документы
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 23 сер, 2025 09:01
Бетон написав: Faceless написав:Бетон написав:Сижу на днях со знакомым. Работает в НАЗК и хвастается, что они проверяют депутатшу, мол, дело в суд передают. Хвастается, что у них есть допуск к проверке всего на свете. Я спрашиваю, какой результат твоей работы?? Конкретно отвечай. Вот результат моей - смотри, вот моя капитализация и т.д. Сколько обвинений вынесено благодаря вам?? Знаете что он ответил? Ноль. Ноль. Бюджет НАЗК почти 2 миллиарда. И ему выплатили помощь 80 тысяч. Это я в принципе ему их передал *условно. От этого цинизма - вкус крови во рту
НАЗК не замінює судову систему. Але це не робить його непотрібним. І чого ви так збудилися на ті 80к, для вас то кишенькові витрати
Знаете как попадают в набу и назк? По блату через знакомых. Недавно в набу взяли малолетку девчонку, 22 года на должность, на конкурсе которой следак с 11 леиним опытом не прошёл. Именно поэтому они тупее тех, кого проверяют. Именно поэтому они не способны ничего доказать в судах. Зачем вы их защищаете?? Если даже в ВР недавно был доклад о их полной бесполезности. В пятницу их отпустили домой в 2 часа дня. А я впахивал до 9 вечера и еле тащу ноги домой. Днями они сидят пьют кофе, выбирают духи в мейкап.
Бетон, у Вас був шанс, навіть не один. Ви не скористались, а тепер пеняєте на ВР чи НАЗК.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 11:36
мій кєнт, який працює в НАЗК з моменту його заснування (а до того працював в Нацбанку) пішов в 2023 добровольцем і зараз воює, а його 25-річний на той момент син пішов добровольцем ще 24/02/22, був поранений під Мощуном, отримав за ті бої орден За мужність 2го ступеня, потім потрапив в полон на Донбасі, сидів в ращці і потім в Оленівці де під час того обстрілу був поранений, потім через 1,5 року був обміняний і зараз лікує поранену в Оленівці ключицю в Німеччині
але я знаю достатньо колег кєнта з НАЗК і далеко не всі вони викликають у мене повагу - наприклад один колишній опер з убопу десь мого віку, який під час одного з спільних застіль чомусь прийнявши мене за колишнього бандюка хизувався близькими знайомствами з авторитетами 90х і розповідав що пішов сюди працювати виключно заради грошей, які він мав надію отримати з тих кого спіймає шляхом фінмоніторингу
люди різні і ангелів серед них немає, але в моєму розумінні людина має відповідати виключно за себе, а не тикати на проступки та недостойну поведінку інших
80К преміі, рано відпустили додому, пьють на роботі каву - це схоже на заздрощі лузера-роботяги до речі звернув увагу як багато спільного в менталітеті пишущих тут дніпрян, зокрема в Бетона, барабашова, юри_теплотехніка, стрікера, ще здається хтось такий же був
і це їх спільне абсолютно не викликає у мене поваги
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2732 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 12:04
Днепр город контрастов и сталелитейных заводов. В отличие от Донецка - в 2012 году он был город роз, позже недолго наверное тоже. Покупатель Томоса и кубка УЕФА тоже с нашего города. Оба патриота и естественно в одном городе на Дунае сейчас Но по теме - стройки кое какие у нас крутятся. А в Павлограде шелтеры забиты и люди на полу там спят. Что в Киеве по долгостроям типа А136 - вводятся в эксплуатацию? Раньше их реклама на мордобуке была, сейчас пропала. Сирийцы и арабы гребут эконом стояками под своих "новых украинцев"?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 12:08
а136 уже практически готов, обещают сдать в этом квартале
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 12:13
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 16:39
kingkongovets написав:а136 уже практически готов, обещают сдать в этом квартале
Звідки така інфа? В будинковій групі прогноз на перший 26-го.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 сер, 2025 16:42
gonchik74 написав: kingkongovets написав:а136 уже практически готов, обещают сдать в этом квартале
Звідки така інфа? В будинковій групі прогноз на перший 26-го.
з відділу продажів
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 сер, 2025 17:23
Бетон написав: Именно поэтому они не способны ничего доказать в судах.
Такой большой, и такой наивный. Український суд це як торговий автомат. Гроші закинув - Конопку нажав - отримав потрібне рішення
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2346 раз.
-
-
Профіль
-
-
1