Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12782127831278412785>
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 02:30

Бетон написав:
  whois2010 написав:
  Hotab написав:тцк, влк, пилячі тендерів, реформатирів, відбудовників енергетики а дорожнобудівельників

Все ж основна причина - загроза яку відчуває Запоріжжя і Дніпро. І міграція звідти до столиці платоспроможних «везельвулів».
Сьогодні в Мико в пасажирський вагон залетів Шахед. Це не додає бажання людям з грошима там залишатись.
Якщо б у мене (як у мешканця Дніпра) виникло питання, витратити чорний пакет баксів на бетон в умовній європі, чи в Київ, до якого лінія фронту несподівано може стати дуже близько, я б Київ не розглядав взагалі. І якщо дійсно тікають товсті кроти з баблом з Зп та Дн, то ціни вже мають рости. Бо оця новобудова по 3500/7000 буде готова роки через 2-3 у кращому випадку. Що на той час буде на територї України?

Для этого нужно самому себе задать вопрос:
Что в Европе даст недвижимость?
Если вы мыслите разрядом сборщика киндер сюрпризов в коробки, то я вас разочарую.
Людям со средним достатком нечего делать в Европе. Никто не будет тратить 5 лет на изучение языка, чтобы дорасти до старшего мойщика полов.

Недвижимость в Европе — это:
низкая доходность (3–5% в лучшем случае),
жёсткие налоги,
контроль происхождения средств,
дорогая эксплуатация,
и рынок, где вы никто и звать вас никак.

Среднему человеку Европа ничего не гарантирует. Там не раздают статус, уважение и доход просто за факт покупки квартиры.
Там платят за компетенцию и встроенность в систему.
Бетон сам по себе не делает вас частью общества.
Он либо инструмент, либо якорь.

Я сам периодически хочу поменять киевский бетон на польский. У меня он уже там есть. Но он ничего мне не даёт, кроме 1куе аренды в месяц. Я не могу его ни продать ни реинвестировать

А что вас удивляет? На пятом году войны, вы думаете люди не научились на ней зарабатывать?

Действительно, в развитых странах сейчас инвестиции в недвижимость становятся анахронизмом.
В Украине пока практически нет альтернатив для больших сумм.
И это не хороший сигнал.
Но Украина стала очень технологичной страной.
Не сомневваюсь, скоро она догонит и перегонит весь остальной мир.
И инвесторы в бетон будут отдавать десяток квартир за "ведро картохи" (с).
rjkz

Подякував: 8885 раз.
Подякували: 5636 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:03

Прохожий написав:
  kingkongovets написав:
Hotab написав:[b]
Але ж лукін бек Бетон має більші успіхи в інвестуванні. Хто я такий щоб ставити в приклад себе чи критикувати його .

ти, як і багато інших тут не розумієш різницю між інвестиціями та спекуляціями

Бетон не інвестор, він спекулянт
інвестиціі - це про інше

тут интересна математика процесса...
насколько понял Бетон каждый новый бетон(каламбур :mrgreen: ) покупает дороже предыдущего и каждый новый ремонт выходит дороже(если однотипный), учитывая короткий временной промежуток покупка/ремонт/продажа можно прийти к схеме "мама заканчивайте торгувать бо скоро нечем будет сдачу давать"(утрирую :shock: )

+1
Слово в слово я ему это написал несколько лет назад.
Он с таким-же успехом мог держать ОДНУ квартиру, если оно действительно у него так работает.
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:37

Прохожий написав:
  airmax78 написав:
  Прохожий написав:подскажите свои планы, где планируете купить после голосухи и ЯГ?
ну чисто информативно чтобы знать где точно не стоит рассматривать покупку...

Вам не сподобаються мої плани. ТТ.

можно смело брать
Я там давно уже продал)

Я-бы так смело не говорил.
У максового нефарта очень большой радиус поражения.
Пусть где-нибудь в раше купит, поближе к кремлю.
:mrgreen:
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:40

airmax78 написав:
  Прохожий написав:
  airmax78 написав:Рибальський - кращій ЖК Східної, Центральної та Південної Європи.

угу, гетто на берегу 6 полосной трассы :shock:
там рядом замерший ЖК Оазис просто бриллиант! :mrgreen:

Оазис буде зданий разом зі станцією метро "Суднобудівною". А в цілому там фантастично. Куточок Копенгагену посеред суцільного ПЦя. Рибальський - ван лав.

