Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab написав:Я зараз можу піти засняти гул дизеля 120-150 кВт, це не дринькаючий , як у мотоцикла, він дійсно рівний, але це теж дуже голосно!! До нього вночі можна звикнути і спати (бо рівний звук) , але це зовсім не тихо)) Я тому і спитав про екрани від будинку. Як це на Варшавці в населених пунктах
Всю зиму в соседней интересной организации из трёх букв включался генератор. По звуку до 50 кВт. Не напрягало. Дубарь будет, звук будет последнее, что побеспокоит. На дом я не встречал генераторы больше 70 кВт. Обычно около 40 кВт.
UA написав:На всіх гілках одночасно про енергетику. Що трапилось? Чому не про рентабельність оренди в Києві 38% річних?
Кстати, ты знал, что рентабельность аренды 38%? Клёво, правда?
Ты можешь дать прямой ответ,а то флудят какой-то отсебятиной. В Киеве есть разница в ликвидности 6-ого и 15-ого этажа одного и того же, 22-ух этажного дома или нет? Площадь,цена-одинаковая,к примеру.
Ликвидные до 12 этажа при продаже. Разницы в аренде не будет.
Бетон написав:Кстати, ты знал, что рентабельность аренды 38%? Клёво, правда?
Ты можешь дать прямой ответ,а то флудят какой-то отсебятиной. В Киеве есть разница в ликвидности 6-ого и 15-ого этажа одного и того же, 22-ух этажного дома или нет? Площадь,цена-одинаковая,к примеру.
Ликвидные до 12 этажа при продаже. Разницы в аренде не будет.
А что случилось? Почему муТрый нароТ перестал любить видовые квартиры? Глядишь, и теплые электрополы перестанет любить?