Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12783127841278512786>
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 08:30

не те що на падаючому ринку

rjkz написав:
  Прохожий написав:тут интересна математика процесса...
насколько понял Бетон каждый новый бетон(каламбур :mrgreen: ) покупает дороже предыдущего и каждый новый ремонт выходит дороже(если однотипный), учитывая короткий временной промежуток покупка/ремонт/продажа можно прийти к схеме "мама заканчивайте торгувать бо скоро нечем будет сдачу давать"(утрирую :shock: )

+1
Слово в слово я ему это написал несколько лет назад.
Он с таким-же успехом мог держать ОДНУ квартиру, если оно действительно у него так работает.

звичайно, не те що на падаючому ринку фліпати може кожний
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2883 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 08:37

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

yama написав:Дуже цікаво читати цю тему якщо більша частина ТЕЦ Києва як займались теплопостачанням - зруйновані та поки що немає жодних рухів у напрямку еееее…. Я навіть не знаю скажімо загально - виправлення ситуації . Ба більше на мою думку , спираючись на різних «екПердів» з ютубу, та і на звичайну логіку підчас війни ці питання вирішити не можливо. Будівництво якісної приватної котельні на приватному дуже багатому виробництві яке займається експортом , це я до того що гроші там не були обмежувальним фактором, зайняло 1 рік . У Києві таке будівництво ще навіть не починалось і практично не можливе в умовах війни. Якщо мова про багатоквартирні будинки в тому числі новобудови, то там індивідуальне газове опалення згідно норм обмежено чи то 5 чи то 7 поверхів, а таке житло в Києві вже можна вважати майже преміум ))) класом. Тобто автоматично всі мурашники без опалення ще не одну зиму. Друга проблема електроенергія тут ситуація майже така ж сама як і з опаленням , якщо не гірше, основні підстанції лінії розбиваються на раз два , своєї генерації Київ немає .
ТОМУ МЕНЕ ВЗАГАЛІ ДИВУЄ як в здоровому розумі в світлій памяті можна взагалі розглядати купівлю нерухомості по таких цінах чи навіть оренду в Києві у багатоквартирних новобудовах і не тільки. Хіба який сегмент приватних будинків а-ля елітних поселень, де можна самостійно побудувти собі СЕС + поставити генератор на 15-30 кВт, само собою газ і таке інше типу своєї скважини і свого септика ))) але септик якось не асоціюється з елітною нерухомістью .
Цей парадокс пояснити важко , так само як і парадокс голосування за Януковича після оранжевої революції ))) . Чому нема падіння цін в рази на києвську нерухомість - парадокс. Ой я ще забув за війну - обстріли . Найкраща Київська нерухомість це безкоштовна палатка в метро чи оренда підземної парковки переобладнаної під місце для спання
По-перше, з чого ви вирішили, що жодних рухів немає? Ще в березні під кінець сезону опалення і гаряче водопостачання тимчасово відновили, думаю тестово бо короткочасно. Запускали невеликі котельні схоже. То що це не дуже афішували як на мене і правильно.
Все інше вами написане то вже повнісінька дурня
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 08:52

Faceless написав:По-перше, з чого ви вирішили, що жодних рухів немає? Ще в березні під кінець сезону опалення і гаряче водопостачання тимчасово відновили, думаю тестово бо короткочасно. Запускали невеликі котельні схоже. То що це не дуже афішували як на мене і правильно.
я вам вказав на реальні терміни побудови котельні при необмеженому фінансовому ресурсі при найбільшому бажанні зробити це для себе як наскоріше. Але загалом " Зима близько" (с) Старки і окремо зима покаже хто правий
yama

Подякував: 9256 раз.
Подякували: 1078 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 08:59

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

yama написав:
  Faceless написав:По-перше, з чого ви вирішили, що жодних рухів немає? Ще в березні під кінець сезону опалення і гаряче водопостачання тимчасово відновили, думаю тестово бо короткочасно. Запускали невеликі котельні схоже. То що це не дуже афішували як на мене і правильно.
я вам вказав на реальні терміни побудови котельні при необмеженому фінансовому ресурсі при найбільшому бажанні зробити це для себе як наскоріше. Але загалом " Зима близько" (с) Старки і окремо зима покаже хто правий
Я не можу казати за всі будинки взагалі, але там де має знайомих - різні локації на лівому - запустили тестово опалення ще в березні.
Дарницьку ТЕЦ може і не запустять, інші думаю таки запрацюють. Плюс якісь мобільні котельні.
Будинки з власними котельнями то взагалі окремо, там нічого не зникало.
Загалом, незважаючи на все, цю зиму Київ нормально пережив, особливо нові будинки. Звісно є і будинки, де все було дуже погано, але дякувати богу їх небагато. Тож ваші зловтішання недоречні і звучать абсурдно
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 09:20

Якщо мова про багатоквартирні будинки в тому числі новобудови, то там індивідуальне газове опалення згідно норм обмежено чи то 5 чи то 7 поверхів, а таке житло в Києві вже можна вважати майже преміум ))) класом. Тобто автоматично всі мурашники без опалення ще не одну зиму.

Яма як завжди «забув» про свічки зі своїми газовими котельнями . Які пройшли цю зиму без проблем, особливо коли встановили ще і автономне живлення е/е на ці котельні.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:12

Frant написав:
  Faceless написав:незважаючи на все, цю зиму Київ нормально пережив,

Золотими буквами треба викарбувати, вам, Фейслес! Щоб всім зразу було ясно, з ким вони мають справу, і не стидатись :mrgreen:

В.І. Лєнін про російську інтелігенцію ХІХ ст: "Страшно далекі оні от народа".
Нікого не нагадує? :mrgreen:

Война еще не коснулась представителей украинской Ылиты :mrgreen:

в отличии от "империалистической войны проводимой ненавистными янки"(с) в отношении Ирана
Там наверно в верхах фотографов, вэбмоделей и младорыгов нет.
ПыСы.Бойко вчера сообщил что у нас недостача 4Гвт электроэнергии и нет никаких подвижек в восстановлении мощностей.
Наверно это он сожжённые ТЭС посчитал.
Сейчас неплохо работают СЭС, пусть с запада что то закупается.
Что будет с новыми обстрелами в ноябре(по понижающим коробкам естественно, не по АЭС же?)??? Солнца ж будет на 5-6 часов меньше чем в мае. А домов полностью на электрике меньше не стало(у нас сегодня один такой подбили).
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 385 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:54

Faceless написав:Дарницьку ТЕЦ може і не запустять, інші думаю таки запрацюють.

Дарницька ТЕЦ вже більше тижня димить усіма 3ма трубами (почерзі)
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:57

Xenon написав:

Флайман колись кричав на такі повідомлення «коригуєш вогонь росіянам»
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:03

Xenon написав:

Це я бачу, але це не обов'язково означає, що її відновили.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:09

Faceless написав:
  Xenon написав:

Це я бачу, але це не обов'язково означає, що її відновили.

звичайно не означає, але й зради повної немає (як дехто кричав що все зруйновано на 99%)
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 12783127841278512786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор