Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Я взагалі уявлення не маю про РН Вінниці, просто взяв топ по об'явам по оренді і воно все з цих двох ЖК, по мапі локація центральна По друге, до чого тут ваші вподобання, Грейт теж сильно більше 9 поверхів, там теж не все просто з паркомісцями. Не сильно уявляю ЦА, хто б в Вінниці платив за однушку 28к і це як я розумую не преміум сегмент.
Свій комплекс я на загал світити не буду. Є людина яка нормальна спілкується, запитала в приват, я відповів по комплексу. В мене винаймає іт. Пінопластовий я мав на увазі стіни з газоблоку.
А у тебя разве заполнение монолита идёт красным кирпичом? В доме 24года постройки? Или у тебя дом построен по технологии при Косыгине - стены несущие из силикатки, перекрытия - плиты? Потолок хоть не 2.55? Этот айтишник кстати к тебе в Хемниц сдёрнуть не хО? А то как Сопина или того опера у нас на Победе "оповестят" и потом весь матрас нахомяченный Харону...
В прифронтовых н.п. аренда тоже дорогая из-за военных. Но это временный фактор. В маленьких городах с маленьким рынком не стоит строить закономерностей. Одна две группы арендаторов могут менять картину, поэтому все эти закономерности - иллюзия Киев - большой рынок. И он работает
Faceless написав:Я взагалі уявлення не маю про РН Вінниці, просто взяв топ по об'явам по оренді і воно все з цих двох ЖК, по мапі локація центральна По друге, до чого тут ваші вподобання, Грейт теж сильно більше 9 поверхів, там теж не все просто з паркомісцями. Не сильно уявляю ЦА, хто б в Вінниці платив за однушку 28к і це як я розумую не преміум сегмент.
Свій комплекс я на загал світити не буду. Є людина яка нормальна спілкується, запитала в приват, я відповів по комплексу. В мене винаймає іт. Пінопластовий я мав на увазі стіни з газоблоку.
А у тебя разве заполнение монолита идёт красным кирпичом? В доме 24года постройки? Или у тебя дом построен по технологии при Косыгине - стены несущие из силикатки, перекрытия - плиты? Потолок хоть не 2.55? Этот айтишник кстати к тебе в Хемниц сдёрнуть не хО? А то как Сопина или того опера у нас на Победе "оповестят" и потом весь матрас нахомяченный Харону...
В Вінниці будинок з червоної цегли. Несучі стіни. Стеля 2.70.
До речі Бетон правий що ринок нерухомості в одну мить може кардинально переформативуватись в звязку з закінченням подій які тягнуться з 2022 року. Але щось спрогнозувати зараз просто неможливо.
Ще зараз часто для заповнення стін в моноліті обирають керамоблок. В моєму жк також його обрали, але дивлюся в іншому крилі використовують і газоблок. Я ніколи не жив у квартирі, що має стіни з керамоблоку, але забудовник говорить, що це буде щось середнє між цеглою та газоблоком по характеристикам. Саме мої стіни вже побудовані з керамоблоку, тож не знаю чи радіти, що його вистачило саме на наше крило)
The_Rebel написав:Ще зараз часто для заповнення стін в моноліті обирають керамоблок. В моєму жк також його обрали, але дивлюся в іншому крилі використовують і газоблок. Я ніколи не жив у квартирі, що має стіни з керамоблоку, але забудовник говорить, що це буде щось середнє між цеглою та газоблоком по характеристикам. Саме мої стіни вже побудовані з керамоблоку, тож не знаю чи радіти, що його вистачило саме на наше крило)
імхо керамоблок гірше за газоблоки. Від цегли там тільки колір. А так він надзвичайно крихкий П.С. Не дуже розумію хейт щодо того, з червоної цегли заповнення, чи газоблоку. На звукоізоляцію більше впливатиме загальна товщина стіни, а щодо крихкості при свердлінні це не якоюсь складною проблемою. Після закінчення ремонту ви про то забудете і різниця вам буде до лампочки
До речі Бетон правий що ринок нерухомості в одну мить може кардинально переформативуватись в звязку з закінченням подій які тягнуться з 2022 року. Але щось спрогнозувати зараз просто неможливо.
Ну станом на зараз тренд переселення приблизно - зі сходу, півночі та півдня на захід і центр. Відповідно і міняється рн. В Сумах (звідки родом моя дружина) зараз можна дуже дешево прикупити нерухомість, навіть за 30 тис. 1к готовий новобуд. Надія, що після війни все стабілізується, але це також буде не швидкий процес, на мою думку ці міста будуть довго в ролі наздоганяючих
Ну станом на зараз тренд переселення приблизно - зі сходу, півночі та півдня на захід і центр. Відповідно і міняється рн. В Сумах (звідки родом моя дружина) зараз можна дуже дешево прикупити нерухомість, навіть за 30 тис. 1к готовий новобуд. Надія, що після війни все стабілізується, але це також буде не швидкий процес, на мою думку ці міста будуть довго в ролі наздоганяючих
Я думаю, також Одеса і регіон піде в ріст. Там порт і вся морська торгівля. Але все може закінчитись кардинально по іншому ніж ми прогнозуємо.
В угоди з нерухомістю входить фінмон: що це означає для покупців В Україні посилять контроль угод із купівлі-продажу та оренди житла. Наразі рієлтори масово отримують «листи щастя» від Мінфіну, в яких їх повідомляють про необхідність реєстрації в Кабінеті системи фінансового моніторингу Держфінмону та подання через цей канал даних про клієнтів та угоди, сума яких перевищує 400 тисяч гривень. А це означає, що тепер рієлтори повинні інформувати фінмон про деталі практично всіх угод. Рієлтори будуть зобов'язані: ідентифікувати клієнтів (збирати паспортні дані, ІПН); проводити верифікацію клієнтів, встановлювати кінцевого бенефіціарного власника для юросіб та з'ясовувати джерела походження коштів; повідомляти про підозрілі операції Держфінмоніторинг (наприклад, якщо покупець намагається заплатити готівкою); зберігати документи щодо операцій із нерухомістю протягом п'яти років; за невиконання обов'язків (неподання звітності, порушення процедури верифікації тощо) рієлторам можуть загрожувати штрафи у сотні тисяч гривень. Будьте готові заповнювати детальні анкети у рієлторів ще на етапі укладання договору про надання послуг. Якщо сума угоди перевищує 400 тисяч гривень, рієлтор може і зобов'язаний вимагати документи, що підтверджують легальність походження коштів — довідки про зарплату, документи про продаж іншого майна, дивіденди тощо», — каже юрист. Виходить, що покупці, які не зможуть підтвердити легальність коштів, відразу потрапляють «до поля зору» Держфінмону. Зазначимо: попри те, що формально контроль за угодами з нерухомості вже й так є (через оцінювачів та нотаріусів), як кажуть рієлтори, все ще зберігаються окремі «лазівки». Наприклад, можна провести розрахунок готівкою, вказавши в договорі купівлі-продажу, що розрахунок на момент оформлення угоди вже зроблено (наприклад, послатися на те, що покупець раніше винаймав це житло і поступово погашав його вартість). Тепер же відповідальність за такі формулювання бере на себе рієлтор, який ризикує втратити ліцензію, якщо не повідомить про «підозрілого клієнта» куди треба.
ihorkyiv написав:Тепер же відповідальність за такі формулювання бере на себе рієлтор, який ризикує втратити ліцензію, якщо не повідомить про «підозрілого клієнта» куди треба.