Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
dr_bastm написав:Це ти погугли, що поганого було, або не зробленого. А можеш навіть не гуглити. Ти вже сам відповів, "відремонтованих і відбудованих", найкращі мери це будували з нуля, як і дороги, школи, садочки, гігантські тепло, водо, енерго мережі, мости через Дніпро, лінії метро і громадського транспорту. Вот корисна порада - посидь тихо на лавочці в підметеному парку, для тебе лавочка, це офігіти які досягнення багатомільйонного міста. Але покакай дома, бо громадських туалетів немає.
кстати, сам давно обратил на это внимание(Днепр),это огромная проблема ,физиология , приспичило по "большому" далеко и долго не протянеш, зато все обочины и тротуары раскрашены синей-белой краской
Якщо не виглядаєш як бомж і алкоголік (ти ж не виглядаєш, да?) тебе в будь яку кафешку пустять зайти в туалет навіть безкоштовно. Якщо у тебе останні гроші витратились на ханку, раптом. В Києві так. В Дніпрі хіба інакше?
надо же ,до этого сообщения не знал про такое слово и содержание.
не пробовал , в Мак ,Эпик -да, в Варусе за деньги
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 11 січ, 2026 09:19, всього редагувалось 2 разів.
Frant написав:Йому нічого більше сказати на захист Кличка
Следует заметить,пан Франт,что Кличко лучше своей предсказуемостью, он физиологически не способен так вдохновенно врать, как миньоны зеленого кодла, что делает его куда меньшим злом. И правильно он пишет-валите нахрен с Киева, мы ничего сделать не сможем. А что можно сделать когда кацапы насыпают,как с ведра? Только рассредоточится по норам с источниками индивидуального обогрева и криницями. Это честно,по крайней мере.
Он вообще единственный, у кого смелости хватает прямо сказать, как есть
Чим менше поверховість тим комфортніше життя, в Європі це давно вже зрозуміли. Старі панельні висотки масово ідуть під знос або перепрофілюють під офіси.
dr_bastm написав:Це ти погугли, що поганого було, або не зробленого. А можеш навіть не гуглити. Ти вже сам відповів, "відремонтованих і відбудованих", найкращі мери це будували з нуля, як і дороги, школи, садочки, гігантські тепло, водо, енерго мережі, мости через Дніпро, лінії метро і громадського транспорту. Вот корисна порада - посидь тихо на лавочці в підметеному парку, для тебе лавочка, це офігіти які досягнення багатомільйонного міста. Але покакай дома, бо громадських туалетів немає.
так а які саме «найкращі мери» все це будували, ану ану?) я ж недаремно запропонував погуглити скільки мостів відремонтували і побудували попередники
я до речі памʼятаю усіх київських мерів за останні 50 років, ану нагадай менв, «киянин», хто саме з них зробив більше Кличка?
з цифрами, звичайно
що, одразу стрибок вбік, язик в дупу і перехід на особистості?
це те що я і хотів остаточно довести і зʼясувати - який ти нахєр «корінний киянин», балабол порожній)
на жодне питання відповісти не можеш, жодної цифри привести не здатен, нічого не знаєш і знати не хочеш, одні порожні фрази і необгрунтовані накиди
можеш бути вільним, ясно все з тобою, покакати йому нема де
ганьбище бл
Востаннє редагувалось kingkongovets в Нед 11 січ, 2026 10:29, всього редагувалось 4 разів.
Бетон написав:Он вообще единственный, у кого смелости хватает прямо сказать, как есть
я, до речі, досі так і не зміг зрозуміти що такого смішного в його виразі «міст втомився», або недоречного в пораді за можливості перечекати ці важки часи за межами Києва?
ті хто з цього ржуть або обурюються дороги перекривають як в Софборщазі бо в них світла нема, їм похєр і на війну і на розбомблені тец - видно теж брати по розуму нашого «корінного киянина»
Бетон написав:Он вообще единственный, у кого смелости хватает прямо сказать, как есть
я, до речі, досі так і не зміг зрозуміти що такого смішного в його виразі «міст втомився», або недоречного в пораді за можливості перечекати ці важки часи за межами Києва?
ті хто з цього ржуть або обурюються дороги перекривають як в Софборщазі бо в них світла нема, їм похєр і на війну і на розбомблені тец - видно теж брати по розуму нашого «корінного киянина»
dr_bastm написав:Думав писати чи ні, но уточнив, що з першої секунди киянин, а ти прочитати перші два слова не зміг. Не знаю до чого тут зелені, но моя позиція, якщо що, що вони нічим не кращі. Свою позицію по Кличку аргументував, а ти просто перейшов на особистості, лол.
і хто ж так завзято лайкає цю жалюгідну маячню нашого «корінного киянина»?
а такі ж самі «корінні» - флай, вадім та звичайно ж хомякоід)
dr_bastm написав:Думав писати чи ні, но уточнив, що з першої секунди киянин, а ти прочитати перші два слова не зміг. Не знаю до чого тут зелені, но моя позиція, якщо що, що вони нічим не кращі. Свою позицію по Кличку аргументував, а ти просто перейшов на особистості, лол.
і хто ж так завзято лайкає цю жалюгідну маячню нашого «корінного киянина»?
а такі ж самі «корінні» - флай, вадім та звичайно ж хомякоід)
я ж кажу - не паліться так)
Після останнього обстрілу Києва, коли почались проблеми з електрикою та опаленням, то багато таких "коріних киян" тимчасово повернулись в Чернігів )