Так купи сразу в Копенгагене.
Что тебе Киев плохого сделал?
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:42

airmax78 написав:
  BIGor написав:
  airmax78 написав:Коли ми приїжджаємо (чи раніше приїжджали, коли ще було можна) до розпіарених міст, ми багато на що заплющуємо очі. Бо нові враження, навколо все незнайоме. Але якщо придивитись уважно, то стає зрозуміло, що краще Києва міста не має.

Чому тоді Ви в Відні, а не Києві?

Я розриваюсь між двома містами. Працюю у Відні, але справжнім життям живу тільки в Києві.

Напомнило.
Штирлиц склонился над картой мира.
Его неудержимо рвало на родину.
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:44

airmax78 написав:
  Хомякоид написав:
  airmax78 написав:Візьму дешево. Па5К ЄВРО за квадрат без ремонту. Не збираюсь переплачувати.

Не обмежуйте себе ніякими рамками.
беріть па 10 кЄвро якщо з видом не на гаражі

Якщо з гарним ремонтом та італійськими меблями - то доведеться залучити є-оселю на частину вартості. "Квартира повинна коштувати максимум скільки у вас є та доступно в кредит + ще трохи позичити у родичів"(с) (Юра-теплотехнік)

Ага.
"Покупать недвижимость в воюющей стране - это клиника" (Венский узник).
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:48

Frant написав:
  airmax78 написав:Збираюсь повертатись - відновлюю старі порушені соціальні зв'язки.

Приїжджайте, чекаємо вас в Києві. Біля рибальского.
Морозів вже немає.
Гайки вмієте крутити? Влаштуємо вам відстрочку. Правда, ЗП невелика і брудна і десь в полях.
Якщо не вмієте - можемо сантехніком-асенізатором, труби від гавна чистити.
Або ж підберемо хороший бойовий колектив? Фронт чекає.
По можливості, прихопіть інших ухилянтів, rjkz, бігора і тд

rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:50

airmax78 написав:
  Hotab написав:Макс красавчик, мені його гумор подобається))
Доречі скільки він тут «вивіз» нападок за свою квіточку, так він ще лайтово тут тролить)). Не озлився на всіх оточуючих))

Ну раз ростемо , то декларую в 2027 році продаж Кампусу. Треба ж хоч раз зробити щось своєчасно! Бо з Херсоном «і зайці голодні, і з пацанами куйня вийла». 😅
І да, Макс, я памʼятаю вашу пораду купувати в «044» стільки метрів , на скільки є кешу. Якби послухав, був би в шоколаді. Але ж я купив 91 метр в Херсоні! Памʼятник довбо*бізму 😅

Я у 2020-2021 був занадто зайнятий роботою та власним ремонтом - про*бав зміну всієї зовнішньополітичної ситуації. Прокинувся тільки десь 20-21 лютого. Я б не дав нікому нічого купити аби був в матеріалі в той час. Не можна живучи в Україні розслаблятись.

Нифига ты не прокинулся.
Ровно накануне войны ты тут рассказывал, что ее не будет.
"Рукописи не горят".
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 05:53

adeges написав:бачу, що йдеться про роки... то мабуть я з 20 роками на цьому форумі вже суперстар. але якщо мене зараз притулити до стінки у безвітрену погоду, я теж можу ще досить чимало )

Брежнев на пленуме
-Тут некоторые говорят что я стар. Да, я - стар. Я очень стар. Я- суперстар!
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 06:00

airmax78 написав:
  Хомякоид написав: Біля Чабанів відкрито новий рошен. Кажуть найбільший в Україні.

Шкода чабанкІвців - і так не дуже добре виглядають, а тут такий удар по подшлунковій. Цукровий діабет тепер там поширюватиметься з потрійною швидкістю. Пам'ятаю як у нас біля офісу відкрився Рошен - дуже помітні зміни у зовнішності працівників почались вже за декілька місяців. Бо нормальна жива людина не може пройти повз Рошен і нічого не купити. Це НЕ можливо. Як неможливо оминути гравітацію надважкої чорної діри. Якщо цей підсанкцієць ще облаштує міні кав'ярні в своїх магазинах - українцям пц.

Мы БКК берем.
И американцев на него подсаживаем.
Когда-то из "украинской" кондитерки в НЙ можно было купить только рАшен липецкой фабрики. :mrgreen: Причем и после второго Майдана я ее видел.
rjkz

Профіль

14
10
7
  #<1 ... 12782127831278412785>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти