|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 23 кві, 2026 12:14
Xenon написав: Faceless написав: Xenon написав:Дарницька ТЕЦ вже більше тижня димить усіма 3ма трубами (почерзі)
Це я бачу, але це не обов'язково означає, що її відновили.
звичайно не означає, але й зради повної немає (як дехто кричав що все зруйновано на 99%)
ну конкретно зараз, доречі, всі труби без димку Просто з того що я бачив, як її роздовбали, мені мало віриться, що то зможуть відновити, тим більше Дарницька ТЕЦ приватна. Але якщо вийде то це буде взагалі чудово, і в наступний опалювальний ми зайдемо з опаленням, щоб тут не скиглили франти і не фантазували гості зі Львова Доречі, незважаючи на перерву з опаленням, оренда так і не знижувалась П.С. А ні, щойно задиміла
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 8310 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 23 кві, 2026 12:24
yama написав: Faceless написав:По-перше, з чого ви вирішили, що жодних рухів немає? Ще в березні під кінець сезону опалення і гаряче водопостачання тимчасово відновили, думаю тестово бо короткочасно. Запускали невеликі котельні схоже. То що це не дуже афішували як на мене і правильно. Все інше вами написане то вже повнісінька дурня
я вам вказав на реальні терміни побудови котельні при необмеженому фінансовому ресурсі при найбільшому бажанні зробити це для себе як наскоріше. Але загалом " Зима близько" (с) Старки і окремо зима покаже хто правий
Згоден з вами що відновити до наступного року все нереально. Але заради справедливості такі морози трапляються раз на 5 якщо не на 10 років. Тому такої ситуації з опаленням і проривом труб як було в лютому вже не буде. Проблеми з електрикою будуть.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3237 раз.
- Подякували: 500 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 кві, 2026 19:29
rjkz написав:С эмигрантской ветки просил кого-нибудь перепостить, не знаю или сделали, Прохожий заглядывал, но что-то не получилось у него.
ответил в профильной колбасной ветке Еміграція, заробітчанствоне тащите сюда оффтоп. и так хватает и без вашего...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 939 раз.
- Подякували: 1463 раз.
-
-
Профіль
-
-
1