Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless / kingkongovets Помилився в процентажі, ніколи не мав досвіду розлучення (і надіюсь ніколи не матиму) Дійсно, ті випадки про які чув, то було не по дефолту нерівномірний розподіл, а саме за рішенням суду
The_Rebel написав: Faceless / kingkongovets Помилився в процентажі, ніколи не мав досвіду розлучення (і надіюсь ніколи не матиму) Дійсно, ті випадки про які чув, то було не по дефолту нерівномірний розподіл, а саме за рішенням суду
А хіба є інші способи ділити майно (крім добровільного) окрім рішення суду?
Hotab написав:А хіба є інші способи ділити майно (крім добровільного) окрім рішення суду?
Так, можна подружжя може добровільно домовитися про поділ майна у будь-якому співвідношенні і зафіксувати це у договорі про поділ майна. Але він обов'язково має бути засвідченим нотаріусом
Hotab написав:А хіба є інші способи ділити майно (крім добровільного) окрім рішення суду?
Так, можна подружжя може добровільно домовитися про поділ майна у будь-якому співвідношенні і зафіксувати це у договорі про поділ майна. Але він обов'язково має бути засвідченим нотаріусом
Помню, тренер фигни не посоветует. Олег Иванович, не могу заснуть. Тренировки 6 дней в неделю, слишком тяжёлые. Скоро Европа. Что делать, В6 + магний? Олег Иванович: "Прийди домой и выпей пару бутылочек пивка"
Бетон написав:Я так понял, вы моё имущество раздерибанили, расчленили.
Красавцы.
Нормально хоть поделили?
судебных споров о разделе имущества между мной и бывшей не было. Я у нотара подписал заявление на хату в ЯГ.
Алчность - смертный грех, друзья.
Пане Бетон, не нервуйте, я тільки прокоментував пост, ваше майно і ваша сімʼя - то ваша справа. Дай боже кожному мати можливість подарувати квартиру в ЯГ насправді