Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Investor_K написав:Друзі, як ви вважаєте -дешевше буде чи дорожче?
Я впевнений, що все це - до дорожаю! Найбільший попит буде там, де немає опалення і газу, в тих квартирах. Наступної зими, даражай буде такий, що мама не горюй!
тут шо взагалі адекватів, яких цікавить тема гілки і є щось сказати по темі не залишилось?
одні емігранти, гастарбайтери, закордонні бігунці від призову, некияни, йобнуті борцуни з корупцією з диванів, просто неадеквати з психічними розстройствами
постійний флуд, оффтоп, совкодрочерство та російські наративи, якісь тупорилі срачі
Investor_K написав:Друзі, як ви вважаєте -дешевше буде чи дорожче?
Я впевнений, що все це - до дорожаю! Найбільший попит буде там, де немає опалення і газу, в тих квартирах. Наступної зими, даражай буде такий, що мама не горюй!
kingkongovets написав:тут шо взагалі адекватів, яких цікавить тема гілки і є щось сказати по темі не залишилось?
одні емігранти, гастарбайтери, закордонні бігунці від призову, некияни, йобнуті борцуни з корупцією з диванів, просто неадеквати з психічними розстройствами
постійний флуд, оффтоп, совкодрочерство та російські наративи, якісь тупорилі срачі
модерація, агов!
ви до чого найпопулярнішу колись гілку довели?
мабуть час з цього дурдому тікати
Я давно пропонував закрити цю гілку і опечатати її, печаттю царя Соломона
kingkongovets написав:тут шо взагалі адекватів, яких цікавить тема гілки і є щось сказати по темі не залишилось?