Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Лун.уа. Робити статистику і виставляти її тут - немає жодного сенсу. Ні для кого. До того ж - треться все, що не "даражай".
Якщо мої спостереження правильні і маємо дію системних факторів, через півроку і ціни квартир посиплються. Мова про недорогі квартири біля метро.
На "дешевій працюють" всі фактори. На "даражай" - європейські гроші, тотальна корупція і переїзд/втеча "жирних котів" з Харкова, Сум, Дніпра, Запоріжжя. Схоже, крім єврогрошей і корупції, інших драйверів росту вже не залишилось
Лун.уа. Робити статистику і виставляти її тут - немає жодного сенсу. Ні для кого. До того ж - треться все, що не "даражай".
Якщо мої спостереження правильні і маємо дію системних факторів, через півроку і ціни квартир посиплються. Мова про недорогі квартири біля метро.
На "дешевій працюють" всі фактори. На "даражай" - європейські гроші, тотальна корупція і переїзд/втеча "жирних котів" з Харкова, Сум, Дніпра, Запоріжжя. Схоже, крім єврогрошей і корупції, інших драйверів росту вже не залишилось
Хотаб в ветке АкуртЭрдогановича пишет про то, что аренда в комплексах с собственными крышными котельными, лифтах и насосах на воду на повербанках и собственными квант.генераторами на нужды запакованных электроприборами элитных 1К квартир, выстрелит осенью адски вверх, в то время как хрущи со жлобами жильцами, которые и по тыще с квартиры на микроАЭС в подвале не скинутся, будут жить в холоде и без горячей воды в темноте. Кто из вас прав - Хаттаб, ГерманГалущенко с миндичами, Акурт или вы, в плане потенциала падения в пропасть этой тёплой зимой(но с расмороженной канальей)?
Ясно, як завжди балабольство
дивно шо не видаляють повідомлення і не банять аффтора
В той час як в Дніпрі Барабашових вже обкладуть Шахедами так, що прийде (маршруткою! Рамник треба буде продати, щоб махати перед київськими лордами пачкою негривень) випрошувати в Київ до мене знижечку на оренду квартири з 10квтгод павербанками
. Але яка ж знижка, коли в черзі вже стоїть Вадим і зникнувший Везельвул
дивно шо не видаляють повідомлення і не банять аффтора
Вони багато часу витрачають на чистку твого пʼяного хрюкання по всім гілкам «хто на ком стоял», «ето ШІ?» та «з якого дніпропетровського окопу стирчать вуха тракториста?»
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 26 кві, 2026 06:25, всього редагувалось 2 разів.
Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН.
З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
В той час як в Дніпрі Барабашових вже обкладуть Шахедами так, що прийде (маршруткою! Рамник треба буде продати, щоб махати перед київськими лордами пачкою негривень) випрошувати в Київ до мене знижечку на оренду квартири з 10квтгод павербанками
. Але яка ж знижка, коли в черзі вже стоїть Вадим і зникнувший Везельвул
Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН.
З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
Чувак, ти ж неначе в Польщі сидиш? Доки за тебе хтось воює або працює в оборонці чи в комунальних службах? Чому ти не на польських форумах, чому не обговорюєш там ціни на ковбасу?
Я вельми сподіваюсь, що держава врешті решт, стане блокувати рахунки військовозобов'язаних бігунців і відбирати у них нерухомість. На користь тих, хто воює.