Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab написав:А вся кухня без сантехніки і кухонної техніки вилітає впевнено вище 5 кіло євро. 👀
Точно є сенс платити за кухню більше 5к євро? Маю позитивний досвід з фабричними модульними, найстарішу ставили в 2013 році - от її вже хочеться замінити чисто візуально, але все функціонує й досі. Поставлена у 2016 році зараз має стан 4,5 з 5. Востаннє ставила модульну в 2025 році, обійшлося щось близько 900 у.о за майже 4 м.пог. без встановлення.
Можна взагалі поєднати. Наприклад, якщо кухня буквою Г, то коротшу сторону хай меблярі роблять з нішами під техніку, вбудований холодильник, в кутку зараз пропонують взагалі міні-кладові з системою зберігання, а довша частина - модульна. Щодо кольору, то є кілька варіантів, щоб все це виглядало нормально: а) підібрати матеріали одного й того ж виробника що у фабрики, що у мебляра; б) підібрати кольори так, щоб вони між собою гармоніювали (умовно мебляр використовує Дуб Каселла, а модульна частина кухні буде в кольорі кашемір чи глиняний сірий)
Hotab написав:Blum vs Ivento для кухні. Є сенс переплатити за Blum?
Пошук про Ivento взагалі нічого не показує, що за звір?
блюм переоценен ИНХО)
Топовые китайские механизмы от Вияра неплохо ходят
Ждем продолжения историй про "дешевые европейские ремонты")))
из своего кейса могу вспомнить как "сантехники" румын и португал подключили к бачку инсталяции горячую воду про укладку плитки где кривизна швов и укладки видна на фотке с телефона просто промолчу) и все это происходило в Лигурии...
Та не думаю що він мені дешевий)) Хоча враховуючи що там албанці працювали (ще працюють) у чорногорського забудовника , особливої якості не очікую. З іншого боку мені нема часу там шукати майстрів для ремонту (а російсько/украіно-мовні там ціну ставлять значну вищу для своїх, за зручність комунікації). Сподіваюсь влітку потрапити туди і прийняти квартиру, скажу що там за якість по фіналу.
Hotab написав:Blum vs Ivento для кухні. Є сенс переплатити за Blum?
Пошук про Ivento взагалі нічого не показує, що за звір?
блюм переоценен ИНХО)
Топовые китайские механизмы от Вияра неплохо ходят
из своего кейса могу вспомнить как "сантехники" румын и португал подключили к бачку инсталяции горячую воду про укладку плитки где кривизна швов и укладки видна на фотке с телефона просто промолчу) и все это происходило в Лигурии...
кривизна зависит швов и от плитки, которіе свп не віровнять..., .но у єтих де*** наверное 50 прцентов пустоти під плиткою
Та не думаю що він мені дешевий)) Хоча враховуючи що там албанці працювали (ще працюють) у чорногорського забудовника , особливої якості не очікую. З іншого боку мені нема часу там шукати майстрів для ремонту (а російсько/украіно-мовні там [b]ціну ставлять значну вищу для своїх, за зручність комунікації).[/b] Сподіваюсь влітку потрапити туди і прийняти квартиру, скажу що там за якість по фіналу.
цє зрозуміло алє наприклад в Італії не так просто привезти "своїх" робітників які будуть робити ремонт, обмежень та гємору багато особливо якщо новє від застройщика... сам пройшов чєрєз цє) там дє в Киеві мене переробили би за свій рахунок або пішли нах бєз оплати у Італії прийшлося закрити очі на кривизну, такє життя...
Прохожий написав:из своего кейса могу вспомнить как "сантехники" румын и португал подключили к бачку инсталяции горячую воду про укладку плитки где кривизна швов и укладки видна на фотке с телефона просто промолчу) и все это происходило в Лигурии...
Можливо треба наймати італійців? Вони просто топ нація по столярці, меблям і сантехніці. Хоча можливо сучасні ремонти/якість вже не ті, бо бачив ремонти 1990-хх-2000хх
Прохожий написав:из своего кейса могу вспомнить как "сантехники" румын и португал подключили к бачку инсталяции горячую воду про укладку плитки где кривизна швов и укладки видна на фотке с телефона просто промолчу) и все это происходило в Лигурии...
Можливо треба наймати італійців? Вони просто топ нація по столярці, меблям і сантехніці. Хоча можливо сучасні ремонти/якість вже не ті, бо бачив ремонти 1990-хх-2000хх
Эта кухня в варшаве получилась штуки полторы от силы. Механизмы вияра Atira от Hettich. Фасады Италия. С профилями gola, встроенным холодильником. С антресолями, на всю высоту. А не калечная IKEA, ещё и в 2 раза дороже.