|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 29 кві, 2026 04:36
барабашов написав:У нас в днепре есть место в центровом центре в доме 1881года постройки, на суперпроходном месте, коммерция метражом примерно 80 метров - с начала декабря не могут сдать. Нюансов не знаю, но думаю там и тепло с дворовой котельной по неизвестной цене, и ставка за метр жёстко привязана к курсу(хозяин помещения точно не в стране). Свет уже с начала марта практически не выключают, поэтому в принципе одной проблемой(25+++грн/квт-ч от генератора) меньше. Посмотрим когда оно сдастся.
Постійно бвчу в пейсбуці пости як люди жаліються що Київ пустий, молоді на вулицях немає, торгові центри пусті. Вчора бачив пост що Оушен пустий. Був здивований. Оушен в 2015 році нагадував мурашник.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3251 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 кві, 2026 06:05
Хомякоид написав: барабашов написав:У нас в днепре есть место в центровом центре в доме 1881года постройки, на суперпроходном месте, коммерция метражом примерно 80 метров - с начала декабря не могут сдать. Нюансов не знаю, но думаю там и тепло с дворовой котельной по неизвестной цене, и ставка за метр жёстко привязана к курсу(хозяин помещения точно не в стране). Свет уже с начала марта практически не выключают, поэтому в принципе одной проблемой(25+++грн/квт-ч от генератора) меньше. Посмотрим когда оно сдастся.
Постійно бвчу в пейсбуці пости як люди жаліються що Київ пустий, молоді на вулицях немає, торгові центри пусті. Вчора бачив пост що Оушен пустий. Був здивований. Оушен в 2015 році нагадував мурашник.
У нас у Львові на пейсбуці тенденція,міськрада вихваляється що стала зносити тимчасові ресторани кафешки, ну, як тимчасові, одну знаю вже років 25 стояла буквально 100 м від оперного. Видно з відвідувачами так погано, що нічим долю Долі платити. Оренда в касу не рахується. 😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 305 раз.
-
-
Профіль
-
-
1